0 oy
254 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (37 puan)
Merhaba , 25 haftalık hamileyim. Ay başında doktor plasentanın rahim agzini kısmen kapattığını söyledi, dgouma kadar duzelebilir de dedi. Bununla ilgili nette araştırdığımda bir sürü kötü şeyler yazıyor. Plasenta previa si olup doğum yapan var mi? Ya da böyle teşhis konup daha sonra ne zaman normalde döndü?

4 Cevap

0 oy
(72 puan)
32 haftalığa kadar çıkar demişti doktor. Şimdi 36+3 haftalık. 37 de bakacak ona göre normal yada sezeryan olur diyecek. Rahim Ağzına yakın demişti banada. 
(37 puan)
Anladm teşekkürler :) doğuma kadar duzeledebiliyomus. Bana da öyle söyledi. Sezeryan olur, normal yapamazsın doğumu demişti.
(72 puan)
Evet sadece sezeryan olurmuş başka Bi sorun olmazmış ALLAHın izniyle.. İNŞAALLAH kucağımıza alırız
(37 puan)
Amin inşallah, Rabbim saglicakla kucağımıza almayı nasip etsin :)
-Reklam-
0 oy
(1,522 puan)
Canım internete bakarsan baş ağrısına kanser diyolar hiç internettekilere takılma eğer içine sinmediyse iyi bir doktor araştır bul git ama böyleleri düzelmezse sezeryan oluyolar sanırım yani en iyi bilgiyi doktorun vrrir canım korkma 
(37 puan)
Teşekkür ederim  evt internete baktım. Moralim çok bozuldu. Herşeyin en kötüsünü yazmışlar. En iyisini Rabbim bilir tabiki hayırlısı olsun hakkımızda insan yine de endiseleniyo işte :)
(1,522 puan)
E tabi canım hepimiz endişeleniyoruz :)
0 oy
(17 puan)
Benim de o haftalarda rahim ağzında olduğu söylenmişti çok olmadan 1 ay sonra bebek büyüdükçe yana kaydı düzeldi merak etme korkulacak birşey olmuyor. Düzelir inşallah. 
(37 puan)
Teşekkürler:) inşallah hayırlısı neyse o olsun :)
0 oy
(110 puan)
Kafana takma canım doktor yanılması da olabilir bana 20.haftama kadar herşey normal demişti 21 hafta plasenta rahim duvarına çok yakın ve Rahim ağzında bitiyor demişti. Sezeryanın riskli olabilir kanama durmaz gibi çeşitli senaryolar söylemişti daha sonra eski doktoruma gittim 24. Haftada ve hiç bişey olmadığını rahim ağzıyla plasentanın arasında 8 cm boşluk olduğunu öğrendim  ve eğer previa bile olsam öyle riskler olmadığını sadece normal doğum olamayacağını söyledi. Bence kafana takma belki Bi yanılmadır. Ayaklarının altına minder koy bol bol yat geçmiş olsun. 
(37 puan)
Bana da öyle söyledi doktor, sezaryen olursun dedi. Ama masallah internette öyle yazmışlar ki insan çok korkuyo, moralim 2-3 gün çok bozuldu
(110 puan)
Sen nettekikeri okuyunca moralin bozulmuş bana onları direk doktor söylemişti ama öyle bi risk yokmuş zaten 2 sezeryanım var bu da mecbur sezeryan olacak. Hamileliğinin tadını çıkar takma kafana rabbim ne yazdıysa onu yaşarız. Sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 91 göst.
1 gün önce Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde ebrarmertaybars (119 puan) sordu
0 oy
0 cevap 27 göst.
0 oy
3 cevap 84 göst.
6 Mart Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Havva79 (3 puan) sordu
0 oy
2 cevap 164 göst.

650,908 soru

3,426,876 cevap

4,259,338 yorum

183,967 üye

...