0 oy
270 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (1,689 puan)

Temmuzun 11inde ozeldeki doktorum ile ayrintili ultrasona girmiştik ama bebegimin yuzunu donmedigi icin doktorum bi saat beklrttigi halde bi turlu bakamamisti. Oyuzden agustosun 8inde yine randevu verdi ayrintili icin. Ben onu bekliodum. Bu arada capraz sekilde muayeneleri surdurdugum devlet hastanesindede doktorum var oda ombu hafta icinde ayrintili ultrasin ve seker yuklemesi istemisti. Aslinda devletteki doktoruma gitmemeyi dusunuodum ayrintili icin ama hem yuzunu goremedim hem ikinci bi doktor görüşü herzaman iyidir diye aklimi kurcalamaya başladı . Ama iste farkli bi ultrason oldugu icin burda bikac kisi ayrintili ultrasonun zararli olabileceginden bahsetmiş devletteki doktora gidipte ben ozelde baltirdim hadi sende bak diyemeyecegim.icin burdan goruslerinizi almak istedim. Sizce gitsemmi 2 kere hatta onumuzdeki haftada ozel doktorumda olacagim icin 3 kere ayrintili yaptirmis olucam aranizda varmi boyle bi durum yasayan? 

Gebelik haftası 23

1 cevap

0 oy
(756 puan)

Bende ikinci kez girdm giren valla bi sknti yaşamadım.

(756 puan)
Rica ederim canim ama fazla ultrason da zaten skntili gerekmedikçe girmemeye calis ben tahlil sonuçların internette olması için doktorum istedi o yüzden grdm ve  normalde de fazla girmiyorum
(1,689 puan)
Radyasyon gerekcesiylemi sakincali? Baska bildiginiz bi problem varmi ?
(756 puan)
Radyasyonn ve doktorumun dediği gibiyse eğer Allah korusun böbrek tasinı dahi kiran cihaz oldugi için bebegin beyin damarlarına zararı varmış. Öyle söyledi o yüzden fazla girmiyorum bende.
(1,689 puan)
Oyyy bilmiodum ben bunu ay allah korusun cok tskrler bende dikkat ederim
(756 puan)
Bende bilmiyordum canim özel veya devlet hangi doktor olursa olsun dedi muaneye ultrason sırasında cihaza soktugunda prim kazanıyor o yüzden ben fazla sokmak istemiyorum kizim dedi ve ondan Allah razi olsun soylemese söylemezdi. Rica ederim canım Allah bebislerimizi korusun :)
-Reklam-

İlgili sorular

647,908 soru

3,415,576 cevap

4,246,077 yorum

183,135 üye

...