0 oy
228 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (3 puan)

Arkadaşlar

daha önce de hamilelikten şüphelendiğimi yazmıştım çoğu kişi de idrar enfeksiyonudur demişti bende enfeksiyon olduğu kanısındayım. Yarın kadin doğuma gidicem gebelik testi yaptirmak istediğimi söyleyecem aklıma takilan şu enfeksiyondan ötürü test yanlış sonuç verir mi ve ben idrar şikayetimi bahsedip sonrada gebelik testi istediğimi mi soyleyeyyim yani idrar tahlili de yapılsın diye bilgisizim cevaplarsaniz sevunirim.

2 Cevap

0 oy
(1,621 puan)
Canım enfeksiyon olabilir değerlerime baktırmak istiyorum ama gebelik şüphesi de var beta değerime bakilsin de bakarlar hemen.
(3 puan)
Ben önce idrar şikayetimi anlatayım sonra da gebelik testi de yapılması mümkün mü diyeyim en iyisi evliliği rsmen bitti aradan 7 ay geçmiş doktor bile güler  bana ama int de öyle şeyler yazıyor ki dogurana kadar haberi olmadı ksiinin felan diye insan bu düşünceyi kafadan atamıyor ya
(1,621 puan)
Ay kiz Allah seni ne yapmasin gebelik yoktur o zaman :) kuzum bir şekilde belirti verirdi bak göğsün şişerdi,uçları kararırdı en önemlisi icin de bir canlı var hareketlerini çok rahat hissederdin . Bence yok kesinlikle gebelik ama baktır sen yine için rahat etsin.
(3 puan)
Yaaaa sonucu alır almaz yazacam buraya kız cidden kafayı yedim sanırım ama içim rahat etsin sırf yeter ki ya çok teşekkür cevapladığın için canım:)
(1,621 puan)
Ne demek kuzucum inşalalh gönlünce olur her şey :)
-Reklam-
0 oy
(321 puan)
Yok canım yanlış olmaz ben de ilk öğrendiğimde enfeksiyonum vardı hala var
(3 puan)
Anladım canım teşekkür ederim çok geçmiş olsun bu arada
(321 puan)
Sağol canım allah razı olsun

İlgili bir soru bulunamadı

669,471 soru

3,503,302 cevap

4,358,314 yorum

188,715 üye

...