0 oy
316 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (4 puan)
Bayanlar 4 haftalik hamileyim fakat sabh idrarimda pihtiya benzer bisey gordum ÇOK korkuyorum İLK gebeligim Düşük olabilir Mİ yardimci olun
Gebelik haftası 4. Hafta

5 Cevap

0 oy
(504 puan)
İlk üç ay düşük riski var bi acile git eger düşük riskin varsa ilac verir doktor 
-Reklam-
0 oy
(31 puan)
Bende de oldu ilk gebeliği de bir iki damla kanama olmuştu gece acile gittiğimde progestron vurdular ertesi günü kan verdim düşeceğini öğrendim ihmal etme bence doktoruna danış hamilelikte hiçbir kanama normal değildir. 
(4 puan)
Çok tşk ederim gidecem
0 oy
(275 puan)
Canım imkanın varsa derhal acile gıt. Kanama lekelenme olabiliyor bunlar önemli. Ve sen pıhtı diyorsun.. Allah korusun.. Biz ne desek boş ama hafif lekelenmem olmuştu pembemsi. Acile gıttıgım de hiç parça yada pıhtı düştümü diye sormuşlardı muayene etmeden önce. Öyle bişey olmamıştı çok şükür ama düşük tehlikesi atlattım bende. Doktor kanama lekelenme olursa, pıhtı gıbı bişey duserse acile gel demişti.

Çok panik yapmadan oyalanmadan acile git durumunu detaylıca anlat. Düşük riskimi yoksa düşük mü olmuş söylerler sana. Risk varsada gerekli tedaviyi yaparlar. 
(4 puan)
Çok tşk ederim cevaplarınız için giderim hemmen
0 oy
(275 puan)
Taksi çağır acile git canım haberdar et bizi inşallah iyi haberler verirsin Allah korusun yavrunu da senide 
(4 puan)
Haber veririm çok tşk ederim
0 oy
(685 puan)
benimde o zmn pembe yerlesme kanamam gelmisti ve cok kucuk bir damla pıhti gelmisti ben heralde hasta oldum demistim ama yinede doktora gittim hemen progestona baslattilar 10 hafta kullandim simdi 13 haftalik hamileyim
(4 puan)
Benimde başta yerleşme kanamam oldu..fakat bugün idrarda pihıı gibi bişey geldi..tşk ederim bilgileriniz icin

648,065 soru

3,416,085 cevap

4,246,526 yorum

183,174 üye

...