0 oy
413 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (3 puan)

Evet Ankarali hamileler.. Kimler var aramizda? Doktorunuz kim? Kacinci haftanizdasiniz? Dogumu nerede yapacaksiniz? Bebek kiyafetlerini ve odasini nereden aldiniz? Bunun gibi birbirimize yararli olacak sorulari gelin hep beraber paylasalim.. :)

6 Cevap

0 oy
(104 puan)
Gazi universitesi hastanesinde dogum yaptim bastan beridir oraya gittim. Bir doktorum yoktu polikliniğe muayene oldum hep. Sogumuma aydan hanim girdi ve gasta bakicisina kadar herkesten cok memnun kaldim.. cok iyi bir hastane. Dogumu tek kisilik odalarda ysptiriyorlar ve dogum sonrasi ozel odalari var tek kisilik orads kaliyorsun.. dogumu cok onemsiyorlar. Muayenelerde sirs beklemek biraz can sıkıcıydı ama gebel itibsri ile cok guzeldi.. hic pisman degilim bir daha olsa yine orada yaparimm tavsiyemdir. Sadece 13. Haftsdan sonra kabul etmiyorlar erkenden kayit actirmak onemli.. :)
(14 puan)
Bende gazi hastanesine gidiyorum soyledikleriniz icimi rahatlatti..bizde 33+3 haftalik olduk.. benimde bi sorum olacak size ozel oda icin doguma gidince mi konusuyosun?
(104 puan)
Bana dogum bitince ozel oda istermisiniz diye sormuslardi. Cunku odalar doluysa mecbur 2kisilik oda veriyorlar eger bossa direk sizi aliyorlar. Benim sansima bostu ama soyle soyleyeyim genelde sayili gebe oldugu icin odalar surekli dolu olmuyor.. :)
(104 puan)
Maalesef oncesinde ayarlayamiyormusuz
-Reklam-
0 oy
Merhabaaa:) 31. Haftadayım özel Medisis hastanesine gidiyorum çok memnunum:) genel bebiş alışverişlerini hep babymallün cukurambardaki mağazasından yaptım hatta bugünde gittik bi kaç eksik için:) odasının da dün siparişi verdim siteler de ağaçtan mobilya yapan bi mobilyacidan:)
(66 puan)
Ne kadar medisis hastanesinde doğum
Ben paket aldım 6 bine
0 oy
(1,020 puan)
Etlik lokman hekim de ikbal hanıma gidiyorum çok memnunum doktorumdan... Alışverişi parça parça hep indirimleri takip ederek aldım bebek bezi depoladim trendyoldan Prima :) besik henüz almadım ama çocuk odası hazır babamlarin hediyesi :) 33. Haftadayim heyecan dorukta :) 
0 oy
(1,294 puan)
Ankara şehir hastanesinde doğum yaptım çok memnun kaldım, alışverişi beşik, bebek arabası filan babymall den aldik, kıyafet çoğunlukla lc waikiki ve hediye geldi
(1,294 puan)
Sezaryen oldum
(66 puan)
Kaçıncı hafta da gün veriyorlar. Nst çektirmeye gidince ugrastiriyorlar mı. ,bende oraya gidiyorum
(1,294 puan)
Ben normal doğum bekliyordum benimki acil sezeryan oldu o yüzden bilemiyorum, yoo nst de hiç sorun yaşamadım sadece bazen sıra oluyor beklemek zorunda oluyorsun ama şimdi bi çok hastane oraya taşındı nasıldır bilmiyorum ben temmuzda doğum yaptim
(154 puan)
Bende orda düşünüyorum memnun kalmanız ici mi rahatlattı
(1,294 puan)
Ben gittigimd3 şimdiki kadar yoğunluk yoktu, diğer hastaneler yeni taşınıyordu. Doğum sonrası odaları cok güzel, tek veya iki kişilik en fazla. Doğumhane de 4 5 kişiye kadar yanyana olabiliyorsunuz, doğ gelince ayrı odaya götürüyorlar, ama.telefon veya herhangi bir yakınınızı almıyorlar içeriye, gerektiğinde kendileri yakınlarınızı arayıp haber ediyorlar. Genel ilgi alakadan memnun kaldım ben
0 oy
(66 puan)
22 haftalik şimdilik şehir hastanesi. 1,2 zıbın ve çorap harici birşey almadim
0 oy
(306 puan)
Etlik zübeyde hanım gebe polikliniği kadın doğum 7 ci pilikilinkte takiplerim yapılıyor ama doktor sürekli değişiyor sabit bi doktorum yok doğumlaeımı hep acilde yaptım takip eden doktorların doğuma girdiğini duydum ama nasıl oluyor bilmiyorum doğuma neye göre kim giriyor 
(1,020 puan)
Bende Zübeyde hanima gidiyordum nöbetçi doktor kimse o yaptırıyor belli bir doktorun olmadığı için hastane değiştirdim
(306 puan)
Hayırlısı olsun o zman Allah yardımcımız olsun önemli olan o an karşımıza inşallh ii drlar ebeler insanlar çıkarsın rabbim yardımcımız olsun belirsizlikde kötü oluyor.
(1,020 puan)
Amin inşallah sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 103 göst.
0 oy
4 cevap 294 göst.
12 Eylül 2020 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde _Nazoo_ (70 puan) sordu
0 oy
12 cevap 1,049 göst.
0 oy
6 cevap 272 göst.
25 Aralık 2019 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Esrahsn (56 puan) sordu

650,162 soru

3,423,924 cevap

4,255,947 yorum

183,741 üye

...