0 oy
307 göst.
Hamilelikte Testler kategorisinde (15 puan)

İzmir Tepecik eğitim araştırma da 4 D ultrasona giren var mı? Ücreti ne kadar ? Doktorları iyi mi ?ilgileniyorlar mı? 4 D ultrason da eşleri yanımıza alıyorlar mı ? cevap verirseniz sevinirim teşekkürler :)

3 Cevap

0 oy
(2,896 puan)

Valla canım 4d ultrason Geldi mi bilmiyorum da yıllarca oranın maliyet muhasebesine baktım ıstanbul a devlet hastanesine çıktı iş yerim.orası tüm.dr ve branşları ile ünlü bir hastanezaten .gozun kapalı git 

(2,896 puan)
Sigortan var ise her şey ücretsiz canım.
(15 puan)
Teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(5 puan)
Ücret almıyolar bildiğim kadarıyla tepecikte
0 oy
(366 puan)

Randevu almak zor diye duymustum. Ben prof.dr.serkan güçlü de yaptırdım. 400 tl odedim. Yeri tinaztepe hastanesinin karsisinda. Cok ilgili kibar ve isinin uzmani. Cok memnun kaldim. 

(486 puan)
Canım Dr un ayrıntılı ultrason bakıyor değil mi? Benim 4lü testimde bifida riski çıktı..şuan 18 haftalığız. Kendi Dr um Ankarada bayramdan sonra randevum var. İçim rahat etmedi yani öğrendim sonucu ve İzmir e çok yakınım. Yorumunu görünce acaba gitsem mi dedim
(366 puan)
Ayrintili ultrason icin gitmistim zaten. Takibimi yapan doktorum medical park hastanesinde. Ama isinin ehli bir insan. Öneririm. Her ay pahali olmasa takiplerimide ona yaptircaktim ama 400 tl kasar her ay :) dini butun biri hatta cocuga bakarken bile surekli madallah çekiyor:)
(486 puan)
Anladım canım.. Ben şimdi burada misafirim. Bu riskli çıkan test beni çok huzursuz etti.. Burada özel bir hastanede normal bir ultrason cihazıyla baktırdım ama ayrıntılı önerdi o da.. Çok teşekkürler canım.. Bahsettiğin yer Muayenehane değil mi?
(366 puan)
Evet doktorun kendi yeri. Buca da tinaztepe hastanesi var herkes bilir hemen onun karsisindaki apartmanda ikinci katta. Riskli gebelik uzmani sen durumundan bahset sekreterine belki bugun bile araya alabilirler. Birde o baksın belki riskli bir durum yoktur.
(486 puan)
İnşallah canım benim :* çok teşekkür ederim

İlgili bir soru bulunamadı

648,186 soru

3,416,535 cevap

4,247,097 yorum

183,209 üye

...