0 oy
282 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (141 puan)
Kızlar 39+5gunluk hamileyim zamaninda gelirse 2 gun sonra doğum olacak ama bebeğim çok hareketli hareketi hiç durmuyor diyebilirim yeri daraldığı icin az hareket eder diye biliyorum ama hicte oyle degil cok fazla hareket ediyo normal mi bu rahim baskısı ve aşırı bel ağrısıda var kendimi cok yorgun hissediyorum doğum yaklastigi icinmi boyle acaba 
Gebelik haftası 39+5

1 cevap

0 oy
(514 puan)
Benimde öyleydi canm şimdi sakinleşti 40+1 haftalik oldum ama  hareketleri çok sert olunca canım acıyor bazen . Vücut yavaş yavaş doğum eylemine yaklaştığını için bütün rahatsızlıkları gösteriyor.  
(514 puan)
Benim ilk gebeliğim . Ve normalde son günümdeym . Cuma günü doktorum pazartesi ve salıya bekleriz demişti .  Bugun nst bağlandim sancim yoktu Yarın gitcem işte yine doktor ultrasonla bakıcak. Daha fazla beklemez artik diye düşünüyorm . Suni verelim derse kabul etmicem bizimkiler kabul etme diuor çünkü beni tanıyorlar acıya çok güçsüzüm çok kararsızım cokkk rabbim hakimizda hayr etsin
(121 puan)
Şöyle bir şeyde var suni olayı gerçekten bünyeden bünyeye değişiyor.  Kimisi 10 15 saat cekerken kimisi 5 6 saat icinde etkisini gösterip açılman hemen oluyor . Ama işte bilemiyorsun.  O kadar sancı çekip ya sezeryana dönerse diye korkuyor insan . Ama normali denemek lazım ya . Genede allah hayırlısını nasip etsin . Sağlıcakla normal doğum nasip etsin tek avazda . Inşallah kendi sancimizla olur biter hersey .
(514 puan)
Amin ınşallah yaa tabikide normal olursa çok iyi ama bende şuana kadar hiç bi belirti yok sancı nişan su falan hiç  yok . 5.6 saat bile çok fazla bana vee ilk gebelik olduğu için  rahim biraz geç açılır . Benim ablalarım annem falan hepsi zorlu bi süreç geçirdi bu konuda . Bende öyle olmak istemiyorm korktum çünkü. Acı çekmeden sezeryan olursam eğer daha iyi toparlanirim die düşünüyorm . Suni çekip girersem ölürüm zaten artik o cesaret hic kalmaz doktorlardan da korkarım .
(121 puan)
Tek yapacağımız şey tevekkül .. güzel olur inşallah.. Aminn
(514 puan)
Amin selametle inşallah
-Reklam-

648,995 soru

3,419,546 cevap

4,250,769 yorum

183,441 üye

...