0 oy
656 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (51 puan)
kapalı
Kızlar eşim oğlumuzun adını ASLAN koymak istiyor ılımlı bakmıyorum ama eşimide kırmak istemiyorum sizce ne yapmalıyım 
Kapatılma nedeni: İsim konularını sol taraftaki gebelik dışı sohbet bölümüne açın anlayışınız için teşekkürler

7 Cevap

0 oy
(278 puan)
Herkes cift isim koyuyor artik kuzu yanina bi tanede sen koy hem o hemde sen kirilmamis olursunuz.Aslan ismi guzel ayrica.
-Reklam-
0 oy
(418 puan)

Niye ne guzel isim işte 2. İsim koy sende :D aslan degil de arslan olsun ama. Mesela ben oglum olsaydı Alp Arslan koymayı dusunuyodum ayrı yazdircaktim oyle de yapabilirsin :))

(26 puan)
Gece gece guldurdunuz,
(425 puan)
Ahahahha cok güldüm cilege yalniz :D o ne yaa sakasina mi dedi yoksa ciddi miii cilek nee
(418 puan)
Yok valla ciddiydi ve kac gun küs kaldık gülüyorum dalga geciyorum diye ben de saka yapiyo sanmistim ama ciddiymis bayagi tartistik gunlerce :D
(1,020 puan)
Daha neler :))) iyi ki avakado olsun diye ısrarcı olmamış :)
(1,621 puan)
Ay ne güldüm tovbeeee :) aslan çilek he o da güzel;)
0 oy
(461 puan)
düzenledi

Sizinki yine iyiymiş bizimki tutturdu erkekse babamın adı olcak Fikret olcak diye napardım bilmiyorum :ermm:

(119 puan)
Ay allah'ım: ) bizde de oldu o durum.  Ilk oğlumda.  Erkek olduğunu öğrendik ve eşim babasının ismi olan osman adını koymak istedi.  Babası sağ bu arada tabii.  Ne alâka o zaman benim babamın ismi olsun o zaman dedim :)))) hayır yani hakkın rahmetine kavuşmuş olur rahmetli dedesi dersin bi derece de. Iki dede de çok şükür hayattayken kalkıp da birinin ismini koymak da doğru fikir değildi benim için ve olamazdı :)  daha sonra oğluma Erdem ismini koyduk imimizin kararı ile :)
(461 puan)
Ayy ne, güzel eşiminde benimde babamız sağ ama anlamıyorum neden koyuyoruz hayır yani koymak istemiyorum 2 tane abisi daha var onlar koysun neden biz koyalım hiç hoş Bi isim değil şahsen, hiç içime sinmiyor hiç :((
(119 puan)
Kesinlikle katılıyorum . Iki taraf sağ iken bir diğerini gücendirmek hiç adil bir düşünce değil: ( ben böyle birşeyi düşününce bile çok üzülmüştüm ki babamı düşünemedim bile. Onlar istiyor ki soyadı ile beraber babasının adı da yürüsün ama yok öyle ni mantık yahu. Kaçıncı yildayiz. Soyadını zaten taşıyacak o yavrucuk allah'ın izni ile. Bence iki tarafın babaları da incinmesin. Dediğim gibi vefat etmiş olsa bi nebze ki o zaman bile istemem doğrusunu söylemek gerekirse  :)))  tobe tobe gece gece günaha girdim :))))))
(461 puan)
:))) kız bizim memlekette bu baba ismi koyulması çok yaygın mesela benim abimin maşallah 7 çoxugı var babamın adını kendi adını diğer abimin adını ve vefat eden amcamın adını hepsini koydu hayır ne alakaysa anlamıyorum :) bu adet hiç bitmiyecek belliki
(119 puan)
Hey yavrum maşallah  :)RAbbim sağlıklarını versin inşallah tüm kuzucukların.  Memleket neresi ki.? 7 çocuk abinizin hmm doğu mu.? :)
(461 puan)
Amin cümlemizin ewladına ewet tam 7 çocuk 4 erkek 3 kız :)))) yurtdısında kendileri eşide İngiliz bizim memleket Aksaray kuzum iç Anadolu :))
(119 puan)
Yaaaa ama muhteşem birşey bence. Her kafadan  bi ses.. her tondan bir ses. Her soruya bir cevap. Her yondam bir kahkaha misss :))) 7 çocukla sabahları uyanmayi düşünemiyorum. Ne kadar.eğlenceli bisi olur yihuuuuu :)))) Allah'ım sağlıklı hayırlı ömürler versin inşallah
(461 puan)
Sorma çok muhteşem bekarken bize Bi geldiler koltuk arkasından karpuz kabuğu patates kızartması her köşede Bi çocuk topladım :))))) sizin memleket neresi
(119 puan)
Yaaa tahmin bile.edilemeyecek kadar guzel ve muhteşem bir hayal benim için. Çok çocuklu bir ailede büyümek çok isterdim. Ya da imkanım olup da bi dolu çocuğum olsun çok isterdim :)) ( Rabbim canimizda ve yanimizda.olanlara.saglik versin ) Bursa'lıyım ben :)
(461 puan)
Olur kuzum çok bebek doğrusun sende kocaman Bi aile olursun biz 5 kardeşiz 15 tane yeğenim var :)
(119 puan)
Harikalar diyarı gibi ne kadar güzel ya. Gerçekten RAbbim her birine sağlık güzellik versin. Isteyen herkese nasip etsin inşallah  :)
(461 puan)
Amin canım inşallah senin kaç haftalık kuzum
(119 puan)
Biz daha minnoş teyzesi. 8+4 :) büyümeye çalışıyoruz Allah'ın izni ile. Oğlum da 4 yaşında. Prematüre doğdu abimiz :) 34 +0'da :) sizin kaçıncı hafta.???
(461 puan)
Maşallah Allah bağışlasın ikisininde size büyür oda bakalım biz 16 haftalık olcaz yarın canım :)
(119 puan)
Oy kuzucuk ya maşallah subhanallah. Çalışırken ilk hamileligimde vakit cabuk geçiyordu ama şimdi hiccccccc geçmiyor vallai :)
(119 puan)
Çalışırken hemencecik ay geliyordu görmeye gidiyordum.  Ama şimdi evde vakit geçmiyor muayene görme vakti de gelmiyor gibi :)
(461 puan)
Normalden mesaj atılmıyor mu ki burada şimdi kızın postunda konuşuyoruz :) rahatsız olmasın
0 oy
(52 puan)
Canım bende kırmamak için eşimin dediği ismi koyucaz hiç beğenmedim ama napayım artık koyucaz mecbur neyseki 2. İsimde ben koydum süleyman eşim istedi kayınpederin adı diye bende yanına Asaf koydum hala içim ısınmadı çocuğumun ismine  sen benim yaptığım hatayı yapma daha zamanın varken iyi düşünün bence 
(52 puan)
Ayrıca bebeğini karnında taşıyan da sensin doğurcan olanda büyütecek olanda. O yüzden sende söylemekten hiç çekinme benim yaptığım hatayı yapma derim
0 oy
(352 puan)

Al bendende okadar kızımın adını kaynanam koydu bunuda eşim koyacak sonra gene olursa onuda görümcem koysa bana sıra  gelmesi için beşlemem gerekecek sanırım ;)

0 oy
(161 puan)
Tek olarak olmasada Alparslan çok güzel hatta kendi çocuğuma da düşünüyorum 
0 oy
(26 puan)
Yigit hamza koyun anlami Allahin arslani yigit hamza 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 66 göst.
31 Ağustos 2022 Hamilelikte Testler kategorisinde bade07 (40 puan) sordu
0 oy
12 cevap 797 göst.
14 Haziran 2018 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Dikkathamilevar (6 puan) sordu
0 oy
30 cevap 847 göst.
0 oy
3 cevap 215 göst.

651,134 soru

3,427,762 cevap

4,260,353 yorum

184,035 üye

...