0 oy
496 göst.
Doğum kategorisinde (484 puan)

Kızlar 3 gün önce sezeryan yoluyla doğum yaptım. Ilk doğumum normaldi doktorum bunu sezeryan uygun gördü. Öncelikle şunu diyebilirim size. Normal doğumdan asla korkmayın. Sezeryandaki o acıyı ve ağrıyı çeken biri normal doğumu çok daha rahat yapar emin olun. 

Sormak istediğim soruya gelince. Kanamam çok az oldu bugün kesildi artması için ne yapabilirim.

2 Cevap

0 oy
(47 puan)
seçti
 
En İyi Cevap

Gecmis.Olsun Bacim gozun aydin Darisi bizelere insallah bende sezeryan Olucam Genelmi yaptin belden epuduralmi canim

(484 puan)
Genel olmadım canım. Doğum esnasında uyanık olmak bebeğimi görmek istedim. Uyanmak çok daha zormuş. Çok iyi bi karar vermişim tavsiye ederim genel olma sakın.
(1 puan)
Onune perde cekiyolar bisi gormuyosun hic bisi hissetmiyorsun demi canim ben biraz korkuyorumda belden epuduralde
(484 puan)
Hiç bişey görmüyorsun hissetmiyosun hiç korkma. Genel anestezide uyanmak hemmzor hemde uzun oluyo bu rahat oluyo
(1 puan)
Saol Bacim Rahatlattin Valla Beni Zaten doktorlarda hep belden epudurali oneriyo basinda agri falan yok demi
(484 puan)
Kimileri belde ağrı yaptığını söylüyor ama ne belde ne basta gram agrım olmadı. Iğne olurken mümkün olduğunca omurganı sıkma ve boynunu aşağı doğru salık bırak kendini hiç sıkma. Sıkınca ağrı olurmuş. Bana da doktorum önerdi. Iyiki de önermiş çok sağolsun.
-Reklam-
0 oy
(833 puan)

Geçmiş olsun kavusmussun bebise gözün aydın darısı bizlere inşallah :) benim önceki doktorumda sezeryan olmak zorunda falan demisti bana sezeryandan daha cok korkuyodum normal dogum istiyordum hep doktorumu degistirdim ve sezeryana gerek.olmadigini.cok rahat dogum yapabilecegimi hic bir sorun olmadigi soyledi cok rahatladim insallah kolay bir dogum olur ve bizlerde bebislerimize kavusuruz bir an once :) 

(484 puan)
Bende başka bi doktora gittim ama bu çok kafamı karıştırdı bebekte doğumsal problemler olabilir bi ihtimal bu dedi. Ihtimalde olsa bebeğimi riske edemem diyerek sezeryana evet dedim. Halbuki ilk normal doğumum çok kolay olmuştu. Normal yapmayı istiyordum. Nasip kısmet...
(833 puan)
Aynen moralini bozma sag salim alsan yeter kucagina saglikli bir sekilde insallah ama istersen bir kac doktora daha git icin rahatlar ben oyle yaptim cunku gercekten cok kafama takiyordum

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 376 göst.
0 oy
2 cevap 74 göst.
0 oy
1 cevap 217 göst.

651,349 soru

3,428,678 cevap

4,261,168 yorum

184,107 üye

...