0 oy
631 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (463 puan)
Herkeste farklı farklı belirtiler oluyor siz neler yaşadınız kızlar. Tecrübe olsun bize de
Gebelik haftası 38

7 Cevap

0 oy
(39 puan)
Bende burda bekliyim  38+3
-Reklam-
0 oy
(181 puan)
Ilk kızım 39+4te doğdu daha öncesinden yalancı sancı çekiyordum bi gün nisanım gelsi ondan 1.5 gün flan sonra da sancim düzenli olmaya başladı ve sıklaştı doğumum gerçekleşti bundada daha tık yok 39+3teyiz
0 oy
(384 puan)
Bende merak ediyorum bebek sürekli kasılıyor sert duruyor ayaga kalkınca çok baskı yapıyor akıntılar çogaldı ben sezeryan olcam 38 e bugun gırdim gitsem cıkarmazlar hastaneden korkumdan gidemıyorum normal dogum pozısyonunu da almış bebek bi de normal dogarsa diye de endişeleniyorum iki ucu da dogum :)) kaçış yok yıne de çıkış yolu arıyorum :) normal dogum belirtileri nasıl bende suracıkta bekliyim:)))
(1,113 puan)
Nişan gelebilir, belinizden vuran bi ağrıyla kasılmalar başlayabilir, suyunuz gelebilir. Bunların dışında ulrtrasonda doktorun gördüğü sıkıntılı bi durum varsa suni sancı yada sezeryanla doğumu başlayabilirler. Merak etmeyin acil bir durum yoksa hastanede alıkoymazlar.
0 oy
(325 puan)
39+6da dogum yaptim canim ilk once hafif adet olucakmiwim gibi agrilarim oldu bi anlik kucuk agri sirtimdan kasima dogru gelib geciyodu 1/2saniyelik bide akinti vardi yavaw yavaw akintim kanli olmaya bawladi,ilk anlarda dayanilir gibi oluyo ama sonradan biraz artik gucleniyo,bu arada bi gozumlede dakika tutuyodum,iki saat kalada 2/3dakikadan bir giriyo agri,evde hafif hafif cekerken arada comelip kalkardim yururdum evde,hastanede artik agri girdiyinde sirt ustu yatmami agri gecince sol tarafa yatmami soyluyolardi
0 oy
(325 puan)
Doğuma gitmeden bir gün önce gece adet sancısı gibi sancılarla uyandım ebe söylemişti emekledim rahat doğum için emekle demişti 15 dkka kadar emekledim ara ara sıcak suyla yikandim hemen hazırlandım doğum diye hastaneye gittik bugün yarın doğum olabilir yalancı sancı dedi doktor eve gönderdi ve ertesi gün akşam suyum geldi tekrar sıcak suya girdim 20 dakka kadar çömelerek karnimdan aşa su döktüm koridorda yürüdüm aşa yukarı eşim geldi hastaneye gittik 4 cm açılma var 1 saate doğar dediler ve 1 saat sonra Geldi Prensesim :)
0 oy
(199 puan)
1 gün öncesi çok belim ağrımaya başlamıstı ama ben kızımın kıyafetlerini ütülediğim için yorgunluktan oldugunu düşünmüştüm. Gecesinde ise uykumdan uyandıran sancım basladı. Adet sancısı gibi kasıklara karna vuruyor daha günüme de çok oldugu ıcın ilk gaz sancısı diye dusundum. Ama sancım 20 dk da birken 10 dk da bire düsmeye baslayınca hep saatle kontrol ettim baktım bu dogum sancısı :) daha sonra da lavobaya gittiğimde de kanamanın geldıgını gördüm zaten hemen hastaneye gittik. 
0 oy
(1,113 puan)
38+6 da nişanım geldi ikindin. Akşam 7 dakikalık periyotlarla belimden sancı girdi gece 2 buçuk gibi 5 dkya düştü hastaneye gittik sabah 10 buçuktta doğum yaptım.

647,237 soru

3,413,143 cevap

4,242,984 yorum

182,945 üye

...