0 oy
730 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (273 puan)
Arkadaşlar soru garip gelebilir ama tecrübe konusunda merak ettim bu durumu.
Gebelik haftası 14

13 Cevap

0 oy
(656 puan)
Ben daha çok uzmanlık statüsüne bakıyorum böylece yaşlı oluyor ister istemez. Meslekte yeni birini kimse tavsiye etmediği sürece tercih etmem.
-Reklam-
0 oy
(443 puan)
Ben yaşadığım şehirde en uzun kalan alanında uzman olan tavsiye eden doktoru tercih ettim
0 oy
(210 puan)
Ben bana daha güzel böyle anlatan bilgili birini seçtim güler yüzlü enazindan içimi rahatlatiyor
0 oy
(942 puan)
Ben erkek doktorların daha bilgili olduğuna inanlardanım bir kadın doğuncaya gittim yaşlıydı kendi bana soruyordu neden çocuğumun olmadığını erkek yaşlı doktora gittim çözüme odaklı çok bilgili hemen teşhisi koydu 2. Ayımda hamile kaldım çok şükür 
(685 puan)
katılıyorum bende ayni dusuncedeyim
(4,867 puan)
Her meslekten erkek grubunu tercih ediyorum her açıdan daha iyiler kuaför olarak bile kadınlardan daha iyiler
0 oy
(600 puan)
Valla canım hiç belli olmuyor o bulunduğum ilçenin en iyi bilinen en meşhur doktoruna gidiyordum üstelik ultrason aleti en son teknolojiydi ama adam bana sende çift rahim var ameliyat olman lazım dedi başka doktorlara gittim eski siyah beyaz ultrasonla baktılar öyle biseyin olmadığını söylediler tecrübe bilgi yaşa bakmıyor sanırım 
0 oy
(223 puan)
Orta yaşlı benim doktorum ama ben yaşına bakıp değil konuşmasına güler yüzüne bakıp tercih ettim. Bir de herseyi çok güzel detaylı anlatıyor. Kibar insanlar 2 adım öndedir net :)
0 oy
(3,751 puan)
Orta yasli olani bence hem bilge olur hemde gozleri gorur en azindan
0 oy
(1,504 puan)

En çok tercih edilen ve en çok tavsiye edilen dr u tercih ederim her zaman..

0 oy
(201 puan)
Bence de uzman doktor yarın gidicem dolayısıyla genç olmuyacak
0 oy
(49 puan)
Valla benim doktorum 86 dogumlu ama alaninda bir numara.kendini muthis gelistirmis.cok arastirdim.ona sonsuz guveniyorum.hamileligim sikintili olmasina ragmen okadar ilgili doktorki.herkese tavsiye ettim.zaten ankarada doktor takvimindede birinci cikan bir hocamiz.
0 oy
Yaşla kesinlikle alakası olduğunu düşünmüyorum uzmanlık statüsü olduğunu da düşünmüyorum boş yere uzmanlık verilen  bir sürü doktor var ortada tamamen eğitim ve kendini ne kadar geliştirmesine alkali birşey bu önemli olan doktoruna gittiğinde  sen sürekli birşey sormamalisin doktor sana herşeyi anlatabilmeli ve onun sana soru sormasi lazım ama devlette tabi bunlar çok kısıtlı doktorlar yüzüne bile bakmıyor hadi onu geçtim tekrar ne zaman geleceğimizi bile söylemeye tenezzül etmiyorlar.
0 oy
Benim genelde erkek doktor tercihim oluyor. Yani hep iyi denk geldi erkek doktorlar. Şimdiki doktorum da orta yaşlı birisi yani 40 falan ancadır. Hoşgeldin merhaba nasılsın diye başlar herşeyi detaylı anlatır ve asla geçiştirmiyor çok memnunum. 
0 oy
(228 puan)
Bazen genç doktorlar daha çok bilgili tecrübeli olabiliyorlar, yaşlı doktor çogğu ilgisiz oluyor, tecrübelerine dayanarak ilgilenmiyorlar. Eskiler bazı şeylerin üstünde durmuyorlar ama yeniler öyle değil, arrık çağ değiştiği için hastaluklar vs herşey değişti

649,298 soru

3,420,668 cevap

4,252,309 yorum

183,510 üye

...