0 oy
920 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (75 puan)
Merhaba kızlar Batman şehrinden memleketlilerime slm olsun kadın doğum uzmanı oneriniz varmı 
Gebelik haftası 6

4 Cevap

0 oy
(74 puan)
Aleyküm selam cnm hemşehrimiz ama ben izmirde oturuyorum rabbim sağ salim evlatlarımızı kucağımıza versin inşallah medical hastanesinde Dr Kemal çoşkun var iyi doktor 2 yengem de onun yanına gidiyorlar ve memnunlar 
(75 puan)
Çok sağol canım o doktorun sarhoş doğumlara girdiğini hatta bı bebeği elinden düşürüp sakat bıraktığını söylediler çok korktum duydunuz mu
(74 puan)
inanamıyorum ya duymadım bu nasıl olur bunu soylemen iyi oldu cnm teşekkür ederim
(75 puan)
Vala canım kendi kulaklarım al duydum iki kadın konuşuyorlardı bende istemeden kulak misafiri oldum
-Reklam-
0 oy
(514 puan)
Canm ben iki hafta önce medicalde türkan kaya şakar yaninda doğum yaptım . Çok memnunum kendisinden baldan tatlı bi doktor öyle söyleyebilirim.
(75 puan)
Hayırlı olsun canım Allah uzun ömürler nasip etsin inşallah Allah bebek isteyen hiçbir annenin kucağınıza boş bırakmasın inşallah önerin için çok sağol canim
(514 puan)
Amin ınşallah Allah razı olsun cnm darısı bütün bekleyenlere inşallah
0 oy
(15 puan)
Batman eğitim araştırma hastanesinde 

Hasine gölge atlı hiç sevmedim doktoru seni dinlemeden odadan çıkarıyor

Anıl murat sever çok sakin ve anlayışlı bir doktor 

Mustafa ersöz biraz sinirliama işini iyi yapıyor 

Mahmut karakis çok çok ilgili bir doktor ve mizaç olarak da iyi.

Çağatay,Halit ataç ,necim yalçın bu doktorların namini çok duydum ama bir türlü nasip olmadı.

Yani genel olarak devlet hastanesi normal doğumu özel hastaneler de sezeryan desteklediklerini düşünüyorum ama genel olarak tabi. Ben devlet hastanesinde doğum yapmayı düşünüyorum.  Son gunlerim nasıl olucak bende merak ediyorum şu aralar riskli benim. Dualarınızı esirgemeyin. Ben çok sordum soruşturdum ama bebegin ne yaşayacağını engelleyemiyoruz maalesef. Özel ya da devlet önemli olan aslında o gün o saat senin doğumunda kimin nasıl tavırda olacağı bunu bilemeyiz en iyi doktor da ebe de hastane de calişan dadesek o gün başka bir şeye kizmistir bir şey olmuştur istedigin gibi olmaz onun için bol dua edin kolaylaştırıcı dualar okuyun tamamen nasip kısmet...
0 oy
(15 puan)
Batman da bir sürü doktora gittim. Hepsini kısaca size açıklayayım.

●Yaşam hastanesi bu sene dogumhanesini felan yenilediler. Yasemin afşin sezeryan sonrası normal dogum yaptıran doktor diyorlar ama ben üsluba çok takılırım onun için 1 kere gittim sadece bide çok bekletiyor.

Zeynep burcu şeker de gitmedim komşum gitti ama onu da bıraktı.

●Dünya hastanesi mehtap hanım o da beni tatmin etmedi rahat soru soramam gibi hatta arkadaş bana sakin ona gitme felan dedi sikinti yaşamis. Haatane olarak tam bir devlet hastanesi tipi gibi.acaba orda eda hanım mi vardı ya sanki o mu iyidi.

●Medicalpark hastane olarak gayet yeni temiz. 

Kemal coşkun yaşlı bir doktor ve baya tecrübeli. Onu da çok bekliyorsun çok yoğun. Çok sakin bir adam baya detay ultrason bakıyor. Ancak bir arkadaş çok sezeryan yapıyor lakabı kasap dedi korktum.

Emire oğuz orhan :üslûp olarak çok iyi normal dogum icin yapmam gerekenleri söyledi. Ama doktor hiç risk almıyor biraz sezeryan odaklı. 

●Özel batman hastanesi hastane olarak çok çok çok eski yeni yere taşınacaklarmış hicbir tadilat yapılmıyor.Ümmügülsüm doktor hanıma gittim 2 kere beni çok rahatlattı hiç özel doktoru gibi değil ve sen soru sor diye ağzına bakıyor desem yeridir. Yanında tek rahat ettiğim bir doktor. Üni 1. Likle bitirmiş 15 20 yıllık genç bi doktor. Keşke başka bir hastanede olsaydı.

649,115 soru

3,419,992 cevap

4,251,267 yorum

183,466 üye

...