0 oy
945 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (34 puan)
düzenledi
Hanımlar iyi akşamlar 10+2 haftalık hamileyim ilk hamileliğim vücudumda ergenlikten kalma çatlaklar var göğsümde baldırlarımda az da göğüslerim de gebelikte çatlaklar daha da artar diyorlar da acaba hangi çatlak kremini kullandınız önerileriniz nedir 
Gebelik haftası 10+2

6 Cevap

0 oy
(180 puan)
Çatlak kremi kullanman için daha erken. Bana doktorum direkt vazelin önerdi. Ben üsteleyince de mustelayi önerdi. Ona yakın olan lierac aldım hiç memnun kalmadım. Doktorun neden vazelin tavsiye ettiğini daha iyi anladım kullanınca da. Önemli olan vücudunun nemli olması ve bunu en iyi vazelin yapıyor. Tekrar vazeline başladım ben diğerleri kaşıntıya bile fayda etmedi. O kremler tamamen para tuzağı. Doktorun bana söylediği şey hızlı ve çok  kilo almazsan ve bol su içip vazelin kullanıp vücudunu nemli tutarsan çatlağın az olur dedi. Ama tabi bu genetik bazen de ne yaparsan yap çatlak kaçınılmaz olur dedi. 24 haftalık hamileyim. 
(34 puan)
Teşekkür ederim bende vücudum çatlamaya uygun olduğu için erkenden başlayım demiştim
(333 puan)
Ben 35 haftaligim . Toplamda 9 kilo aldım.  Catlak Kremi sürdüm hindistan cevizi yagi  sürdüm hiç etki etmedi . 30. Hafta çatlamaya başladım .  30. Haftada toplamda daha 6 kilo almıştım oysaki . Çok da su içerim ama olunca oluyor engelleyemiyorsun.
(34 puan)
Doğru soyluyorsun canım olacağı varsa oluyor
(333 puan)
Bir sürü para verdim kremlere 6 7 kutu bitirdim . Remolent kullandım . Sürersem ve kilo kontrolü olursa çatlamam diyordum ama . Göbeğimde küçük bende anlamadım nasıl bu kadar çatladım
(34 puan)
Genetik sanırım birazda
-Reklam-
0 oy
(2,185 puan)
Ben bebe yagi kullandim canim
(34 puan)
Teşekkür ederim tatlım bende artık denerim vazelin bebe yağı inşallah etkisi görürüm
0 oy
(510 puan)
Ben acı badem yağı kullanıyorum canım önce bebek yağışa kullandim
(34 puan)
Teşekkür ederim tatlım
0 oy
(341 puan)
Kakao yağı kullandım canım 37+1 deyim hiç bi çatlağım yok çok şükür
(34 puan)
Darısı başıma artık
(341 puan)
İnşallah canım
0 oy
(513 puan)
Bioil çatlak kremini öneriliyor genelde. Bende aylık falan olunca kullanmaya baslıcam. 
(513 puan)
Bide cok kullanmak ıstıyorsan kremleri degılde yağları tercıh et mesela badem yağı. Vucudu cok iyi nemlendırıyor. Eşimin yeğeni eczacı o soyuluyor bana sunu sunu kullan dıye.
(34 puan)
Doğru soyluyorsun canım ben Bi doktoruma sorayım dediklerinizi ona göre kullanayım teşekkür ederim
(513 puan)
Tm cnm. Ama doktorun zaten soyler sana İlk 5 ay vucudunda hıcbırsey kullanma dıye. Bn kontrol amaclı ıkı tane doktora ayrı hastanelere gıdıyorum ıkıde saglık ocagıda dahıl aynı seyı soyledı.
(34 puan)
Bende ilk aylarda kullanmaya başlarsan iyi olur diye duymuştum bunu dediğin iyi oldu bekleyim biraz daha
(513 puan)
Gittiginde doktoruna sorarsın cnm yıne. Bn üçüde aynı seyı soyledıgı ıcın emın oldum. Yoksa yag vucudunu sadece nemlendırır cnm Bı zararı olmaz
(34 puan)
Çok teşekkür ederim tatlım çok yardımcı oldun
(513 puan)
Rıcaederim cnm
0 oy
(148 puan)
Bende de ergenlik döneminden çatlak var. Şu an 29. haftadayım henüz hamilelikten kaynaklı çatlak olmadı. bebeyağı kullanıyordum şimdi saf zeytinyağı kullanıyorum çok su içiyorum ve çok kilo almadım ama buna rağmen çatlak olursa yapacak bişey yok. 
(34 puan)
İnşallah bende de olmaz

652,969 soru

3,435,082 cevap

4,268,371 yorum

184,541 üye

...