0 oy
1,132 göst.
Hamilelikte Beslenme kategorisinde (5 puan)
hamilelikte zeytinyağı tüketimi önemli hem anne hem bebek için diyorlar ben de tüketmeye çalışıyorum.

annem bimden sırım zeytinyağını önerdi hamileyken herşeye kullanabilirisn, ödül de almış falan dedi.

sizlerde kullanan var mı?

23 Cevap

+1 oy
(496 puan)
Kullanma derim cnm bulma imkanın varsa orijinal kullan çünkü istediği kadar ödül olsun market VS satılan yerlerde hepsinin içinde katkı maddesi var. Haberlerde bangır bangır bağırıyorlar içlerinde ne ararsan var kuzum 
(4 puan)
yeni haberlerde çıktı sırım baya iyiymiş. avrupa birliği tüketici için en güvenilir zeytinyağı ödülü vermiş. ben kullanıyordum zaten okuyunca da çok mutlu oldum gerçekten çok severek kullanıyoruz ailecek. tavsiye ederim.
-Reklam-
0 oy
(496 puan)
Ha birde yağın kalitesini anlamak istersen o yağı al bardağa koy içine birde su koy eğer zeytin yağ üste çıkarsa katkı maddesi yoktur. Annende varsa çay bardağında dene Bi cnmmm
(5 puan)
evet haklısınız herşeyi koyuyorlar o yüzden araştırmış annem üretici firması iyiymiş. denedi denedi annem :) tüm testleri yaptı valla. kokusu ağır değil bir de o yüzden yerken zorlanmıyorum
(496 puan)
İyi araştır cnm ben ege de yaşadığımdan dolayı birde kendimiz yapıyoruz düşün yani burda bile reddütte kaldığım oluyo. Çünkü toplanırken çalışanlar başak teyztin karışırsa bile asit oranı yükseliyor ve zazarı çok
0 oy
(1,452 puan)
Ben saf organik kullanıyorum kabız felan olmuyorum bebeğin kemik gelisiminide çok faydası var 
(496 puan)
Ege bölgesinde yaşıyorsun cnm Bn kızartmayı bile zeytin yağı ile yapıyorum :)
0 oy
(1,020 puan)
Fabrika çıkışlı değil de orjinal soğuk sızma bulmalısın bence.
(5 puan)
teşekkürler :)
0 oy
(584 puan)
Orjinal bul kuzum ben yemeklerimi  hep onla yapıyorum  şükür. Kabız olmadim. Hiç  normalde de  banip  yemesini  çok. Severim 
(5 puan)
teşekkürler ben de çok severi öyle:)
(584 puan)
:-):-)rica ederim canım. Ama. Gerçekten  bulabiliyorsan hakikisini bul kuzum:-)
0 oy
Markettekileri tavsiye etmiyorum canim bulabilirseñ doğalını al zeytin bağı olup zeytinyağı cikartan birilerinden alman daha iyi daha sağlıklı  inan ben dedemden alyorum markettekilerdn senin o dediğin markada cok farklı  doğalından 
(5 puan)
kendinizin olmadığı sürece hepsi şüpheli bence en çok köylerde satılan zeytinyağlarına karısştırıyorlarmış pamuk yağı, gres yağı falan. yine market zeytinyağlarını devlet denetliyıor, hileli olanları beyan ediyor. ama dışardakilere ben açıkçası hiç güvenemiyorum maalesf.
Evet doğru  canim ben kendi öz dedemden alıyorum katkısız  cok şükür öyle hileli iş yapmıyor  yoksa o disardaki herseyde var bir hile
0 oy
(7 puan)
Bim'in sırım zeytinyağı gerçekten iyi ben de kullanıyorum akhisarda üretiliyor üreticisi de ayhan sicimoğluna falan yağ üretiyormuş, ben de kolay kolay zeytinyağı almam baya araştırmıştım. Fiyatı da piyasadaki diğer aynı standarttaki yağlara göre de çok uygun ve lezzetli.
(5 puan)
Teşekkürler bilgi için bilmiyordum ayhan sicimoğluna da yağ ürettiğini üreticisinin çok sevindim. en azından aynı firma iki yere de yağ üretiyor demekki güvenilir gerçekten.
0 oy
(13 puan)
Zeytinyağını yemeğe bayılıyorum her türlü çok da severim. hem hamilelğim de hem de sonrasında yedim. önceden köyden falan alıyorduk artık onlara hiç güven kalmadı istedikleri şeyi karıştırıyorlar ve hiç fark edemiyorsunuz bile. En azından marketlerde denetim oluyor ve ifşa ediyor devlet hileli ürünleri. bimde de zamanında sıkıntı çıkmıştı, ama üreticisini değiştirdi. Böyle olmak lazım işte şimdi güvenle alıyorum hem fiyatı uygun hem tatlı mı tatlı.
(5 puan)
evet evet annem de onu dedi kzım bana güven ben sana kötü zeytinyağ yedirir miyim dedi ama böyle duymak da açıkçası beni memnun etti teşekkürler.
0 oy
(7 puan)
Ben kullanıyorum canım bir çok markaya göre en iyisi  sırım zeytinyağı fiyat, niteliği ve lezzeti açısından. zeytinyağını tercih edilirken kimin ürettiğine de bakmak lazım. bence kendi kulvarında en iyisi sırım zeytinyağı.
0 oy
(1,060 puan)
Zeytinyagimizi biz kendimiz yapıyoruz zeytin bahçemiz var. Ayçiçek yağını kullanmıyoruz eşim almıyor. Herşeye zeytinyağı kullanıyoruz. Evet doktorum da bana zeytinyağı kullan demişti hatta ben kendisine de götürmüştüm adam diğer gidişimde bana 50 litre yağ verir misiniz demişti ay hala gülüyorum aklıma gelince
(5 puan)
kendinizin üretmesi çok güzel ama bizim öyle fırsatımız olmadığı için mecburen marketten tercih ediyoruz ben çünkü yol kenarında köyde satılan ne olduğu belli olmayan zeytinyağlarına hiç güvenmiyorum, en azından bunlar denetleniyor . marketten seçerken de fiyatı uygun kaliteli almaya çalışıyoruz, annemin taviyesi üzerine de sırım kullanıyorum:)
(1,060 puan)
Canım biz kendimiz yaptığımıza rağmen yol kenarlarında bizde görüyoruz hakiki diyor kilosu 10 TL diyor. Gülüyorum. Tabiki bulamayanlar mecbur marketten alıyor. Bende evlenmeden annem sirim kullanıyordu.
0 oy
(6 puan)
ben de kullanıyorum gayet de güzel. hele de doğum kilolarımı verirken salatalarıma kullandım çiğ olarak da tadı ve kokusu hafif ve lezzetli.
0 oy
(1,510 puan)
Gercek zeytinyağının kabının dibinde tortu olur buda katkısız oldugunu  gosterır 
0 oy
(5 puan)
hamilelikte özellikle zeytinyağı tüketimi hem anne ve bebek için çok önemli. güvenle tüketebilirsin çok iyi bir zeytinyağ sırım zeytinyağı en azından güvenilir dışarda ne olduğu belli olmayan zeytinyağlar ve çok pahalıya satılan market zeytinyağlarından çok daha iyi. hem uygun fiyatlı hem de lezzetli.
0 oy
(217 puan)
Bizde doğal yaparız zeytinyağını. Gerçeği diyeyim dolaba koyduğun zaman donuyor. Sahtesini ya da katkılısını bilmiyorum maalesef su yaşıma kadar kullanmadım ama bulursan köyden vs daha iyi tabiki 
0 oy
(9 puan)
hamilelikte doktorum da söyledi bana zeytinyağı tüketimi çok önemliymiş. içinde anne ve bebek için gerekli bir sürü vitamin varmış. ben de tükettim tüm yemeklerimde hep zeytinyağı kullandım. hamilelikte tabi insan daha temkinli olmak zorunda, o yüzden sık eleyip araştırıp sırım zeytinyağını kulandım. Çünkü üreticisi çok iyi bir zeytinyağı firmasıydı. Gönül rahatlığı ile aynen devam ediyorum tüketmeye.
0 oy
(6 puan)
evet çok önemli zeytinyağı tüketimi. hem yedim hem karnıma çatlak olmasın diye sürmüştüm. çok da faydasını gördüm. Bol bol kullandığım için de hem uygun fiyatlı olan hem de rahatsız olmadan tükettim sırımı. kokusu hafif ve lezzetli.
0 oy
(13 puan)
hamileleğimde özellikle hep zeytinyağı tükettim, hem kendim için hem bebeğim için. içinde e vitamini başta olmak üzere çok yararlı vitaminler var. tabiki doğru seçim önemli bir de ağır koku hamilelikte hiç çekilmiyor. O anlamda sırım zeytinyağı tadı hafif, kokusu hiç ağır değildi keyifle yedim.
0 oy
(6 puan)
çok beğenerek tükettim hala da kullanıyorum sırım zeytinyağını. üreticisi de baya kaliteli zeytinyağlar üretiyor o yüzden güvenle gönül rahatlığı ile kullanıyorum hem de çok fazla para vermeden hem kaliteli hem lezzetli zeytinyağ tüketebiliyoruz.
0 oy
(6 puan)
ben zeytinyağı çok tükettim ve çok faydasını gördüm. ne midem rahatsız oldu nede çatlak oldu. sırım zeytinyağının gerçekten mucizesini mi yaşadım yoksa severek mi tükettim ondan mıdır bilmiyorum.
0 oy
(9 puan)
ben de zeytinyağı çok tükettim faydasını her anlamda da çok gördüm özellikle de sırım zeytinyağını doğal diye satılanlarda herşey çıkıyor, bunlar bir sürü testten geçiyor ve bir soron olduğunda da bakanlık hemen açıklıyor zaten, o anlamda sırım zeytinyağı çok güvenilir. alırken kim üretmiş ona bakmak lazım markaya değil.
(3 puan)
zeytinyağda gerçekten çok hile olabiliyor ama bim bu konuda çok hassas davranıp üretici firmasını iyi seçmiş evet alırken üreticiye bakmak lazım. organik denilen yağlar da fabrika da üretiliyor yani o yüzden önemli olan nerede kim üretmiş iyi araştırıp almak lazım. ben de çok araştırp almıştım sırımı. güvenle kullanılabilecek bir zeytinyağ gönül rahatlığı ile kullanıyorum ben de.
(4 puan)
zeytinyağı tüketimi gerçekten çok önemli hem bebek hem anne için içinde o kadar çok faydalı vitaminler var ki ben de her şeye zeytinyağı koyarak tükettim. sırım zeytinyağı da çok lezzetli evet hem de güvenilir.marketlerdeki diğer pahalı zeytinyağlarından hiç farkı yok lezzet kalite açısından hem daha ekonomik

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 362 göst.
0 oy
9 cevap 342 göst.
27 Temmuz 2020 Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde Zeynep6313 (63 puan) sordu

651,022 soru

3,427,243 cevap

4,259,787 yorum

184,000 üye

...