0 oy
291 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (85 puan)
Kızlar merhaba birşey sormak istiyorum. 

Ben küçükkende balık yemezdm şimdide ağzıma koymuşluğum yok nefret ederim hiç yemediim yenilen ortamda dahi kalamam öyle söyliyim. Bugün doktoruma durumdan bahsettim daha önce sen kan sulandırıcı iğne yapıyosun ondanda sulandırıcı özellik var o yüzden son haftalarda başlıcaz demişti balık yağına bugünde regenesis max içebilirsiniz demiş bnde yasaklamştnz dedim oda bir gün olup birgün olamazsanz sıkıntı olmaz demiş iğnemi hapmı söylemedi anlamadım bnde artı kan hapı ve Asprin kullanıyrm napıcam bilemedm aynı durumu yaşayan varmı? 
Gebelik haftası 11+5

1 cevap

0 oy
(880 puan)
Hamileliğimin en başından beri balık yağı ve oksapar kullaniyorum canım hiç böyle bişey duymadım bence doktorun hata etmiş
(880 puan)
Ama canım düşünsene yediğimiz bı çok şey öyle mesela limon, asprini kesip iğneyle devam etme durumu var mı, biz öyle yaptık mesela. Kan pıhtılaşması mi var
(85 puan)
Evet kan pıhtılaşma var genetik birçok test yaptık buda çıktı ve doktor iğne ve yanında Asprinde kullanıcaksın dedi.balık yağını bir gün al bir gün alma dedi aynı zamanda kan ilacı ve guatr ilacı kullanyrm bide progestan :)
(880 puan)
Bende oksapar günde 2 kez, haftada bı kez proluton, hergun 2defa progestan, kan ilacı, osteocare ve duosvit kullaniyorum:))
(85 puan)
İnşallah hepimiz sağlıkla sıhhatle evlatlarımızı kucağımıza alırız :)
(880 puan)
Amiiin canım cümlemize :)
-Reklam-

İlgili sorular

650,889 soru

3,426,794 cevap

4,259,255 yorum

183,961 üye

...