0 oy
243 göst.
Hamile Kalamama kategorisinde (43 puan)
düzenledi

Selam kızlar <3

İlk öncelikle hamile değilim onu başta belirtiyim. Deniyoruz ama hamile kalamadım.

Sorum şu kızlar :wassat: 

Dün yumurtlama günümdü.

Doğurganlık donemindeyim takvime göre. Ve dünden beri acayip göğüs ağrım var ucuna dokunamiorum normal mi bu durum ?

İlk defa başıma geliyor sormak istedim sizede ? 

Bu arada adetten 6 gün önce iliski yaşadık. Adet oldum hamile olma ihtimali olmaz diye düşünüyorum ama kendimi alikoyamiyorum düşünmeden ? Yumurtlama gününde gogs ucumun böyle acıması normal mi ? Gebe kalmış olabilirmiyim ? 

1 cevap

0 oy
(35 puan)

Aleykumselam :) ya benim kuzenim ilk ay adet görme durumun olabilir demişti bana gebe kalma durumunda fakat en mantikli durum kan testk vermeniz eger bir sey cikmazsa gelecek ay adet gorup gormemeniz halinde belki gec dollenme olmus olabilir o zaman tekrar test yaparsaniz umarim hakkınızda hayirlisi olur :)

(43 puan)
Saol canım çok heyecanlıyım :) olursa ilk gebeligim olacak mide bulantim ve akıntım var suan ara ara kasık ağrım oluyor kabizlikta var tv izlerken soylemesi ayip kek yiyorlardi resmen burnumda koktu sicak kek kokusu hamileyim diye düşündüm sonrada yaa adet oldum degilimdir dedim ama bilemiyorum :)
(35 puan)
Sormasi ayip tatlım akintin ne zamandan beri var ve nasil bir renkti ?  Ayrica suan hic test yaptiniz mi ? :)
(43 puan)
Test yaptrmadim canim . Akintimda 2-3 gün once geldi yumurtlama gününe denk geldi ve bugünde geldi biraz yogundu beyaz renkti canım boyle anlatiyrm kusura bakma cnm bilgm yok o yüzden .
(35 puan)
Yok siz de kusura bakmayin sordum hani ya bence simdi test yaptirin eger negatif cikarsa bekleyin diger adet gununuze kadar eger o adet zamani olmazsaniz bi daha yapin ama adetiniz gelmezse yapin adetinjz gelirse de muhtemelen zaten gebe degilsinizdir. Ve ibrahim saracoglunun incir kürü var internetten arastirin doktorunuz varsa doktorunuza da danisin hani zarari yok ama sizin gonul rahatliginizin olmasindan dolayi boyle soyluyorum ben kullanmaya başladım ayrica folik asit kullanmıyorsaniz ayni sekil gebe kalmak adina 2.3 ay oncesinden folik asit kullanmaniz gerek :) bildiginiz iyi bir doktor varsa gidip ondan folik asit onerisi alabilir ve incir kürünü de danisabilirsiniz :) umarim hersey gonlunuzce olur :)
(43 puan)
Saol canim doktora sorcam tavsiyeni yapcam canimm :) testi bi kac gün sonraa yapicam insallah iyi haberlerle gelirm buraya ♥
(35 puan)
InsAllah gonlunuzden gecen hayirlisi ile olur olmazsada hic bir sekilde uzulmeyin ve kafaya takmayin cok ozur dileyerekten soyluyorum esinizle beraber olurken sirf cocuk psikojisiyle degil zevk icin girin belirttigim gibi cok ozur dilerim malumunda mahremiyetlik bir cümle ama tavsiye bizde hep cocuk psikojiyle beraber olduk 3.4 ay boyunca bu ay da esim asker benim yanina gittim 3 aydir zaten göruseniyorduk tamamiyla cocuk psikojisini atarak ozledigimiz icin tabiri caizse zevkine beraber olduk hayirlisi ya bende 8 aylik evliyim size tavsiye ettigim seyleri bende esimin yanina gitmeden kullanmaya baslamistim hala devam ediyorum hersey gonlumuzce olur insAllah iyi haberlerinizi bekliyorum :) ❤
(43 puan)
Haklısın canım bebek düşünerek oluyor o stresle belki de tutmuyor ♥ teşekkür ederim canim ♥
(35 puan)
Rics ederim hayırlı gunler :)
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 461 göst.
0 oy
6 cevap 877 göst.
0 oy
3 cevap 191 göst.
19 Nisan Doğum kategorisinde Immom0 (72 puan) sordu

650,557 soru

3,425,490 cevap

4,257,808 yorum

183,839 üye

...