0 oy
360 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (53 puan)
34. Haftadayım, ilk bebek. Sezeryan tercih ettim. Eşim ve benim memleketlerimizden farklı ve uzak bir ilde görev yapıyoruz. Ben tek çocuğum anne ve babam yaşlı, annem yürüme problemi yaşıyor. Eşimin anne ve babası da yaşlı, ayrıca büyükbaş hayvancılık yapıyor. Eşimin iki ablası var. Çok uzaktalar. Birinin küçük çocuğu var, diğeri hiç çocuk sahibi olmamış ve ateşli hastalık sonucu hafif problemi var. Kaldık bizbize. Ne eşim ne de ben hayatımızda bu kadar küçük bir bebek görmedik, kucağımıza almadık. Ama sezeryanda da, sonrasında da ikimiz varız. Eşim beceriklidir. İşten kaçmaz. Yapabiliriz değil mi? 

6 Cevap

0 oy
(54 puan)
Yaparsınız canım korkmayın ilk başlarda biraz zorlanırsınız tabı ama yaparsınız Allah sağlık sıhhat versin, sağlıkla alın kucağıniza
(53 puan)
Amin inşallah. Çocuğu giydirirken kolunu bacağını çıkarmayız inşallah
(54 puan)
Küçücük olduğu için sizde narın narin oluyorsunuz yavaş yavaş yaparsınız
(53 puan)
♥️♥️♥️
-Reklam-
0 oy
(387 puan)
Ablacım keşke burda Mardin'de yaşasaydn ben  de annemde sana yardım ederdik ama hayırlısı 
(53 puan)
♥️♥️♥️♥️
0 oy
(1,861 puan)
Gorumcem de dun sezaryan oldu ankara da. 2.kizi dogdu. 37+2 de. Esiyle tek beceriyorlar :) sizde becerirsiniz canim Allahin izniyle.
(53 puan)
Üstelik bir çocuğu daha var. Hem tecrübelidir, hem de diğer çocuk da bakım ister
(1,861 puan)
Senin ilkmis canim yanlis okudum. Ama o an ki annelik babalik duygusu ile yaparsiniz canim. Benim de ilk. 38+5. Esim ailesi ile küs. Benim annem babam gelecek antepden ama sadece yanimda olacaklar. Annem unutmus herseyi zaten. Esim zaten asiri duskun bebeklere. Herseyi arastiriyor bastan beri.  O benden daha iyi bakar :)
(53 puan)
Benim annem de unutmuş. Bir de zaman değişti. Mutlaka çatışma olacaktır.
(1,861 puan)
Aynen canim mecbur is basa dustu.
0 oy
(1,211 puan)
Yaparsınız tabiki neden olmasın ben ilk 2 gün korktum canını yakarım ederim diye sonra alıştım. Eşim zaten maşallahı var 40 yıllık bebek bakıcısı gibi çıktı. Bebeği benden daha iyi tanıyor çok iyi bakıyor sizde yapabilirsiniz 
(53 puan)
Aynen, eşim de ben havaya girdim, hazırım diyip duruyor. İyi dedim ikinci dönem sen doğum iznine çık ben giderim okula
(1,211 puan)
:) ben eşimden bekliyordum fakat bukadarını beklemiyordum ilk günlerde hiç yatmadı sabaha kadar benimle birlikte bebekle ilgilendirdi. Ama şimdi alıştık zorlanmıyoruz çok darda kalmazsam uyandırmıyorum. Hayranlıkla izliyorum bebek ile ilgilenmesini benden güzel bakıyor diyebilirim :) :)
(53 puan)
Hadi inşallah
0 oy
(2,185 puan)
hiç korkma yaparsınız benimde annem uzakta başta biraz kaynanam duracak ama çoğu yük eşim ve bende neden yapamayasınız ki ?
(53 puan)
Tecrübesizlik başa bela. Kırk tane yavru kedi köpek getirsinler, her şeyini yaparım. Ama iş bebek olunca kendimi yetersiz hissediyorum.
(2,185 puan)
benimde ilk gebeliğim. Allah yardımcımız oluyor sen hiç merak etme hem kafan rahat olur zaten annelik içgüdüsel bişey merak etme üstesinden herr türlü gelir ne mutlu ki eşin destek
(53 puan)
İnşallah. Sağlıklı doğsunlar da hayırlısıyla.
0 oy
(856 puan)
Bence bu durumda eğer  herşey de yolunda ise normal dogumu tercih etsen daha iyi olur kardesim cabucak toparlanirsin dogumdan ciktigin gibi ayaklanirsin bebeğine bakman daha da kolaylaşır bence 
(53 puan)
Yok ben normal doğum insanı değilim. Üzerine para verseler istemem. Çevremde normal doğum yapan ve hemen ayağa kalkan kimse de yok. Dikişleri enfeksiyon oldu, kabızlık, popo üzerine oturmama ama sezeryanlar iki güne ayağa kalktılar.
(856 puan)
Anladim kardesim Rabbim yardimcin olsun

İlgili bir soru bulunamadı

654,554 soru

3,440,994 cevap

4,274,753 yorum

184,930 üye

...