0 oy
404 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (209 puan)
düzenledi

Selam kızlar 26.haftamda bebeğim çok güzel tekmeliyordu. Son 2 haftadır sadece dönüyor. 28.haftamın son günündeyim hâlâ dönüyor. Günde sadece 2 3 defa tekme atıyor. Dönerken de canım yanıyor. Bazen hiç hareket etmiyo çok tedirgin oluyorum. Benim gibi olan var mı yada bu konuda bilgisi olan ?

Gebelik haftası 28+6

2 Cevap

0 oy
(707 puan)

Canım benimki de ayni. Cok guzel tekmeliyordu ilk baslarda neredeyse iki uc haftadır sadece dönüyor. He tekmelemiyor mu tabii tekmeliyor organlarimi bir güzel haşat ediyor :D sayesinde en ufak idrarda bile bam güm geçiriyor tutamayacak duruma geliyorum hâlbuki bir sey de yok :D ama arada vuruyor karnima falan hakkını yiyemem poncigimin :D ama sağlıklı şuan bir sorun olmaz merak etme :))

(209 puan)
Benimde aynen öyle canım ya tekmelerini mesanemde hissediyorum bazen uzanınca böbrek tarafıma vuruyor  :D erkek olsa futbolcu olacak heralde diyeceğim ama alakası yok :D 2 gün önce doktorum gayet sağlıklı olduğunu söyledi ama bazen çok sessizleşiyo ister istemez tedirgin oluyorum birde ilk gebeliğim. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasib etsin inşallah :))
(707 puan)
Amin canım bende korkuyorum bir ara hareketlerini pek hissetmedim karnıma pıt pıt vurdum masaj yapar gibi 5 dk sonra bir tekme attı sonra hiç kıpırdamadı :D rahat bırak beni anne demekti sanırım o :D :D
-Reklam-
0 oy
(313 puan)

Cnm gittikçe yeri daralıyor bu durum normal hiç harekt etmzse kork bunda bise yok bnce 

(209 puan)
Dedim ya bazen hiç hareket etmiyo ondan tedirgin oluyorum.
(313 puan)
Bnmkide harekt etmynce korkyrm aklma kötü seylr geliyo sonra bi dokunuyor içim rahtlyr iyiyim anne diyo resmen

İlgili sorular

650,941 soru

3,426,993 cevap

4,259,488 yorum

183,978 üye

...