0 oy
292 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (59 puan)

9 haftalık hamileyim doktorum iç kanamam olduğunu söyledi bu durumu yaşayanlar var mı çok endişeliyim:((

3 Cevap

0 oy
(486 puan)
seçti
 
En İyi Cevap

Bendede vardi ta 3 ayina kimi vardi progeston ignesi vurdurdum.bide bi wam.var bio.gest wami onu koyuyordum cox iyi birde ayagini goyde saxlayinki gitsinnic kanamam.cok haraket etme 

-Reklam-
0 oy
(49 puan)

Allah yardimcin olsun  

(59 puan)
Teşekkür ederim Allah razı olsun
0 oy
(366 puan)

Bende yasadim 9.haftada progestan kullandim. Ic kanamaydi benimki disari bisey gelmiyordu. 12.haftada kanama alani durmuştu. 13.haftaya kadar progestana devam ettim. Sonra biraktim. Simdi 24+3 haftadayiz. Rabbim acil sifalar versin. Korkma 10 gebenin 6sinda varmis bu durum.

(59 puan)
Bende kullanıyorum progestan aynı zamanda iğne de verdi doktorum. Çok teşekkür ederim bilgilendirdiginiz için içim rahatladı biraz
(366 puan)
Kendine dikkat et agir seyler kaldirma. Bu aralar kabiz olabilirsin sakin ikinma. Bol bol dinlenmeye calis. Allahin izniyle gecicek insallah. Bende ilk duydugumda cok korkmustum. Hatta 12.haftada kahverengi akinti geldi. Düşük oluyor diye odum patladi. Doktorumu aradim. Buyuk bir soguk kanlılıkla bana gelmiyorsun eve gidiyor progestanin var onu kullaniyorsun ve yatıyorsun demisti. 2 gun sonra randevum vardi cunku. Kahverengi akinti tek sefer gelmis bir daha gelmemisti. Doktora gittim kanama alani kalmamisti. Rahmim kani disari atmis akintimda ondanmis. Kendini korkutma bazen ser diye görüyoruz hayir cikiyor :)
(59 puan)
Kabızlık sorunum yok şükür. Bende 1 hafta sonra tekrar gidicem kontrole geçicek insaallah hep dinleniyorum dikkat ediyorum Allah büyük. Sizin söyledikleriniz daha vok rahatlattı beni çok teşekkür ederim :)
(366 puan)
Rica ederim. Allah bebegini sagsalim kucagina almayi nasip etsin. Acisini gostermesin insallah acil sifalar versin. Olumlu dusun. Hatta youtube de hamileler icin cok guzel psikolojik olumlamalar var onlari dinle. Meryem suresinin mealini dinle allahin mucizelerini dinledikce moralin duzelir :)
(59 puan)
Amin Allah Razı Olsun.Çok teşekkür ederim muhakkak dinliycem sağolun. :)

651,017 soru

3,427,226 cevap

4,259,756 yorum

183,999 üye

...