0 oy
432 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (43 puan)

Arkadaşlar yarın kontrolüm var bebeğin kalbini dinleyeceğiz eğer nasip olursa. 6+4 haftalık hamileyim. Başlarda biraz kasık ağrısı oluyordu  4 haftalık Ken falan. Hatta bazen bel ağrısı falan oluyordu. Şu an 6+4 dört oldu ama ne bir ağrı ne bit sancı ne mide bulantısı baş dönmesi halsizlik hiçbişey yok iyi mi kötü mü anlamadım. Sadece göğüslerimde hassaslık var o kadar. Başka da hiçbir belirti yok. Korkuyorum yarın kalp atışını duyamamaktan. Böyle şeyler yaşayan oldu mu? Merak içinde yarını bekliyorum. 

Gebelik haftası 6+4

5 Cevap

0 oy
(1,124 puan)
seçti
 
En İyi Cevap

Ekiz daha başındasın hamileligin millet bu zamanlarda yeni test yapmış öğrenmiş oluyor. Hem sevin ki ne güzel birşeyin yok  ben 30 haftalık oldum hala ne agirlasma ne mide bulantısı ne halsizlik uykusuzluk hiçbirşey yaşamadım..  ve buna sukrediyorum:) ama seninki daha yeni dua etki mide bulantisi falan olmasın zaten:)

(43 puan)
Aslında çok doğru canım ama geçen aynı haftalık hamile olan bi tanıdık bebeğini kaybetti onu duyunca korku girdi içime nedense. Yoksa ben halimden bayaca memnunum :)) yeter ki sağlıklı olsun bebeğim. Bide ilk ya iyice paranoyak oluyor insan :))
-Reklam-
0 oy

Ben 13+5 gunlugum ve benimde hamilelik belirtilerim yok bebis normalse herkeste ayni belirtiler olcak diye bisey de yok

(43 puan)
Umarımm normaldir en son 4+4 de mi idi ne Keseyi görmek için gitmiştik. Kesenin boyu 7.6 mm çıktı doktor gayet iyi demişti ama bebeğin kalbini duymadık o zaman çok küçük diye. Yarın inşallah duyarız çok merak ediyorum.
Duyarsiniz merak etmeyin stres hic yapmayin bebisi etkiler
(43 puan)
Haklısınız çok teşekkür ederim. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah.
0 oy
(278 puan)

Ben yasadim hatta dr ada gittim doktor bana guldu sabret bisey olmamistir merak etme 

(43 puan)
İnşallah. Eğer bende yarın sorunsuz olduğunu duyar ve görürsem sevinçten uçarım heralde:))
0 oy
(840 puan)

Yavaş yavaş belirtiyer gözüküyor ne şanlısınız ki bulantınız yok. Her hamilelik farklıdır. Balirtilerin hepsi olmaz 

(43 puan)
Umarım şanslıyımdır. Bebeğim sağ salim sağlıklı olur inşallah yarın kalp atışını duymak nasip olur allahın izniyle
(840 puan)
Mesela bende kasık agrısı olmadı ilk başlarda şişkinlik ve gögüste dolgunluk oldu. 6 dan sonra bulantı az az oldu. Kafaya takılcak bişey degil canım duyarsın inşallah
(43 puan)
İnşallah canım benim çok sağol.
0 oy
(211 puan)
yeniden gösterildi

Benim de göğüs hassasiyeti dışında ne bir bulantı ne bir kusmam oldu, koku hassasiyeti bile olmadı. Şu an 19. Haftayı dolduruyoruz canım. Herkeste olmuyor o belirtiler, bebeğin sağlığı açısından da  hiç belirleyici değil. Sıkma canını duyarsın inşallah kalp atışını. 

(43 puan)
Değil dimi. Bak buna çok sevindim. Doktor bana mide bulantısı bebeğin canlılık ifadesi olacak dedi üzüldüm o nedenle acaba canlanmadı mı ki ye düşündüm. Allahım yardımcımız olsun hepimizin inşallah
(840 puan)
Benim görümcemde hiç bulantı olmadı gayette bebek saglıklı dogdu
(211 puan)
Seninle aynı haftalardayken ben de durmadan aynı şeyi sorup duruyordum, ilk gebelik olunca insan herşeyden korkuyor :)) o zaman bana da herkeste bulantı olmaz diyordu buradaki arkadaşlar ama işte pimpirik olunca panik oluyor insan. Kendim yaşayınca anladım evet gerçekten herkeste olmuyor o belirtiler ve olmaması bizi şanslı kılıyor. Hiç üzülme canım tadını çıkar hamileliğin biz gerçekten şanslı anneleriz :))
(43 puan)
Bak şimdi daha da rahatladı içim. Gerçekten haklısın ilk olunca insan çok pimpirikli oluyor kafasında bir sürü acabalar oluyor. Çok farklı bi duygu gerçekten. Rabbim hayırla devamını getirsin inşallah.
(97 puan)
Benimde ilk 6+3 üm 2 gün önce baktık kalp atışı vardı senin gibiyim sabahları bulanacak gibi oluyor ki hemen ağzıma peynir kraker alıyorum geçiyor kuzum takılma hatta ben 4 gün önce hiç birşey hissetmiyorum diye beta h cg baktirmaya gittim acile 10 bin üstü çıktı: )) Allahım izniyle birşey olmaz canım
(43 puan)
Bu gün benimde 6+3 yarın bakılacak diye 6+4 dedim. Demek ki aynı hafta tamda. İnşallah bende senin gibi kalp atışlarını duyarım kim bilir ne kadar güzel bir duygudur.. Bende bu gün garip bişey yaptım hiçbişey hissetmiyorum diye bi daha idrardan test yaptım bhcg yüksekse hemen çift çizgi olur diye çok saçma bişey ama işte :)) ileride bu hallerimize bebişlerimizle beraber güleriz dilerim.
(97 puan)
Aynen yaaa :D hele ne güzel ilk bebislerimiz güzel birşey üstten atıyor fasulye gibi olmuş cinsiyet bakalım ne olacak hep heyecanlı bekleyisler:-)))
(43 puan)
Hep erkek diyesim geliyor eşimde şimdiden oğlum der oldu neden anlamadım aslında ikimizde kız çocuğunu çok severiz ama hep ağzımız erkeğe gidiyor. Yeter ki sağlıklı olsun da kız erkek fark etmez aslında. Her şekilde çok güzel ve heyecanlı bir şey :)))

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 492 göst.
0 oy
9 cevap 655 göst.
21 Kasım 2020 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde daha yeni anne (801 puan) sordu

651,023 soru

3,427,245 cevap

4,259,788 yorum

184,000 üye

...