0 oy
222 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (53 puan)
kapalı
Merhaba  ben Azeriyim belki tercümemde sorun ola bilir anlata bilmem. Ben şimdi 25 haftalık hamileyim bebeyim bazı günlerdə sanki hiç kıpırdamıyo bazen çok hereket ediyor normalmı bu sizce bilen varsa desin rica ederim. Bu gün de az kıpırdiyo korkuyorum.
Kapatılma nedeni: Soru başlığı konuyu özetlicek şekilde olmalıdır anlayışınız için teşekkürler

5 Cevap

0 oy
(2,349 puan)
seçti
 
En İyi Cevap
Bazen durgunluk olabilir bazen de hareketleri olduğu halde hissedemeyiz. İlerleyen haftalarda da seni uykudan bile uyandıracak güçlü hareket edecektir içini ferah tut. Günde 10 kere hareket ediyorsa sorun yoktur şüphen varsa da bi hastaneye görün istersen.
(53 puan)
Çok korkuyorum benim ilk bebeyim hem önceki hamileliklerimi tamamlaya bilmedim kaç tane bebeyimi kaybetdim o yüzden çok teşekker ederim saolun var olun
-Reklam-
0 oy
(128 puan)
Normaldir bende de bazen oluyor korkuyorum ama uzun süre kımıldamazsa aklınızda kalacağına bir acile ya da sağlık ocağına görünün içiniz de rahat eder hem.
(53 puan)
Çok çok teşekkür ederim canım peki birazda bekleyim inşAllah kımıldar
(128 puan)
Tatlı şeyler yiyip uzanın bir de
0 oy
(83 puan)
Canım bende 25 haftanın içindeyim saha dün bebeğim hiç kıpırdamadı bende çok telaş yaptım ama gece oynamaya başladı ve sabaha kadar şimdide oynuyor çok şükür bu bazen oluyor bana herkeste de olurmuş endişe ediyor insan ama biraz sabırlı ol tatlı bişeyler ye hareketsiz uzan bekle 1 günden bişey olmuyor eğer 2 gün oynamazsa doktora git benim bugünde oynamasa giderdim doktora 
(53 puan)
Allah sizdən razı olsun be kardeşim çok saol inşAllah bendede kıpırdar
0 oy
(1,076 puan)
Korkma canım çok normal bende endişe ediyordum daha haftam küçük ama biraz hareket etmese ne oldu diyorum ama gün içinde tatlı biseyler atıştır soluna yat dinle biraz ufakta olsa hareket ediyor :))
(53 puan)
Çok teşekkür ederim canım
0 oy
(456 puan)
Benimde öyleydi 2 gün boyunca hıc bir şekilde hareket etmedi çikolata meyve suyu ne yaptımsa boş doktora gitim senin bebek temel ondan dedi  demek seninde öyle :)
(53 puan)
Niyə ki öylə olurmuş ama herden çok tekmeliyor du
(456 puan)
Bilmiyorum ama doktor normal dedi cnm

İlgili bir soru bulunamadı

668,883 soru

3,500,952 cevap

4,354,745 yorum

188,593 üye

...