0 oy
440 göst.
Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde (19 puan)
Hayırlı akşamlar hamişler yarın babamızın doğum günü ilk bebeğimiz henüz 32+2günlüğüz kızımız olacak Allah’ın izniyle babamıza unutamıyacağı bir doğum günü olsun istiyorum acaba ne yapabilirim fikirlerinize ihtiyaçım varrr netten bulamadım birşeyler şiir, mektup,yazı VS tarzı da olabilir fikirlere açığım
Gebelik haftası 32+1

7 Cevap

0 oy
(428 puan)

ben su kosede beklım de esımın dogum gunu yakında :)

(19 puan)
 Beklerken fikir de sunabilirsin canım
(428 puan)
evde yapıcaksın dımı
(19 puan)
Evet evde yapacağım başbaşa
-Reklam-
0 oy
(191 puan)
Ben de şurda bekleyeyim, bizim babamızında doğum günü yaklaşıyor ☺️
(19 puan)
Bu Arada fikir de versen iyi olur tatlım
0 oy
(325 puan)
Kapi girisinden baslar oturma odasina kadar mum yakardim ben yere koyuyolar ya masanin oldugu yere kadar yapican guzel bi pastayla zarif bi elbiseyle sen o elbiseyi anladin:)olmazsa olmazi tabi cekici durandan iceri girdigi an şaşıracak kesin bide yanina slow muzik harika tamamdir canm
(341 puan)
Bebeğin dilinden de bir mektup gibi bir şeyler yaz mesela...
Babacım iyi doğmuşsun,iyiki varsın,iyiki annemi sevmiş onunla evlenmişsin...
Sizleri çok seviyor ve size kavuşmak için çok heyecanlanıyorum...
Çok kısa zamanda görüşeceğiz....
gibi gibi şeyler:)
(19 puan)
YAZMA yeteneğim sıfır
(341 puan)
İçinden geçenleri yaz,en güzelide bu değilmi?
(428 puan)
meryemın dedıgını yaz ıste cok guzel yazmıs  yazmıs :)
(341 puan)
Teşekkürler, evet eğer beğendiysen yazabilirsin;)
0 oy
(134 puan)
Işıklı panolar oluyor canım mandalla fotoğraf asıyorsun ya ben olsam ultrason fotoğraflarını oraya asarım son zamana kadar, en son da bebişinin doğduktan sonra ilk fotoğrafını koyarım size güzel bir anı olmuş olur duvarınızda hoş durur bence :) 
0 oy
(45 puan)
düzenledi

Canım video hazırla bence eşinle ilk tanıştığınız söz nişan kına dügün vs. Fotograflarınızı Videonun sonlarına doğru da   bebeginizin ultrason görüntülerinide ekle hamileyken çekildiginiz fotolar varsa ekle  kısa küçük notlar yaz videoya telefondan yap flaşa at şimdiki her tv de flaş girişi var. Flaşı tvye tak videyu başlat eşini odaya cagir  biraz zor olabilir ama cok güzel olur bence tabikide masa hazrla pasta mumlar vs. Masanin ustune bebeginizin ismi belliyse iste ayşenin babası gibi başlyan bebeginizin agzindan notlar yaz. :)

(19 puan)
Güzel fikir tatlım saol
(45 puan)
düzenledi
Eger video zor gelirse canim fotograflari cikar  misina ipi ile tavada as  aşagi dogru astír yani yada duvara as yanyana bwbeginin goruntulerini de asabilirsin ultrason  kagidini masa hazrlayacagin yerin tavani vs. Ben cocuk gelişim ögretmeniyim biraz fikirler fazla vardr bnde :)))
(19 puan)
Çok saol canım ne güzel açığım fikirlere
(45 puan)
Rica ederim canim
0 oy
(660 puan)
Canim ayin 6si persemb gunu esimin dogum günü. Zaten gebelik fotografi cektirmeyi istiyorduk ozel bir gunde olsun dedik persembe yaptiracagiz hemde esime en guzel hediye olacak. 
0 oy
(1,544 puan)

Ben 6 haftalıkken eşim pastayla gelmişti üstüne de nice yıllara canım annem yazdırmıştı:angel: 14 şubat eşimin doğum günü ve ben de düşünmeye başladım. İş yerine çikolata sepeti göndermeyi düşünüyorum bi de bebeğimizin ağzından not iyi ki doğdun canım babam diye. Evde mum filan yakarım belki kızımızın odasını süslerim :)

İlgili bir soru bulunamadı

651,163 soru

3,427,895 cevap

4,260,476 yorum

184,043 üye

...