0 oy
384 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (3 puan)
düzenledi
Size  bebeginizin fotograflaridan kacta ne verdiler detayli ultarasonda bana kadinn 1 tane verdi sizlerinkac tane renkli foograf ve hamilelik boyunca kac tane rekli foto veriyolar özelde yaptirdim bana dediki bebegin yuzu tam belli olmuyor istersen sonra yine gel bakalim ama benim gitme tarihim 28 subat sizce gidince onunda yanina ugrayimmi oyle yarim agiz soyledi ama sonucta soyledi dimi gittigimde ne diyim

3 Cevap

0 oy
(6,116 puan)
Hem baştan sona CD verdi hemde 10 siyah beyaz 2 renkli foto verdi
(3 puan)
Bana 1 tane verdi neden acaba yuzude tam belli olmuyor
(6,116 puan)
Bilmiyorum ki cnm bana tam vesikalık verdi yakalamak için baya uğraştı yüzünü :D
(36 puan)
Özel hastanede mi yaptirdiniz ve kaçıncı haftada yaptirdiniz
(6,116 puan)
Evet özelde yaptırdım 21+3 te
-Reklam-
0 oy
(78 puan)
Banada bitane vermişti 
(3 puan)
Özeldemi yaptin ben ozelde yaptim
(78 puan)
Devlette
(3 puan)
Sinir oldum ya
0 oy
(150 puan)

Elimde hiç renkli fotoğrafı yok özelde yaptırdım hatta doktorumda aynı hastanede ilk başta çok taktım ama istemesem siyah beyaz bile vermicekti bakan doktor. Ona soruyorum kendi doktorun verir diyo kendi doktorum detaylıda verirler demişti doktorumdan çok memnunum ama resim alamadım maalesef o yüzden her kontrolüm videoya almaya başladım zaten renkli en başından beri görüyordum sadece elime fotoğraf vermiyorlardı çözüm buldum :)

(3 puan)
İstesene fotograf istiyorum herkese veriliyor verirmisiniz de
(150 puan)
İstedim aslında kendimi ifade edemediğimi düşünmüyorum ama dedimya en sonunda kendim çözüm buldum video biriktiriyorum. Verdikleri bazen net olmuyorya onuda düşünerek en iyisi bu dedim öyle yaptım. Ablam almıştı ama yüzü görünmüyor öyle vericekse zaten vermesede olur :) çok takarsam sürekli aklımı yoruyor bebeğe zarar diye bıraktm peşini :)
(3 puan)
Video izin vermeleride cok guzel aslinda en iyisi :)
(150 puan)
Evet şükür onu yapamazsınız demediler deselerdi bak ona kızardım. İlk olunca hoş ilk olmasınada gerek yok daha gelmeden görebilmek ve bunu kayda geçirebilmek güzel sizdede sıkıntı yapmazlarsa aklınızda bulunsun :)

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 116 göst.

650,138 soru

3,423,853 cevap

4,255,886 yorum

183,738 üye

...