0 oy
660 göst.
Hamilelik Alışveriş kategorisinde (39 puan)
Kızlar merhaba. Bebek arabası bakıyoruz günlerdir hiçbir sonuca ulaşamadık  Sizce TRAVEL SİSTEM Mİ yoksa ÇİFT YÖNLÜ bebek arabası mı. TRAVELSE hangisi ÇİFT YÖNLÜ ise hangisi?  
Gebelik haftası 19

5 Cevap

0 oy
(1,166 puan)
Ben istemedim hiç travel ama mecbur aldım.

Çünkü kendinden çift yönlüler kol değiştirirken arka teker ön teker haline geldiği için manevralarda sıkıntı oluyor. Arabaya da gitmesi lazım bana oto koltuğu olarak kullanmam lazım bir süre diye. Ama yürüyüş yapmayı da severim dolayısıyla kolaylıkla yönlendirme yapamadığım bir araba ile işim olmayacaktı

Fiyatlar çok yüksek. Ben bagi easyfold alacaktım en son ama prego nirvana aldım. Bagajda da az yer kaplaması lazımdı elbette. İhtiyaçlar kişiden kişiye değişir. Bütçem iyi olsa mamas papas alırdım. 
-Reklam-
0 oy
(28 puan)
Biz casual cadillac air almıştık bebeğim puseti hiç sevmedi cok az kullanabildik pusetini, diğer kısmını da yeni yeni kullanmaya basladık. Ama arabadan memnunum, sevmeyen bebek markası ne olursa olsun sevmeyen bebek sevmiyo ne yazık kı
0 oy
(796 puan)
Travel olanları tek kullanmak zor bence o yüzden tercih etmedim kraft tiny modelini aldım bende
0 oy
(660 puan)
Ben daha pratik ve hafif bisey tercih ettim canim. Kanz happy aldim kabin sistem. Daha kullanmadim :)
0 oy
(6 puan)
Kizlar meraba,

9 ay travel sistem kullanmis deneyimli bir anne olarak yaziyorum. TRAVEL SISTEM PISMANLIKTIR!

Kollarimda kireclenme ciktiktan sonra bi arkadasimin tavsiyesi uzerine kabin boy bebek arabasi arastirmalarina basladim. Bobo Junior markasiyla tanismam bu sekilde oldu. Instagramda oneri olarak cikinca arastirdim memnuniyet orani cok yuksek. Satin almis bir kac anneye dm'den mesaj gonderdim tavsiye ettikleri icin de satin alma cesaretinde bulundum. Iyi ki almisim diyorum hayatimi kurtardi. iki parmagimla katliyorum, aciyorum, 5.5 kilo civarinda zaten arabanin kendi agirligi bu yuzden bir kolumda bebegim digerinde arabamla merdiven inip cikabiliyorum. Fiyat/kalite orantisi da cok iyi. 4 aydir kullaniyorum cok memnun kaldim size de tavsiye ediyorum. 

Linkini birakiyorum incelemek isteyenler icin 

www.bobojunior.com

instagram hesabi: bobojuniortr

646,991 soru

3,412,278 cevap

4,241,840 yorum

182,875 üye

...