0 oy
815 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (707 puan)

Hanımlar özel. Hayat hastanesine giden var mı 

6 Cevap

0 oy
(366 puan)

Ben medical park a gidiyorum. Buket hoca yapiyor takibimi cok memnunum elinden geleni yapiyor sagolsun.

(366 puan)
Anlıyorum canim haklisin. 2 li teste 380 tl vermistim. Her ay 110 tl veriyorum. 4 boyutlu ultrason icin beni yonlendirdigi doktorlar 600 tl istedi ben kendim buldum 400 tl ye yaptirdim hemde profesöre. Aslinda daha basindasin daha uygun bir hastane bulabilirsin. Ben ilk baslarda ata sağlığa gittim hic memnun kalmadim mesela. 9.haftadan beri medicale gidiyorum.
(707 puan)
Ben 125 tl.muayene ücreti verdim. Henüz. Kan ve idrar dışında bi test yapılmadı Bebeğimi. Görüp. İyi olduğunu duyana kadar gülin hanima. Devam edicem.çünkü ilk ona geldim.sonrası icjn araştırma. Yapıyorum. Simdiden :)
(366 puan)
Ben oyak uyesiyim %10 indirimli bakiliyorum. Ama cok gerekmedikce doktorum kontrole bile cagirmaz. Cepten ulaşıyorum. Onemli bisey olursa gel diyor onun disinda kontroller 1 ay. Devam et bakalim bir sure sonra gebelikte insan doktoruna baglaniyor bende oyle oldu :)
(707 puan)
Öncelik bebeğimin sagligi tabiki para ikinci planda güvenilir bi yer bulamazsam devam ederim  :)
(2,785 puan)
Medikalpark hast. doğum 5000 Tl civarı. Soygun yapıyorlar resmen tabi ilgili olacaklar. Ayrıca benim arkadaşım ekimde sancilandi ve ameliyathaneyi su bastı diyerek kızı ege universitesine gonderdiler. Berbat zamanlar yaşadı kız. Dikkat et derim ben.
-Reklam-
0 oy

14 sene once annem dogum yapmsti orda kendi doktoru gelmsti memnun kalmstik canm suan nasldr bilemem ama

0 oy
(54 puan)

Ben medikalparka gidiyorum, Mehmet Bal doktorum, hayatımda gördüğüm en pozitif doktor. İnanılmaz rahatım, her zaman ulaşılabilir bir doktor  ayrıca hastanede bebek yoğun bakım ünitesi var,, bu benim için tercih sebebiydi. 

(707 puan)
Bende medical e gidiyorum gülin hanima .. hastaneden memnunum ama biraz pahali geliyor bütçeyi sarsiyor
(54 puan)
Yani muayene ücreti 2 aydır zamlandı, extra ne ödüyorsun bilmiyorum ama ben ikili test yaptırdım ona ödedim sadece, bir de ayrıntılı ultrason bedeli ödedim onu dışarda yaptırdım, kan testlerimi sağlık ocağı yaptı, doktoruma telefondan gönderdim yorumladı, yaklaşık bir aydır gitmedim, hatta bu hafta ayrıntılı ultrason sonucumu gönderdi  her şey yolunda 3 hafta sonra gelin dedi, ben artık geleyim dedim peki dedi. Özledik sizi dedim :)) gereksiz yere çağırmıyor, gerekli gördüğü işlemleri yaptırıyor bana Mehmet bey, Gülin hanımı tanımıyorum açıkçası.
(707 puan)
Muayene ucreti  ayda.bir ödeniyor aylık 125 tl fazla zorlamaz ama daha 5 hafta ligim ilerde farklı testler yapılıRSA diye ve doğum. Ücretinin çok olmasından tedirginim biraz
(707 puan)
Ayrıntılı. Ultrason ile.ikili teste ne kadar odedi niz
(54 puan)
Ayrıntılı ultrason 400 liraydı, ikili teste de muayene bedeli ile beraber bu civarsa bir şey ödedim, doğum ücretini henüz sormadım ben ama diğer hastanelere göre biraz yüksek diye düşünüyorum ben de, bebek için yoğun bakım ünitesi var, ihtiyac olmaz inşallah ama olursa en azından başka bir yer aramam
0 oy
(47 puan)

2 ay once teyzem dogum uapti canim szeryan mine genc doktor 1200 verdj gayet memnun dgmuma bende ona gidicem ckk anac bi doktor

(707 puan)
Mine hanima gitmeyi düşünmüştüm bende :) ismini duydum
0 oy
(51 puan)
Bende su hospitala gidiyorum cnm oya mutlu gayet memnunum 2bin tl dogum hayat hastanesinden cok sikayet var araştırmıştım acikcasi korktm insanlar korkuttu bende gitmedim ozel ege sehire gidiodum ordaki doktordanda son zamanlar memnun kalmadim 2 aydır su hosptala gidiyom.cok memnunum
0 oy
(371 puan)

Cinarli hastanesi resat bozoklu da dogum yapan 3-4 arkdsm var memnun da kaldilar ama bi tanesi son hafta doktor degistirdi israrla sezeryan yapmak istedi arkdsm kentte normal dogum yapti.ben o yuzden kararsizim ama cinarlinin anestezi uzmanlari cok cok iyi diyorlar.

(25 puan)
Evet anestezi ekibide çok iyiymiş. Hatta epidurali ilk uygulayan hastaneymiş izmirde. İlk uygulayan ekip çalışıyormuş hala doktorum öyle söyledi. Kendi eşi bile orda doğum yapmış.
(3 puan)
Cinarlinin Doğum ücretleri ne kadar bilginiz var mı birde fiyata oda-kapı süsleme dahil mi
(371 puan)
2300 diyor doktorumun hemsiresi.cinarlida o sekilde susleme paketi yok ve doguma fotografci sokulmuyorms ama odada cekim yapılabiliyorsnz
(25 puan)
Bende 2300 diye biliyorum ama süsleme vs hakkında bilgiyi 27sinde kontrole gidince alacağım. Fotoğraf dahil değil bu fiyata onu biliyorum farklı paketler var çekim için.
(371 puan)
Hastanenin kendi fotoğraf paketi susleme paketi yok die biliyorm.disardan fotografcilar var onlarla anlasabiliyorsnz

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 345 göst.
0 oy
2 cevap 134 göst.
11 Kasım 2022 Doğum kategorisinde Tugcem35 (302 puan) sordu
0 oy
2 cevap 75 göst.
16 Mart 2022 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Sakin 13 (36 puan) sordu

648,082 soru

3,416,155 cevap

4,246,621 yorum

183,178 üye

...