0 oy
569 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (3 puan)
Kızlar kan sulandırıcı kullanıp ve hamileliğiniz düşük ile sonlandı mı hiç ? Olduysa biraz bilgilendirir misiniz :) 

7 Cevap

0 oy
(14 puan)
Kan sulandırıcı  düşüğü  önlemek  icin veriliyo canim kanda pıhtı  oluşmaması icin 
-Reklam-
0 oy
(256 puan)
Ben bunu bilmiyorum o yüzden yukarda dursun diye yorum yapıyorum...
0 oy
(655 puan)
2 düşükten sonra üçüncüye hamile kalınca iğne kullandım şuan kızımm 2 aylık :) 
0 oy
(282 puan)
Bende bunu çok düşünüyorum benimde düşük riskim var kanpihtisi haricinden şuan ise 20+5 haftaligim 
0 oy
(858 puan)
Bən iynə vuruyordum karnima.1 ay falan vurdum.bugun burnumdan kan gəldi.kanim gitti.doktorum hemen dayandır igneni
0 oy
(1,165 puan)
Ben igne kullanarak iki cocuk dogum yaptim simdi gene igne kullanarak 3.  Ye hamileyim 

Cok sukur bir sorun olmadi
0 oy
(763 puan)
Kan sulandurıcı bende kullanıyorum genetık testım pıhtılaşma cıkmıstı daha once 2 kımyasalım vardı ama bunda kese oluştuktan sonra başlatmıştı doktorum. Kan sulandırıcın etkısı pıhtılaşma ile düşük yapanlar için sağlıksız bir bebekse vıcud yine kabul etmeyecektır bence. Allah korusn sadece o degl damar oluşmaz tıkalı olur organ gelişmez bunlarda ölü doğuma sebebiyet verir. Keşke iğne vurulan her gebelık saglıklı olsa bebeklerımızın hepsi sapsağlam doğsa ne güzel olurdu.. Ama herkesın sınavı farklı işte..
(763 puan)
Evet benım merak ettıgım de sezaryandan sonra karına bastırıyorlarmıs ya pıhtılaşma olmasın dıye bız 9 ay ıgne kullandık sezaryan olursak bastırmasalar bari :)
(1,166 puan)
Karına bastırma sebebinin o olduğunu bilmiyordum. Benim en büyük korkum iğneyi bırakmaya fırsatım olmadan acil doğuma girmek zorunda kalmam. Geçen gün manikür yaparken etim kanadı, 10dk durmadı azıcık kesik.
(763 puan)
Onu kontrol altına alırlar ya benımde bebegım ters duruyo mesela olustugu gunden berı kafası yukarıda doktor donmezse sezaryan ama dönerse normal dogum dogumdan 2 gun onceye kadarda kullanacaksın iğneyi dedi aslında normal dogum bızde daha rısklı dıye dusunuyor ınsan ama doktor bunu dıyorsa bi bildiği vardır demek kk kontrol altında tutabiliyorlar
(1,166 puan)
Benim doktorum riske atamam çünkü normal doğum ne zaman olur bilemem, eğer iğneyi bıraktığın halde suyun gelmez ya da bir şekilde doğum başlamazsa bebeği tehlikeye atarız dolayısı ile doğrudan sezeryan öneririm,risk almak istersen senin tercihinde dedi. Yani 2 gün iğnesiz kalırsam, o arada pıhtı atması riski de var. Ben pek anlamadım ama hayırlısı...
(763 puan)
2günde pıhtı atmaz ya sanmıyorum ben 9. Hafta kanama gecırdım dolu torum 5 gün iğneyi bıraktırdı cok sukur bıse olmadı kı ıstanbulda ozele gidiyodum oda normal dogum yaparsın dedı smdı hacettepede ozele gıdıyorum oda 2 gun once bırakırsın dedı ıste. Valla bende bılemedm zaten iri bide bebeğim benım yanı kemık yapısı iri kendı 30 haftalık ama kemıklerı 36 hafta ile uyumlu dedi doktor. Hiç bilmiyorum hayırlısı valla :)

651,089 soru

3,427,545 cevap

4,260,089 yorum

184,020 üye

...