0 oy
480 göst.
Hamilelikte Testler kategorisinde (63 puan)

Selam aleyküm  ;

18 gündür adetim geçiyor, kan testi de yaptırdım negatif çıktı ama dün hafif bir kan lekesi vardı adet oldum sandım ama bir iki damladan fazla yoktu sizce neden?

5 Cevap

0 oy
(304 puan)
Doktora sorabilirsiniz kese var mı diye bakar ya da adet olamamamızın sebebini araştırır 
-Reklam-
0 oy
(1,165 puan)
Kanda cikmadiysa hamile degildir

Rahim duvarinda kalinlasma varmi acaba doktor birsey dedimi
(63 puan)
Ya geçenlerde kadın doğuma gittim alttan muayane etti hiçbir problem yoktur dedi herşey normal dedi hatta bana ovulasyon takibi indir ona göre düzenli ilişki olursa gebelik olur dedi doktorum bende takvimim uygulamasına göre uyguladım 3 günü değerlendirdim en son adet tarihim Aralık 21 daha adet olmadım geçen sağlık ocağında kan testi yaptırdım negatif çıktı sonuçlar şuan bu sonucun üzerinden 6 gün geçti ayın 12'sine kadın doğuma sıra aldım haftaya çarşamba inşallah gideceğim
(1,165 puan)
Hamilelik bekleyen insanlarda psikolojik sebeplerle adet gecikmesi yasanabiliyor
Bu konuyu fazla kafaya takmamaya gayret edin
Gerci kadinlar stres olunca ,uzuluncede adet gecikebiliyor
0 oy
(1,166 puan)
Kanda negatif çıksa bile, jinekolojiye görünmenizi öneririm. Çünkü 18 gün çok uzun bir süre. Bir gebelik durumu yoksa, kanamayı engelleyen kistik bir durum olabilir. İhtimal etmeyin, düzeniniz ve hormonlarınız bozulmasın. Geçmiş olsun. 
(63 puan)
Teşşekürler❤️
0 oy
(228 puan)
Aleykumselam canım benim 2 aya kadar adet olmadim bu sure zarfında idrar testi ve kan testi yapıp durdum hepside negatif çıkıyordu 2. Ayin başında randevum vardı kadın doğuma o zamn öğrendim hamile olduğumu. Geç döllenme deniliyor. Seninde öyle olabilir 
0 oy
(83 puan)
Aleykum SeLam benimde bi arkdsin vrdi 3 gun gecikme vardi test yapdi 2 defa olumsuz cikdi  4-5 gun snra tekrar yapdi oda olumlu cikdi ama lekesi ykdu test yapdirn bence bn adetimin olacaqi gun tesr ypdiydimm bekliyemedm siz nasl dayaniorsniz:-)

647,892 soru

3,415,495 cevap

4,246,001 yorum

183,126 üye

...