0 oy
315 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (95 puan)
Şu an 12. 13 haftalık hamile anneler doktorunuz cinsiyet tahminin de bulundu mu?? 
Gebelik haftası 12+1

3 Cevap

0 oy
(271 puan)
Benim bulundu büyük ihtimal erkek dedi ama daha küçük degişebilir de dedi 13+2 yim
(736 puan)
12+5de erkek dedi degisirmi dedim dur bidaha bakiyim dedi guldu doktorum erkek ya dedi ;))
(95 puan)
Erkekler de genel de değişmiyor  kızlar da değişebiliyormuş :)
(736 puan)
Insallah canim ilk cocugum kiz buda oglan olsun insallah:))
-Reklam-
0 oy
(170 puan)
13+1 olduk canım doktorumuz 2 gün önce erkek dedi. Renkli de de gösterdi cinsiyetini renklide elini yumruk yapmış gözlerini ovaliyordu. Çok komikti :)
(170 puan)
Devlet genelde cinsiyet söylemi canım ben özele gidiyorum en başından beri aynı doktora gittiğim için tenli dede gösteriyo ama bir kere cinsiyet öğrenmeye diye gidene renkli gostermiyomus çünkü sormuştum renkli gösterince öyle dedi. Renkli detaylı diye genelde özele geliyorlar ve fiyatı farklı oluyormuş ben sürekli hastası olduğum için gosteriyorum dedi.
(170 puan)
Bu arada devlette detaylı 20ve 24 arası yapılıyor galiba ama tam emin değilim. Yanlış olmasın.bu arada her devlet yapmiyo kadın doğum zaten renkli detaylı bakmaz perinatoloji bakar onuda kadın doğumcu haftan gelince kaydını acar öyle sıra alabiĺrsin devlete giden arkadaşlarım hiç iyi bakmıyorlar diyolar
(100 puan)
Oyle de canm ozele gitck kadr durumumuz iyi degil teşekkürler
(170 puan)
Bizimde durumumuz iyi değil aslında canım ama devlet hastanesi uzak bize arda minibüs vasıta da yok ya taksiyle gitcem yada özele bi istişare ettik eşimle riskli bir gebelik geçiriyorum o kadar yol yürümem yasak ayda 2 kere en az hastaneye gidiyorum ortalama özele gittiğimle ayniya denk geliyor cunku ozelde 2. Muayeneye ucret odemiyorum konturol muayenesi diye ama devlete her gitmemde taksi parasi mecbur veriyorum. Rabbim yavrularimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin. Sağlıklı gebelikler
(100 puan)
Amim inşallah canım allh kucagına almak nasip etsin inşallah canım
0 oy
(133 puan)

yok canım ya  bebek açmıştı bacakları halbuki hemen gecirdi göremedim  de erken dedi geçiştirdi  12+4 gitmiştim :unsure:28 de çağırdı meraktan ölüyorum sanki yine demez gibime geliyo gidesim de gelmedi insan bir tahmin eder sanki yanlış derse kızacam mi ki veren allah ne uygun görürse o sen sadece tahmin edecen bak şimdi yine sinirlendim:angry:

(4 puan)
bana da kiz dedi haftaya tekrar bakcak

İlgili bir soru bulunamadı

651,351 soru

3,428,689 cevap

4,261,171 yorum

184,107 üye

...