0 oy
439 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (1,166 puan)

Kızlar özellikle son 1 haftada çok çok arttı sürekli olarak gebelikte kaç kilo alındığına dair sorular ve postlar açılıyor. Biraz frenlesek, gerek anne gerek bebekler için, çok yoğunlaşmadı sizce de? 

Linç ve rencidelere de açığım. :P

7 Cevap

+1 oy
(330 puan)
Bence çok haklısın. Sanki herkes bir. Ve insanlar bunu bilmiyor mu ya. Sen 10 kilo alırsın ben 30 bünye meselesi :)
(1,166 puan)
Hahahahaha:))
(1,166 puan)
Hormonlarıma vermiş biri de aşağıda işte :)
(330 puan)
Hahahahah :)) sağolsun hormonlarına vermeseydi napardin acaba :))
(1,166 puan)
Amuda kalkmayı deneyebilirdim, lakin çok kilo aldım :))))
(330 puan)
Ahahahhahah :))
-Reklam-
+1 oy
(601 puan)

Açıkçası takmıyorum herkesin kendine göre bir hamilelik hikayesi var . 6 yıllık evliyim ve çok fazla hormon ilacı ve iğne kullandım bebek için 73 den 85 e çıktım ve 85 ile hamile kaldım. Ne yapabilirimki . Elbet doğum sonrası bir şekilde vereceğim:)

(1,166 puan)
Canım istediğini al istediğini ver, ben de takmıyorum ama okumaktan da sıkıldım, üf banane Fikriyenin göbek yağından yani :))) gerçekten çok önemsiz ve Gereksiz konu.
(1,166 puan)
Çok geçmiş olsun bu arada
(601 puan)
Teşekkür ederim canım. Ah Fikriye ler yok mu ortalığı karıştırıyor
+1 oy
(314 puan)
Hep aynı sorular gerçekten ciddi bisey soruyorsun iki kişi anca yazıyor geçen gün göğüs ağrısıyla bisey yazdım Allah razı olsun iki kişi yazdı,kilo muhabbeti başka bisey olunca yorumlar gırla
(1,166 puan)
Işte dediğim bu, önemli mevzu yalan.  Faso fiso tepemizde. Ama neden böyle diyorsunuz ilk heyecan, okumayın beğenmiyorsanız :))))))
(314 puan)
2006 yılında yaşadım ilk heyecanı o yılda olsalar ne olurdu acaba hahahha bilgi alacağın anan kaynanan vardı sadece
(1,166 puan)
Iyiymiş bence o zaman. En azından sorulan bazı saçma sorularla sadece anne kayınvalideyi darlayabilirmişsin :))) Yıl olmuş 2020 burda kadınlar da eltilerinin görümcelerinin tecrübeleri ile akıl veriyorlar. Eltigörümceablayenge tıp fakültesi mezunu herkes :)) başka yerde araştıran yok :)))
0 oy
(790 puan)
Evet ya bende acaba kilo verip öylemi hamile kalsaydım diye düşünmeye başladım öyle soruları göre göre :) 
(1,166 puan)
Ya gereksiz işte ben kilo verip kaldım da noldu. Az alanlar kendileri ile övünüyor, çok alanlar depresyona giriyor. Gerek yok. Ayy canım çok almışsın :))))
Bir de bebekler için de, listeler var haftalık boy kilo internet dolu. Konu açmaya gerek yok. Önemli birşey varsa aç ama normal boy kilo doktor sağlıklı demiş ama yok illa konu açılıyor.
(790 puan)
İlk paragrafın aklımdan geçenler :))
Doktor alman gereken kiloyu söyler fazla almissan dikkat etmeni söyler zaten  tamam kimsenin sorduğu soruya karışamayız ama gerçekten burda sorulmasına gerek yok ben şuan acaba bende 20-30 kilo alırmıyım diye düşünüyorum :)
(1,166 puan)
Klasik cevap var bir de istemiyorsan girme canım, istemiyorsan cevap verme. :)))) geçen gün bir kadıncağız yazdım kadın kilo almış üzgünüm diyor yazık, cevap vermişler " ayyy çok ben hiç almadım canım" yani dedim neden kendine bunu yapıp ezik tiplerin kendi üzerinden, övünmesine izin veriyorsun diye :)) doğrusun diyor. Yazık I da moral bulsun diye yazıyor ama nerede.. Gerçekten çok gereksiz :))))
0 oy
(718 puan)
Illa cevap vermek zorunda değilsin isteyen ıstedigini cevap verir saygı duymak lazım bunu buraya yazıpta belirtmek zorunda degilsin herkes görüyor zaten ne soru açılıp acilmadigini rahatsız olan okumaz geçer canımmmm :):):)
(1,166 puan)
Canım illa cevap vermek zorunda değilim elbette ama aralarından seçmek neredeyse imkansız valla. Bence okumak da zorunda değilim. Çift taraflı olmalı bu iş benim bu postumdan rahatsız olan beni başka türlü germesin o zaman. Artık biraz da bunları yapanlar açmasın bu postları, artık onlar saygı duysun. İnsanlar bıktı, konu sıktı ve çok gereksiz gerçekten diye düşünsün:) o olmaz ama dimi? Rahatsız olan illa cevap vermesin, ama kimse kendini frenlemesin.:))bu post da kapanır zaten
(718 puan)
Ilk gebelik heyecanı falan oluyor bence cok-da abartiyorsunuz hormonlariniza veriyorum zaten kapanan postlar kapanır bunu dile çok getirmeye gerek yok bence canımm
(1,166 puan)
Hah bu da var canım  ilk gebelik heyecanı, hormonlar vs:)) duyan da bu konuların saçma geldiği insanlar hergün çocuk doğuruyor sanar:)) neyse şaka bir yana ne dediğimi anladın sen aslında çok güzel öpüuorum
0 oy
(1,130 puan)
Bu yorumunu o postlarin altına yapsaydım da bi gereksiz post daha gormeseydik :))
(1,166 puan)
Yapıyorum da okuyan yok, hodri meydan artık :)
0 oy

Sen benim ruh ikizim gibisin heryerde düşünce fikir aynı mı olur.postu okuyorum tam sinirlenip birşey yazacağım bakıyorum sen yazmışsın zaten birde ben yormayayim kendimi diyorum vazgeçiyorum 8-)

(1,166 puan)
aklın yolu bir demek bu :))) keşke Bn de kendimi yormasam ama dayanamıyorum, hormonlardanmış :))) teşhis koydular sağolsunlar.
Hormonlarimiz bizi çok anlayışsız yapmış :-)Allah kafamıza bir beyin vermiş bazılarına kullanmak nedense nasip olmuyor

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 127 göst.
29 Şubat Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Sahidens (36 puan) sordu
0 oy
5 cevap 386 göst.
2 Eylül 2023 Doğum kategorisinde Hazaal1907 (3 puan) sordu
0 oy
3 cevap 206 göst.

650,340 soru

3,424,636 cevap

4,256,836 yorum

183,780 üye

...