0 oy
311 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (28 puan)
Kızlar salı günü kan verdim 37,42 cıktı perşembe günü de kan verdim 108,15 cıktı tabi ikisini de ac karnina verdim gebeligim sağlık mi yani sağlık ocağına gitmiştim artık kadın doğuma gidebilir miyim? 

4 Cevap

0 oy
(1,166 puan)
Iyi gibi. Zaten gebeliğin durumunun önemi yok ki her türlü gideceksin kadın doğuma. Ayrıca hcg için aç tok farketmiyor. 
(1,166 puan)
Bıdı bıdı konuşmasınlar ya. Kimyasal ve dışsa da kadın Doğumcu söylesin. Varsayalım dış gebelik yine gireceksin. Gebelik konusunda tahlil yaptırıp ilaç yazdırmak haricinde fikrini sorma bence. Benim babamın arkadaşı güveniyoruz baya eski doktor diye ben çok iletişim halindeyim ama eski sağlık ocağımdaki doktordan daha bilgiliyim mesela ve eminim de bundan. Ne sorsam haberi yoktu değiştirdim.
(28 puan)
Doğrusun canim benim ilk gebeligim o yüzden bu kadar tedirginim korkutup duruyor aslında şimdi gitsem kaydımı yaparlar mi sağlık ocağı acaba?
(1,166 puan)
Ya çoğumuzun ilk gebeliği. Benim ilk düştü 3.aya varamamıştık, okuyup öğrenip sorarak ilerledim hep. Tecrübe ile de destekleniyor şimdi şimdi. Bunun arkasına saklanmasak iyi bence. Kayıt değil ki mesele. Önce bir kendin için netleştir gebeliği. Sonra onlara haber verirsin. Bir kaydı kalsın yani. Daha kesin değil diyince zaten kesinleşince kalp atışı duyunca haber ver diyecek. Kaldı ki onların kendi görevi açıp sorup takip etmek, sonuçta hcgyi orda yaptırdın. Açsın sorsun eben bir zahmet. Sen dert etme.
(28 puan)
Tamam canım haklısın tesekkur ederim
(1,166 puan)
Hasta başı para kazanıyorlar. Kendi sağlık ocağına kaydeden kadar da melek gibiler. İlgili olsunlar :) akıllı olsunlar :)
-Reklam-
0 oy
(464 puan)
Kadın doğuma gitmek için erken bence canım kese karından 5000 değerine gelince görülüyor
0 oy
(1,510 puan)
İki katı artış olmuş neden doktor öyle dedi ki reglin kaç gün gecikti 
0 oy
(1,132 puan)
Gayet güzel artmış canim hayırlı olsun tabi bi kadın doğuma git haftaya kesende görünmüş olur ne zaman adet oldun en son
(28 puan)
17 ocakta oldum canim en son haftaya çarşamba saglik ocağında kan veririm persembe sonucumu alir giderim insAlalh bi mani cikmazsa
(1,132 puan)
Aynen canim anca 1 aylık olur o zamana kadar Allah tamamına erdirsin inşallah:-)

İlgili bir soru bulunamadı

651,772 soru

3,430,298 cevap

4,262,941 yorum

184,215 üye

...