0 oy
668 göst.
Doğum kategorisinde (33 puan)
Ne güzel yazıosunuz ben de doğurdum diye. Artık yolda çocuklu birini gördüğümde ayy nasıl doğurmuş acaba diye sorasım gelio  ilk gebeliğim 37.haftadayım. adet ağrısı gibi ağrılarım gelio. Bazen yürüyemiom çıkcakmış gibi. Ama doktora gittim doğuma dair hiçbşy görünmüyor dedi. Ben de yatışım olur heralde die gittim  ağrı eşiğim düşük sanırım ama bi o kadar da normal doğum olsun istiom. 

6 Cevap

0 oy
(3,742 puan)
Acaba bende 37. Haftadayım diyecekmiyim hepimizin zamanı geçmiyor gibi geliyor ama geçiyor bak sağlıkla alırsın inşallah ne kalmış ki şurda :) 
(33 puan)
Dimi bir zamanlar onu diodum tabi :)) ama doğum çok farklı gelio bana yaklaştığı için heralde. Acemi cesareti gelio sonra biraz ağrı oluo aman Allahım diom :))
(3,742 puan)
Herkes nasıl doğurdu de başarırım de olur biter inşallah hayırlısı ile
(33 puan)
Aynen öyle söylüyorum hayırlısı artık
-Reklam-
0 oy
Ben ilk bebeğimi 34. Haftada kaybettim.bildiginiz sabır testi 9 ay hamile kalmak hele sonlara doğru kaybetmek ve tekrardan başlamak..

8. Haftadayim önümde upuzun aylar var Allah'ın izniyle dogurcaz:) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
(293 puan)
Başın sağolsun kuzum Allah bi daha yaşatması n sebebi neydi
Tansiyona bağlı gebelik zehirlenmesi
Doktora hastaneye dava açıldı ihmalden dolayı.
Bu sefer inşallah kucağıma almak nasip olur, senin de az kalmış bir bakmışsın bebişin kucaginda, hatta şuan dogursan doğurursun :D
(33 puan)
Canm benim. Büyük geçmiş olsun başın sağolsun. İnan bu tür şeyleri çok duydum die çocuğun tüm eşyalrını 8.ayda almaya başladım. Ama bu dünyada herşey nasip bunu biliom. İnşallah bu bebeğini kucağına almak nasip olur amin.
(230 puan)
Başın saolsun canim cok zor seni cok iyi anliyorum
Evlat acisi o son gunlere yaklasmişken yavrunu dogurmuşken kucagina alamamak bende 35 haftalik kaybettim kuzumu rabbim vennetinde kavuştursun bizi onlara bu bebeklerimizi de bize bagışlasın aminnn
Başın sağolsun canım benim, aynı şeyi yaşayanlar anlar sadece bizi.insallah kimse yaşamaz. İlk aylarda olsa bu kadar yikilmayabilir insan ama odası esyalari herşeyi hazirken buyudugunde nasıl biri olcak hangi okula yollicaz diye plan bile yapmisken kaybetmek çok zor.simdi hamileyim ama son haftaya kadar tek bir giysi almak istemiyorum, tüm zibinlar beşik dolap biberonlar elimde kaldi. Allah aynı acıyı yasatmaz.Senin de Allah gönlüne göre versin acını unutturcak mutlu bir hayatın olsun inşallah:)
0 oy
(182 puan)
Ayrıyız bn de 37 yi bitirdim 38 deyim 

Allaha tevekkül edelim hayırlısıyla gelsinler.. 

Belim ağrıyor adet ağrısı gibi ağrı da oluyor arada.. 
(33 puan)
Hayırlısı artık ya inşllah doğum esnamız kısa sürer de rahat doğruruz
0 oy
(230 puan)
İnşAllah sag salim kucagina alirsin canim 

Evet bende cok soyluyorum senin gibi aca ""ÇOK ŞÜKÜR BENDE DOĞURDUM" diyecekmiyim 

Rabbim kimsenin gözunu yolda birakmasin sag salim alalim kucaklarimiza inşAllah
(33 puan)
İnşallah diyebiliriz ya. Aslında doğum esnasının kısa sürmesini istiom. Kimisi 24 saat çekio o sancıyı ben böyle az çekip doğurmak istiom çok mu şey istiom bilmiom:))
(230 puan)
InsAllah canm
Sağlıklı olsunlarda sancı da geçer :)
(33 puan)
Aynen inşallah :)
0 oy
(48 puan)
Aynı haftamiz sancılar da ayni arada da bel agrisi vuruyor  hatta benim nişan bile geldi 2 gün once senin geldi mi bilmiyorm tabi ama bebeğim bana misin demiyor yarın kontrolüm var bakalm doktor ne dicek hayırlısı ile normal doğumla sag salim kucagimiza almayı nasip etsin Rabbim tüm annelere inşallah..
(33 puan)
:)) düğünü de var tabi :)) ee nişan geldi de doktora söylemedin mi noluo nişan gelince doğum başlamıo mu
(48 puan)
Söyledim sancini bekle dedi nişan dogumun yakın oldugunun ilk belirtisi gibi biseymis 1 haftaya gelir diye tahmin ediyoruz ki insallah oyle olur bugün kontrolm var akşam gidicez bakalm ne dicek doktorm.Suyun gelince 24 saat içinde doğum başlıyormuş canm nişan da öyle olmuyor yine bekliyorsun benim gibi maalesef tabi nişanla sancısı gelip beklemeyeni de varmış.
(33 puan)
Hmm bunu öğrenmem ii oldu. Hadi hayırlısı olsun yine de az kaldığını biliosun sonuçta. Benim nzmn gelir hiç bilmiom. Herşeyin hayırlısı Allah kucağımıza almayı nasip etsin sağlıkla
(48 puan)
Umarm oyledir de az kalmıştır yani :) Amin inşallah canım sağ salim kucagimiza alırız inşallah.
(33 puan)
Amin canm
0 oy
(256 puan)
İnşallah normal doğum yaparsın Allah'ın izniyle . Ben 40+6 da dogurdum. Bebek ne zaman isterse o zaman geliyor. Ve sana birşey diyeyim mi. Eğer kendini normal doğuma beynen hazirlarsan normal doguruyosun korkak olma sakın. Güçlü ve cesur ol. Onu 9 ay karnında taşıyabilecek gücün varsa iki ikinmayla çıkaracak gücün de olur . Ayrıca doğum sancıları dakika da bir şiddetli oluyor. Adet sancisinin on katı nerdeyse . Ama sonra sancı bitiyor artık kasılma başlıyor sonra bebeğin başı geliyor doktor el atıyor hemen çekiyor bebeğini hooop kucağında bebişin. 
(256 puan)
Valla mı sevindim canım. Hiç korkma az canın acıyor ama ben unuttum bile hiç o acıyı çekmedim sanki ve Allah yardım ediyor başında o gün melekler var . Herşey çok güzel olcak. Çok güzel doğumun olsun inşallah canım acilman bebeğin çıkması hepsi bir anda olsun inşallah Rabbim ikinizi de kurtarsın
(33 puan)
Ay amin amin çok amin :)) sen kaç haftalıksın peki
(256 puan)
Benim bebeğim doğdu dört aylık şuan
(33 puan)
Süper :) Allah analı babalı büyütsün inşllah
(256 puan)
Allah razı olsun senin de cümlemizin de inşallah canım benim

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 426 göst.

647,195 soru

3,413,000 cevap

4,242,780 yorum

182,932 üye

...