0 oy
375 göst.
Doğum kategorisinde (248 puan)
düzenledi

Kızlar çok zor bir hamilelik süreci geçirdim .rahimde şekil bozukluğu varmış .kalp rahim ve ek olarak septum varmış .kanamalar ,  Düşük tehlikesi sonrasında erken doğum riski derken  kullandığım iğnenin , hapın  sayisi belli değil tabii hastanede yatıp çıktığım zamanlarda oldu ama cok şükür  bebişim beni bırakmadı .suan 38+1 olduk .beklemedeyiz. kalbinizi ALLAH a yaslayın .umut olsun benim durumumda olanlara   Kasıklarim agriyor, bacaklarimin arasi ağrıyor . Oturup kalkarken yatarken çok canım yanıyor . Bebeğim doğum pozisyonunda  . O yüzden bu ağrılar normal aşağıya doğru baskı yaptığı için oluyor dedi doktorum . Ama Merak ettiğin sey herkes doğuracağın zaman  aşırı bir enerji geliyor , sen çok halsizsin henüz doğum zamanın gelmemiş diyorlar . Herkeste oluyor mu enerji patlaması . :) ya da hissediyor mu insan doğuracağı zamanı? :)

Gebelik haftası 38+1

2 Cevap

0 oy
(437 puan)
37+5 teyim o patlamayı ben de yaşamadım daha:) hareketliyim ama yapi gereği öyleyim hamileliğin verdiği halsizlik hala devam ediyor, geceleri adet sancisina benzer agrilarim oluyor bi de kasık ağrıları oluyor ama hanımefendi daha aşağı bile inmemis karin hala havada:))
(248 puan)
Normal de bende enerjiktim ama hamilelikten sonra  enerji falan kalmadı genek olarak yorgun ve halsizim O yuzden merak ettim .9 aydır olmayan enerji bir anda gelecek mi diye  hamilelik boşuna 40 hafta degil kuzum donmedi diye sıkıntı yapma kendine  . Benim suyum da fazla bir kaç göre döndü sonra tekrar cıktı falan belli olmuyor :)  ağrılar Canımı çok yakıyor artık :( yarın kontrolüm var bakalım . Bebeğinin hareketleri nasıl canjm . Benim artık azaldı .
(437 puan)
Başı doğum pozisyonunda ama aşağı inmiyor karnım canım her gün egzersiz yapiyorum ama bana mısın demiyor:)) hareketleri iyi hala kıpır kıpır maşallah, karnım sekilden şekle giriyor, icerde keyfi yerinde sanırım:))
(248 puan)
Asagiyada iner annesi m etme :) Benim baya azaldı kuzum ya acaba yeri daraldığı için mi diye düşündüm . Gecen hafta 37+2 de 3400 çıkmıştı .
(58 puan)
cnm bende öyleyim daha birşey yok karnim daha yukarda ama dün nisanım geldi bu gün yarın giderim doğuma inşallah ama şancı yok açılmada var ama yine şancı yok kızım gelmek istemiyor dünyaya inat atmış 40+4 gün olduk
-Reklam-
0 oy
(418 puan)
Ben çok enerji dolu oluyorum bi kaç gündür özellikle sabahları kalkıp temizlik yapıyım diyorum iki iş yapıyorum hemen ağrılarım başlıyor ve bişi yapamıyorum enerji işe yaramıyor yani ağrı falan olmaması lazım kardeşimin yoktu hiç o yapardı 
(248 puan)
Kuzum gelen enerjiyi de temizliğe falan harcamayın doğumda lazım diyorlar . Sende çok yorma kendini canım . Enerji olması işte doğum belirtisi diyorlar . Bende anlamadım . Strese giriyorum ya hareketleri falan azalınca korkuyorum . Sağlıcakla kavuşalım ins hepimiz

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 206 göst.
27 Mart 2022 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Hafsa77 (6 puan) sordu
0 oy
3 cevap 213 göst.
27 Mart 2022 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Hafsa77 (6 puan) sordu
0 oy
8 cevap 484 göst.
0 oy
18 cevap 801 göst.
22 Ağustos 2021 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde duru54 (656 puan) sordu

647,259 soru

3,413,211 cevap

4,243,082 yorum

182,948 üye

...