0 oy
249 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (135 puan)
Hazırlıklar nasıl gidiyor kızlar :) iş güç toparlandinizmi :) 

Ben temizliği bitirmek üzereyim her yer toplandı edildi tıkandı tek başıma yapmak zorunda olduğum için erken başladım biraz yavaş yavaş şimdiye kadar topladım üç beş şey kaldı . 

Bebise alisverise gidilecek daha :) ikinci çocuk olduğu için  çoğu şey önceden vardı zaten cinsiyet kız olunca biraz pembiş şeylerde alayım dedim :)sizler durumlar nasıl 

6 Cevap

0 oy
(868 puan)
34.haftamdayim canm bebek ve anne ihtiyaçlari haric hersey duruyor.Temizligi mart basinda yapalim dedik annemle kardeslerimlr.Dert oldu bana bu temizlik zaten perseleri vs. Yikicaz dip kose yapcaklar.Allah razi olsun onlar var iyiki.
(135 puan)
Bende kardes  olmayınca :)) is başa düştü çok şükür Rabbim bi güç verdide çoğu şeyi hallettim :)
-Reklam-
0 oy
(660 puan)
daha haftaya cuma iZne ayrilacagim ve ankaraya evime donecegim. Kac senedir girilmedi eve dip kose temizlenmedi. Boya badana cam hali koltuk perde ... Cok gozumde büyüyor. Doguma da az kalmis oluyor. Sukur benim ve bebegin ihtiyaclari bari hazir :)
(135 puan)
Is bitmiyor valla :) illa brsey çıkıyo :)
Bizimde bebisle benim eksiklerim var evde üç beş iş kaldı onlarida bi haftaya tamamlarsam kafam rahat oturup bekliycen artık ;)
0 oy
(131 puan)
bizdede alisveris bitti 35 haftayim bende senin bebis ne zaman dogacak
(660 puan)
34+1de 2600grdi canim. Seninki ne kadar
(131 puan)
3050 benimki suan canim
(660 puan)
düzenledi
Benimkide yaklasmistir ona canim :) sen en son ne zaman kilosuna baktirmistin
(131 puan)
dün gittim canim. sen kac haftada bir gidiyorsun kontrole ben dun gittim ana sormayi unuttum ne zaman geleyim diye 35den sonra kacinci haftada gitmem gerekiyor ya 37de gitmeyi dusunuyorum
(660 puan)
Ben 34te gitmistim iki hafta sonra gel demisti canim haftaya gidecegim. Sonra ne zaman gel der bilmiyorum
0 oy
(16 puan)
Benim de 35 haftalik olduk benim hiç kesmiyor çözüm iş mis yapmicam banane boya badana isleri anca doğumdan sonra olcağı için yapmicam piskolojim bozuldu  evi temizleyemedigim için of of :) 
(135 puan)
Temizlik insana büyük dert valla ufak bi sancı girse ay Şurayi da toplayayim diyorum :)
0 oy
(1,272 puan)
34+5 im cnm.bende ama temizligi simdi yapsam tekrar pislenir ev 1.5 hafta sonra falan onuda annemler gelir yapar ,aten ;) alisverisim bitti cok şükür bu gun bebek arabasibgelicek birde sifonyeri yikayip utulemesi kaldi bende kapo susuyle falan uğraşıyorum simdilik boule :)
(135 puan)
En aceleciniz benim herhalde :) yardım edecek kimse yoktu bende erkenden başladım yavaş yavaş kendim yaptım artık napayım erken merken ama kafam rahat bebeği bekliycem :)
(1,272 puan)
Zaten ustumde bir tembellik var yemek.bile yapmak istemiyorum :)
(135 puan)
Iyiki de erken baslamisim bu hafta başından beri bel ağrıları ufak ufak sancılar başladı gücümde azalmaya başladı bundan sonra hiç yapamazmisim :)
(1,272 puan)
Aynen cnm teksen zor olur zaten son haftalarinda
0 oy
(71 puan)
Temizlik deyince tüylerim diken diken  oluyor hiç bişe yapamadım :(( bulasik lari bile zor hallediyourm yardım eden kimse yok hareket edemiyorum evi b k götürüyor kisacasi 

İlgili bir soru bulunamadı

652,266 soru

3,432,303 cevap

4,265,184 yorum

184,355 üye

...