0 oy
1,951 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (72 puan)

simdiakadar hep özel hastanelere gittik.hic bir doktordan memnun kalmadim diyebilirim.devletde ayni doktoru bulmak zor diyorlardı.bilmezler orda diyorlardı. esenyurt devlet hastanesine gidenler doktoru önerebilir misiniz lütfen.

Gebelik haftası 20

3 Cevap

0 oy
(696 puan)

ben esenyuet esencana gidiyorum çok memnunum devletten doğum aklımdan bile geçirmem 

-Reklam-
0 oy
(3,293 puan)

Ya canım kusura bakma da aylardır doktor önerisi ariyosun burda, yani nasıl bi doktor bekliyorsun anlamadım.Önemli olan alanındaki uzmanlığı ne kadar daha ilgili olabilir bi doktor ne yapabilir bilmiyorum, Medilife da begenmemistin ki ben çok memnunum. Senin tercihin tabi ama boşuna dolasiyosun doğumun gelecek  , sen hala doktor ariycaksin bu gidişle.

Şimdi de esenyurt devlet demissin :) yandım Allah diye kacarsin emin ol 

0 oy
(39 puan)

Esencan hastanesine gidiyorum ve ahmet mahmutoğlu doktorum çok iyi bi doktor her şeyi ile mükemmel ilgileniyor randevuları bile kendisi oluşturuyor sen randevu alırken zorlanma diye özel den memnun kalmayıp devletten memnun kalma durumun çok zor özelde doktoruna istediğin soruyu sorup cevap alıyor sun ve doktor sana zaman ayırıyor ultrasyonda sen sormadan her şeyi gösteriyor devlette içeri girmekle çıkman bi oluyo bence tekrar düşün derim tabi rabbim devlet hastanesiz de bırakmasın ama imkanın var ise özelden vazgeçme 

(72 puan)
Doğru soyluyotsunux aslında bende mi sorun var kimseyi begenemedim diyorum.ama siz olsanız naaparsiziniz çok merak ediyorum.gittiğim her hastanede biri 2sene gecmis hamile kalmadin tüp bebek tedavisi dedi.bir ay sonra kendiliğinden hamile kaldım.ayni doktora görmedim tabiki.sözde medicana da profesör. Gebelik kontrolünde ilk avcılar hpspitala gittim.o da profesor.doktora girip çıkmak en fazla 5 dk surdu direk ultrason a aldı evet hamilesin dedi.eşim icere  girmeyi bile yetisemedi.bu kadar kısa mi olur dedim hic birşey anlamadim.medilife gittim bu sefer o doktorlardan daha iyi en azından diye bi kaç kez gittim.ikili tarama yap diye iki gün önceden söylüyor.randevu bile alamadim. İki gün içinde.erkenden soylemezmi doktor.ve ya birşey sormaz mi? İgilenemez mi? 2hafta gecmis gityikten sonrs tahillerin  sonuçları tesaduften aradigimda telden söylüyor acil g el.biseyleri yuksek çıkmış.yuksek çıkan ne diye soruyorum cevap yok geldiğinde soylyicekmis.var mi öyle birşey? Size soruyorum hanımlar benim yerimde  olsanız naapardiniz.
(39 puan)
Ben esencan da ahmet beyi kesinlikle öneririm oraya bi gidin aradaki farkı göreceksiniz adam her ay sizin kilo kontrolunuzu bile yapiyo hemşire gibi esencan 20 yıldır varmış ve bu doktor 20 yıldır orda düşünün hastane adamı bırakmıyo zaten bi kontrole gidin aynı katta 6 tane kadın doğumcu var ama bu doktorun kapısı kuyruk oluyo hastası çok die ilgilenemez lik de yapmiyo saat 9 a kadar akşam hasta bakıyo özel telini veriyo gece herhangi bi sorun hissederseniz arayın diyo düşünün böyle bi adam
(72 puan)
Teşekür ederim cnm.ama erkek doktoru istemiyorum.Bugün sağlık ocağa gittim ilk defa.inanır misiniz.o kadar ozellere gittim hic bi yerden bu kadar memnun kalmadim.çok hastası var diye özelde dinlemiyorlar seni.kısa kesiyorlar ve gönderiyorlar.çok mu birşey istiyorum diyorum.doktorun bilmesi gereken şeyler anlatılacak. sorması gereken sorular sorulacak.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 447 göst.
0 oy
3 cevap 384 göst.
0 oy
2 cevap 135 göst.

649,747 soru

3,422,459 cevap

4,254,275 yorum

183,636 üye

...