0 oy
446 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde
kapalı

9 haftalık hamileyim ve kendimi bu haftaya kadar sürekli yorgun bitkin halsiz ve moralsiz hissettim hep çünkü hiç geçmeyen bi bulantı ağızda o iğrenç tat mutfağa girememe yemek yiyememek isteksizlik psikoliojik olarakta kaygılarım var doğum olsun doğum sonrası olsun sürekli düşünüyorum bu dönemde eşimde üzerime geldi hiç yüzün gülmüyor benden soğudun uzaklaştın bende hasta oldum ama böyle yapmadım falan filan.. o kadar canım sıkıldı ki anlatamam bu süreçte beni anlamasını beklerken bugün bana bunu dedi ve surat yapıyor. Hamileliği normal bi hastalıkla kıyaslamak ne kadar doğru bilmiyorum ama kadınlar için o kadar zor bi dönem ki bu durumu yaşayan ve tavsiyesi olan var mı, sürekli ağlıyorum moralim daha da bozuldu çıkmazdayım:( bide bu sürekli hastalık hali ne zaman geçer :(

Gebelik haftası 9
Kapatılma nedeni: Sohbet konularını sol taraftaki gebelik dışı sohbet bölümüne açın anlayışınız için teşekkürler

1 cevap

0 oy

Ben de sabahları öyle moralsiz uyaniyordum ki anlatmak imkansız. Ama eşimle paylastm nedense moralm çok bozuk hissediyorum hormonlarla ilgili olabilir dedim.dusundu taşındı hak verdi, öyle olduğumda çözüm üretmeye çalışıyoruz.ya balkona cikiyorum ya dışarda bir iki tur atıyoruz ya komik videolar bakıyorum.. ağzımın tadı kötü olunca mandalina ya da naneli seker yiyorum canım. erkekler hamileliği bilmediği için anlamayabilirler naz yapiyosun veya surat yapiyosun sanıyorlardı. En iyisi alıp karşına konuşmak ve geçici bir durum olduğunu bilmek.bir süre sonra ne mide bulantısı kalacak ne bişey.

Mutlu bir hamile olcaksn :D sabret ve bu süre içinde eşinin seni anlamasını sağlamaya çalış, zor da olsa arada bir gülümse. Bol bol dinlen.


Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin <3

-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 438 göst.
0 oy
2 cevap 726 göst.
0 oy
3 cevap 369 göst.

649,715 soru

3,422,344 cevap

4,254,165 yorum

183,628 üye

...