0 oy
371 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (257 puan)
Kizlar bnm cok fazla akintim oluyor yani hamilelikten öncede oluyordu ama smdi ne günlük pet yetişiyor ne çamaşır cok açık sarı akıntıların oluyor normal mi herkestenolan bsy mi
Gebelik haftası 14+2

9 Cevap

0 oy

seçti
 
En İyi Cevap
Evet herkeste akınti oluyor ama hamilelik döneminde rahimin degışıminden kaynaklı daha fazla oluyormus. Ama evet gunluk pedi falan hiç tavsiye etmiyorlar. Hatta geçen hastaneye gittim anne okulu vardı. Oradaki hemşire dediki asla gunluk ya ped kullanmayın. Pamuklu iç çamaşırı ve mumkun oldugunca ütüleyip kullanin dedi hamilelik doneminde. Hatta bazı insanlara garip gelıyor ama biz mümkün oldugunca evde sadece etek giyin altiniza iç çamari giymeyin hava altın genitaliniz diyoruz dedi. Çünkü mantar sıcakta ve nemli yerde daha çok oluyormuş.
-Reklam-
0 oy
(406 puan)
Canım doktoruna bana kokulu ve kaşıntılı olmadığı sürecek normal dedi sende bir doktoruna danışsbilirsin o kadar çok olmasa da bende de oluyo bu arada bende günlük ped kullandım mantar yaptı hamilelikte enfeksiyona mantara daha meilli oluyoruz beni mahfetti günlük ped kullanmanı tavsiye etmem doktorum da kızdı bana 
(257 puan)
Ya bnmde kokulu degil aslında ama yinede bi soracam dediğin gbi. Günlük  pedi bnde sevmiyorum ama çalıştığın icin surekli dışardayım yani temiz tutmak icin mecbur kullanıyorum yoksa baş edemem
0 oy
(739 puan)
Ah evet canm herlde en byük şikayetim o kokulu ve kaşıntı yapmadgnı sürece sıkıntı yok bide  günlük pedde kullanamıyoruz doktorlar önermiyo mantar yapar DİE mahvoluyorz :-)
0 oy
(76 puan)
Ne yazikki akıntı hamileliğin vazgecilmezi. Ama kaşıntı koku olmazsa korkma. Enfeksyonda dönmemesi için bol bol su iç. Çok dikkat et. Yeşile dönerse kurtulması zor oluyorm vede bebekte bundan kötü etkilenebiliyor. Rengi çok koyu sarjysa doktorunuza soleyin yinede. 
0 oy
(69 puan)
Benimde  öyleydi   enfeksiyon cikti ilaç kullaniyorum
0 oy
(395 puan)
Akıntı çok olması normal günlük ped kullanmak yasak katkı maddeli sonuçta 
0 oy
(781 puan)
Canım bende bekarken çok vardi. Şimdi ise hala var ve aşırı çok geliyor. En son gittiğimde kokulu ve kaşıntı varsa enfeksiyon oluyor canım. Mutlaka doktora git göster.
0 oy
(6,116 puan)
Benim doktorum hamilelik haftası ilerledikçe akıntı artabilir demişti ben hareket halinde iken akıntım oluyor normal yani sarı akıntı enfeksiyon olabilir. Bende günlük ped kullanırım hep ne mantar oldum ne enfeksiyon Allaha şükür. Bu tamamen yapı ile alakalı nasıl ki bir bebek bezi bir bebeğe yarıyor diğerine yaramıyorsa buda demek ki öyle. O yüzden günlük pedden ben memnunum şahsen. 
0 oy
(734 puan)
Aynısı bende de var defalarca doktora gittim. İdrar tahlili yaptı hep ama sonuçlar hep temiz çıktı. Mecbur hamilelikte idare edeceğiz.

651,031 soru

3,427,285 cevap

4,259,825 yorum

184,003 üye

...