0 oy
278 göst.
Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde (86 puan)
kapalı
Mrb bishey sorcam hic hamilelik zamani kedi besleyen oldumu? Kendimi bildim bileli evde kedimiz vardır shimdi 9 haftalik gebeyim Kedim normalda o kadar kucagi sevmez ama hamile kaldigim andan beri sanki hep arkamda  nereye gidersem orda Kucagimdan inmiyo cok enteresan)) hep bashini omzuma koyup saatlerce uyuyo bende kiyamiyorum Annem kedi hamilelikde zararli diyo ama ben oyle sanmiyorum sizce kendimden uzak tutmam gereklimi?
Gebelik haftası 9
Kapatılma nedeni: Soru başlığı konuyu özetlicek şekilde olmalıdır anlayışınız için teşekkürler

7 Cevap

0 oy

seçti
 
En İyi Cevap
Bizimde kedimiz var. Doktoruna söyle ve toxoplasma testi yaptır. Kucağına falan almanda bi sıkıntı olacağıni sanmiyorum bende alıyorum ama öpmemeye dikkat et. Kucağına çok fazla gelmesinin sebebide o kadar içgüdüleri yüksekki bebeği hissediyorlar. Hele karnın daha büyudugunde gör kafasini karnina koyuyor :))
(86 puan)
Ya  cok shirin
-Reklam-
+2 oy
(308 puan)
Benim 3kedim 1de köpeğim var. İç parazitlerini ihmal etmeyin ve kumunu eşiniz temizlesin korkacak bişey yok kaç tane arkadaşım kedi köpekle hamileliğini geçirdi çocuklarını büyüttü. Toxoplazma sokaktaki kedilerde olur evde iç parazit yapılan kedide olmaz. Kumunu her gün temizleyin ama kakası 2günden fazla beklerse o zaman toxoplazma varsa açığa çıkar. 

Kaç hayvanın günahına giriliyor yazık hamilelikte olmaz denilip sokağa atılmasına sebep oluyor insanlar. Çok günah ben kedilerimden yada köpeğimden vaz geçersem Allah bebeğimden eder beni ceza verir öyle düşünüyorum ben. 
(86 puan)
İnanin bende hayvanlara karshi cok hassasim cantamizda hep kedi kopek mamasi olur sokaktaki hayvanlar icinde(kiyamiyorum kendi kedimede zaten 1tanesi kucucuk digeride hamish  hic bi rahatsizligim yoktu aslinda sadece her kes bi shey soyluyo insan korkuyo
(308 puan)
Yok hiç korkmayın ya yurt dışında kedisi köpeksiz ev yok onların çocukları kıymetsiz mi bi bizimkiler mi kıymetli:) 3ayda 1iç parazit hapını ihmal etmeyin yalnız. Bende sizin gibi kendimi bildim bileli kedi köpekle yaşıyorum toxo testim negatif çıktı buna rağmen. Çok güzel olacak inşallah birlikte büyüyecekler:)
(86 puan)
Zaten bizde yurt dishinda yashiyoruz evet burda hep boyle kedi kopek hepsi evde cocuklarla birlikte buyuyorlar
(308 puan)
Ne güzel ne mutlu umarım ilerde buralar da öyle olur insanlar daha duyarlı olur. Kedi köpekle büyümek çocuklar için de çok faydalı birşey hemde
(86 puan)
Aynen size katiliyorum
0 oy
(460 puan)
Benim doktorum ilk 3 ay kedi ve köpekten uzak durmamı söylemişti. Ben zaten evde beslemediğim için nedenini sorma gereği duymadım 
0 oy
(885 puan)
Toxoplasma kedi dışkısından bulaşan ciddi bi virüs bu sebeple test yaptırmamı öneririm 
(86 puan)
Teşekkür ederim
0 oy
(1,130 puan)
Ben besliyorum canim bi sikinti yaşamadım bundan sonrasını da allah korur insallah 
0 oy
(170 puan)
Sonuç ta kekiz bi ev kedisi aşıları tam temiz bir kedi oyuzden hiç birşey olmaz merak etmeyin sokak kedileri den evet biraz uzak durun sonuçta vücudunuza toksopilazma alabilirsiniz buda haberinize zarar verebilir ama ev kedileri ayrı herşeyden önce çocuğunuz gibi
0 oy
He birde hamileliğin boyunca dışkısını sen temizleme eşin yada başkası temizlesin sevdikten sonrada ellerini yıka. Çünkı dışkısı çok tehlikeli hamilelikte.

İlgili bir soru bulunamadı

648,102 soru

3,416,241 cevap

4,246,718 yorum

183,184 üye

...