0 oy
775 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (76 puan)

Kızlar elinizi karnınıza koydunuz hissedyorsunuz bebeğinizle nasıl konusyorsunuz;) ne dıyorsunz

Gebelik haftası 25+1

10 Cevap

0 oy
(649 puan)
seçti
 
En İyi Cevap

Ben elimi karnıma koyunca daha dans başlıyo bişey demiyorum ama hislerim çok başka oluyo tabi. En çok 5 yaşındaki ablası konusuyor canım kardeşim gel artık seni çok özledim hadi gel büyü parka goturucem seni canım benim canim diye konuşuyo hatta masal bile okuyo :)

(15 puan)
Ayyy mawAllah. Allah qovuwdursun
(649 puan)
Amin inşallah
-Reklam-
0 oy
(756 puan)

Valla günlük ne yediysem hoşuna gittimi diye soruyorum :) çok ozledigimi söylüyorum arada babası hakkinda konuşuyorum :))

0 oy
(1,917 puan)

Minnak mamuş diyorum eşimin adi mahmut 

Tabi bebeğin cinsiyetini  2 hafta sonra ogrencm bi de kızsa  mamuş filan kiziyomudur:)))

0 oy

ben önce elimi karnıma koyduğum da salavat çekiyorum sonra cinsiyet belli olmadığı için kuzum diye hitap ediyorum hal hatır soruyorum bazen çok midem bulandigimda ah ah beni mahvettin diyorum :)

0 oy
(1,035 puan)

Benımde midemi falan cok bulandığırdında anneyi üzersen anne seni nasıl beslesin diyorum anlaşma yapıyorum onunla midemi bulandırmasın diye (tabi kusmalar onunla ilgili değil hormonlarla ilgili) sanki o da bana yardımcı olmak ister gibi bulantılarım hafifliyor galiba psikolojik :))) 

(50 puan)
Ben bazen babamızın yanın da babamızı şikayet ediyorum sonra yanlış hareket yaptığımda canım kızım bilemedim amanda aman sen rahatsız mı oldun Diorum aceba bugün ki yediklerim seni mutlu ettim güzel beslendi n mi Diorum bazende sol tarafa yatmak zorunda olduğum için ahh kızım bi baban dan bi senden aah ahh Diorum severek gülerek=)
(1,035 puan)
Sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin Allahh :)))
(50 puan)
Aminn hepimizin evladını inşallah
0 oy
(2,186 puan)

Bi masal anlatıyorum sonra güzel şeyler anlatıyorum kıyafetinden babasından söz ediyorum:))

0 oy
(15 puan)

Allah korpenizi sag salamat qucaginiza almagi nesib etsin qizlar. Men ellerimi qarnima qoyub Allahimin emaneti Allahimin hediyyesi agilli balam imani kamil balam deyib ezizliyirem. Axwamlarda ayet kursi falaq nas ixlas suresin oxuyuram. Cinsiyyetini oyrenmemiwem 29cu heftedeyem. Rebbimiz qovuwdursun balamiza

0 oy
(494 puan)

Anne bebek arasında çok değişik bir bağ var Ben elimi nereye koysam oraya tekme atıyor. Kızım bebegim diyorum babası petıto diyo su çocukların sevdiği çikolatanın ismi ile sesleniyor ben kızım asel sultan bebeğim cimcimem falan diyorum tuhaf olan babası ile sarılınca daha çok tepki veriyor bebekler anne karnında başlıyor huzuru hissetmeye 

0 oy
(1,354 puan)

Ben pek konuşmuyorum konuşmak aklıma gelmiyor beni duyacağına pek inanmıyorum galiba.

0 oy
(1,440 puan)

Valla degisiyo. Mesela alisveris yapiyoruz bebege biseyler alirken basliyo hareketlenmeye. Aksam eve geliyorum "Arel oğlumm. Sen alışverişi cok mi seviyosun? Cok mu begendin cicilerini?" diyorum. 

Hıçkırıyo mesela. Sinirleniyo basliyo tekmelemeye. " tamam annecim gecicek birazdan. Hem senin cigerlerinin gelismesi icin hickirman lazim dayan biraz annemm. Sakin" diyorumm.

Hep ayagini ittiriyo. Karnimin sag tarafinda ceviz gibi bisey cikiuo iniyo. "Sen doğ birazcık büyü ısırıcam o ayaklarini. Kaburgalarimdan ne istiyosun annem" diyorum

Degisiyo ne hissedersem ne dusunursem sanki aramiza katilmis gibi soyluyorum ona. Konusuyorum surekli

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 377 göst.
0 oy
0 cevap 147 göst.
0 oy
8 cevap 787 göst.
0 oy
72 cevap 2,129 göst.

649,008 soru

3,419,581 cevap

4,250,807 yorum

183,443 üye

...