0 oy
687 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (141 puan)
Arkadaşlar şurda sezeryan hakkında birşey yazmayın kötü şeyler normal dogumda aynı sezeryanda birinin önceden acısını çekiyosun birinin sonradan.... Ben 3 cüye sezeryan olucam bende korkuyorum ama dile getirmiyorum hepimiz yani çoğumuz hamileyiz böyle postlar açmayın lütfen rica ediyorum yaa .! 

5 Cevap

0 oy
(810 puan)

Her insanın bünyesi vücudu farklı ve her doktorda farklı benim bir normal bir sezeryen doğumum var ikisinde de öyle abartılacak bi acım sızım olmadı yani herkeste acı olacak diye bişey yok

-Reklam-
0 oy
(73 puan)
Çok güzel söylemişsin vallahi. Benim ilk doğumum nasıl doğurcam diye düşünmekten canım çıktı
0 oy
(575 puan)
Valla bnde ucuncu sesryanımı olacamm ins yazın ama sureklı olumsuz postalardan dolayı artık ıcım kararıyor girip bakmak bile ıstöeıyorum sayfaya tamm korkuları var ama bu kadar da herseyı olumsuz dusunmesınler hamılekleeını yasasın lar keyfini cıkarsın lar ya ne dusunursen o olur o yuzden kotu yerine bırwz da ıyı dusunsunler ://
0 oy
(971 puan)
Doğru canim insanları korkutacak postlar açılmamalı diye düşünüyorum, yani olmamış bir şey olsa gel burda konuşalım ama olmuş bitmiş arkasından ay benimki şöyle fena geçti böyle beter geçti diyip sonra buraya yazmak normal gelmiyor bana açıkçası. O kadar kötü geçtiyse kendinle ilgilenir inşan eline telefon almaz he üzerinden zaman geçtiyse o zamanda buradaki gebeleri düşünüp paylaşmaz. Ben iyi niyet göremiyorum şahsen.
0 oy
(763 puan)

Valla ben ikisindende korkuyorum :D ama yapacak birşey yok. Benım normal doğurup acı içinde yatan arkadaşım da oldu dogumhaneden ayakta cıkanda sezarysn olup 3. Gün evini temizliyende oldu 10gün yatands bünye meselesi bu benım ılk bebegım korkum dogumdan yana nedense dogum sırasında ya bebegıme bişe olursa korkum var. Bende cok ıstıyorum normali ama şartlar el vermezse yapacak birşey yok malesef zorunlu sezaryan olacakları da korkutuyorlar. 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 103 göst.
0 oy
0 cevap 85 göst.
18 Ocak Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Elisaylmz38 (28 puan) sordu
0 oy
0 cevap 181 göst.

656,051 soru

3,446,720 cevap

4,281,848 yorum

185,338 üye

...