0 oy
518 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (126 puan)

Selam annişler nasılsınız. Ben 14 haftalıkken gittiğimde cinsiyetini öğrenemedim göstermedi bizimkisi baya uğraştı doktor :) eşimi bekliyorum en yakın zamanda gidicez doktora cinsiyet öğrenmeye ama size asıl sorum eşim rüyasında bebegimizi görmüş cinsiyeti kızmış. Bende dün gece kiz bebeği gördüm kapkara gözleri vardı esmer yanakları tombisti. Acaba rüyasında bebeğinin cinsiyetini görüpte aynı cinsiyetini öğrenen varmıydı çok heyecanlıyım gidemedim daha doktora yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah sağolun :)

Gebelik haftası 16

14 Cevap

0 oy
(294 puan)

Benim oyle oldu. Herkes erkek vs diyordu ama ben ruyamda kiz dogurdugumu gordum. Inatla kizim olacak diyordum. 16da esim tekrar ne olacak dedi. Ben ruya gordum kizim olucak dedim. Yuzde  80 kiz dedi doktorumuz 16. Haftada. 

Hos iki ihtimal var. cokta hissiyat sahibi ruyalari cikan biri degilim. Ama sabah ezanindan once gordugum bi ruya oldugu icin etkilendim.

(126 puan)
Ayy  ne güzel rabbim uzun ömürler versin inşallah :) bende eşimde kiz olarak gördük rüyamızda.  tabiki sağ salim doğsunlar da inşallah biz de kiz istiyoruz bakalım allah büyük :)
(294 puan)
Amin insallah. Allah gonlunuze gore versin insaalh, saglikli sihatli....
(126 puan)
Amin amin cümlemize inşallah teşekkür ederim.allah razı olsun :)
-Reklam-
0 oy
(1,190 puan)

Ben hep erkek bebek gördüm bekarkende hamileykende sürekli şimdi oğlum olucak insAllah

(126 puan)
Benimde rüyam çıkar insallah cinsiyet için :) Allah uzun ömürler versin sağ salim kucaklarımıza almayi nasip etsin inşallah:)
(1,190 puan)
İnsAllah canım benim hayırlısıyla sağlığıyla kucağına al insAllah Allah gönlüne göre versin :))
(126 puan)
Amin  cumlemize inşallah allah razı olsun :*
0 oy
(314 puan)

Yani benim bebeğinde kız ama ben de öğrendikten sonra bir tane kız çocuğu gördüm  ama hiç beğenmiyorum bebeği eşim öpüyodu izin vermiodm çok değişik bir rüyaydı

(126 puan)
Ona nasıl bir rüyaymış kıııız :) az önce başka yorumları okudum da biri de çocuğunu çıkarıyormuş içinden öpüp geri koyucam demiş öpmüş çocuğu içeri geri sokamamış ne güldüm ya :) allahım sağlıklı güzel bebiş nasip etsin inşallah:)
(314 puan)
Öylemi valla ama insan çok düşündüğünde Boyle oluyor heralde
(126 puan)
Demekki insan neyi çok düşünürse gece onu görürmüş neyden korksam mesela onu görürüm rüyamda beyinin bize oyunu :)
(314 puan)
Aynen galiba. Neyse Allah hepimizin  kini bize bağışlasın
(126 puan)
Amin yavrum amin :)
0 oy
(93 puan)

banada esim hep erkek diyodu ama ben ruyamda kizim oldugunu gordum dojtorda kiz oldugunu soyledi bence ruyalar gercek cikar ozellikkle hamileler

(93 puan)
sendende razi olsun insallah bebeklerimizi saglikli bisekilde kucaklarimiza almayi nasip eder allahim (:
(126 puan)
Inşallah yavrum inşallah koskocaman aminnnn:)
(13 puan)
Rabim herkezin gunlune gore verir insAllah
(126 puan)
Inşallah yavrum amin :)
(93 puan)
amin insallah
0 oy
(2,467 puan)

Bazen dogry bazen yanlis cikiyor iki defa kiz bebek gordum oglum olucak 

(126 puan)
O zaman rüyaya da kendimizi fazla kaptirmayalim demekki :) allah uzun ömürler versin rabbim sağ salim kucağımiza almayı nasip etsin inşallah :)
(2,467 puan)
Bencede kaptirmayalim ben kaptirdim erkek deyince doktor afaladim ama bu tabikide evladimi sevmedigim anlamina gelmiyorum. Insallah rabbim hemipize nasil eder
0 oy
(562 puan)

Benim.esimde kız görmüştü adını bile görmüştü biz öğrendik cinsiyeti kiz adını da değişmedik ruyada gördüğünü koyacaz insalalh  

(126 puan)
Ay çok güzel valla ismini bile duymak ayrı bi güzeldir. Rabbim uzun ömürler versin sağ salim kulaklarımıza almayı nasip etsin inşallah teşekkür ederim  :)
(562 puan)
Inşallah canım insallah; )
0 oy
(1,126 puan)

2 oglumuda gördüm rüyamda erkek olacak diye şimdi 8 haftalık hamileyim bunuda kız gördüm ama bakalim hayirlisi 

(126 puan)
Rabbim gönlünden geçeni versin sana inşallah ama öncelikle allahim uzun ömürler versin sağ salim kulaklarımıza almayı nasip etsin inşallah:)
(1,126 puan)
aminn amin, hepimize inşallah  ❤
(126 puan)
Inşallah yavrum :)
0 oy
(93 puan)

Canım ben 10 haftalık hamileyken erkek çocuk dogurdugumu gördüm sonra ayni rüyayı 5 kere daha gördüm cinsiyetini öğrenmeye gittiğimizde doktor erkek dedi pipisini falan gösterdi :))) Rüyam doğru çıktı Rabbim hayirlisiyla kucağına almayı nasib etsin insallh

(126 puan)
Ayy çok.guzel okudukça heyecan basıyor beni allah razı olsun bacım rabbim sizinkinede uzun ömürler versin inşallah rabbim sağ salim kucağımiza almayı nasip etsin inşallah teşekkür ederim :)
0 oy
(556 puan)

Ben rüyam da hep altın görüyordum  anlamid erkek bebeğe işaretmiş herksde oğlun olcak diodu bana  sonra cinsiyet öğrenmeye yakın  bir gece kız bebek emzirdimi gördüm mis gibi kokuyordu  çok güzel bi bebkti  snra kızım olacağını öğrendim  altın felan hikayeyymis gördün bebek neyse o çıkıyormuş  yani benm öle oldu :)))

(126 puan)
Maşallah Ne güzel ya :) rabbim uzun ömürler versin sağ salim kulaklarımıza almayı nasip etsin inşallah:)  bizde kiz bebek istiyoruz bakalım allah büyük sağlıklı olsunlarda inşallah :)
0 oy

Ben hep kiz gördüm rüyamda hamile kaldigimdan beri tatlı mi tatlı kız bebek goruyodum ve kızım olcak

(126 puan)
Maşallah allah uzun ömürler versin o gördüğün tatlı mi tatlı bebisini sana nasip etsin sağ salim kucağımiza almayı nasip etsin inşallah:)
Inşallah canım inşallah
0 oy
(380 puan)

8 haftamzda kucagıma bırdaha kız brbek verıyorlrdı esmer cekık gozlu ve bırısı elıf dıye seslenıyordu 15 hafta kızım olucagnı ogrendm smdı 25 haftadayız elîf Alya koyucam

(126 puan)
Allahım uzun ömürler versin elif alya mıza rabbim sağ salim kucağımiza almayı nasip etsin inşallah:)
(380 puan)
Amınn ınsaAllahh
0 oy
(494 puan)

Bende hep kız dogurdugumu görüyodm ve kızım olacak nasip olursa :))  

(126 puan)
Maşallah çok güzel bi duygu ya :) allahım öncelikle uzun ömürler versin sağ salim kucağımiza almayı nasip etsin inşallah  :)
0 oy
(88 puan)

Ben daha yeni hamileyken eşim erkek bebek gördüm dedi çok rüya görmez normalde,  ondan bir kaç hafta sonra bende erkek bebek emzirdiğimi gördüm sonra cinsiyetinin erkek olacağını öğrendik :) rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize

(126 puan)
Maşallah ayni once esim gördu sonra da ben bakalim :) amin yavrum amin rabbim sağ salim kucagimiza  almayı nasip eder inşallah:)
(88 puan)
Amin canım :)
0 oy
(1,200 puan)

Canm bende hep erkek bebek görüyorum rüyamda bakalım benim ki ne olacak


(126 puan)
Allahim gönlüne göre versin inşallah yavru :*
(1,200 puan)
Çok sağolun..
(126 puan)
Sizde sağ olun :)

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 131 göst.
0 oy
4 cevap 571 göst.
5 Aralık 2021 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde misafir sordu
0 oy
4 cevap 442 göst.
22 Mayıs 2021 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Gkayhn (19 puan) sordu
0 oy
2 cevap 299 göst.

647,908 soru

3,415,576 cevap

4,246,076 yorum

183,134 üye

...