0 oy
300 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (227 puan)

Sanırım 1 yada 2 haftaliktim grip olduğumda hicbir belirti yoktu adetime daha çok vardı bende beklemedigim için kullandım sanırım 2 gün ara sıra ictim gebeliği ogrendigimdendir kafama takılıyor kendimi suçluyorum üstelik aynı hafta saçımı bile boyadım sizce sıkıntı varmıdır?

5 Cevap

0 oy
(396 puan)

Bence o sirada bebek rahim duvarina yapismamisti :-)  bir sknti olmaz sanmiyorum korkma.hani kalp atiai kese gorundu diyor ya doktor.6 hafta vs o sira oneml iste.

-Reklam-
0 oy
(396 puan)

Bence o sirada bebek rahim duvarina yapismamisti :-)  bir sknti olmaz sanmiyorum korkma.hani kalp atiai kese gorundu diyor ya doktor.6 hafta vs o sira oneml iste.suan ne kadarliksin 

Bugün 6.haftaya girdim umarım sıkıntı yoktur daha keseyi görebildik bebeği göremedik
(396 puan)
Benimde oyle oldu canim hic korkma kan tedti vermeye gittigimde kese gorundu.6 haftaya yeni girmissin.benim tutunma kanamasi oldu acile gittim orda gorduk bebegi kalp atisini.guzel haberlerini bekleriz :-)
(227 puan)
Inşallah duyarım bende önümüzdeki hafta gidicem kalp atışı ve bebek için Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
(396 puan)
Amin insaAllahhh cumlemize nasip etsin
0 oy
(379 puan)

Hicbir sıkıntı olmaz bir laf vardir ya Allah korur doye o dogru iste hamileligi bilmedigimizde yaotigimiz hicbir sey zarar vermiyor. Ben hamile oldugumu adet gecikmesi oldu da ogrendim ama gecikmeye yakin bir tarihte alkol almistim ben de endiselendim ama Allahin izniyle bisi olmadi sukur. Boya meselesine gelirse zaten o konuda kafalar karisik hamileyken boyayanlar var biya zarar vermiyor diyip boyatabilirsin bile dedi benim doktorum mesela ama ben icime sinmedi boyamadım . Merak etme yani korkma :) 

Inşallah dediğiniz gibidir ilk gebelik olunca çok tedirginim herşeyi sorun ediyorum çok teşekkür ediyorum verdiğiniz moral için
Rica ederim. Hamile olduğunu bilmeden neler neler yapan var. Mesela arkadasim hapla korunurken bi kere atlamis mi nolmus o ara hamile kalmis sans iste sonra hapa devam ne zaman reglsi gelmiyor anlıyor ki hamile.... ama hicbisi olmadi ona da bundan sonrasi icin cok dikkat edin hep. Bilmeden yaptıklarımızi Allah koruyor cok sukur sonra sorumluluk bizde.  Benim de ilk gebeligim bu endiseler hic bitmiyor 9 ay devam edecek anne olduk bi kere :)
0 oy
(78 puan)

Sen burun spreyi kullandın ben antibiyotik yedim

Bebeginizde sıkıntı yoktur inşallah ben daha göremedim bebegi
0 oy
(13 puan)

ben 33 haftalik hamileyim kronik sinuzut var ve 4 aydir hic aralilsiz hergün illiadin burun spreyi kullanyrm ona ragmen doktorum bi sorun olmycgni söyledi ilac konusundada doktoruna danissydn onlar daha iyi bilirler 

Doktorum tam olarak kesin konuşamadı benimde icime kurt düştü kalp atışlarını duyduk çok şükür

648,254 soru

3,416,851 cevap

4,247,492 yorum

183,235 üye

...