0 oy
383 göst.
Hamilelikte Beslenme kategorisinde (54 puan)

Arkadaşlar merhaba 32+4 günlük hamileyim . Sütü baştan beri sevmiyordum. Hamilelikte iyice midem bulandı ve hiç içmedim ama cok faydali :( şimdi zorla da olsa içmeye karar verdim. Bu saatten sonra bi faydası olur mu acaba ? 

6 Cevap

0 oy
(1,035 puan)

Tabiki olur ama süt yerine peynir yoğurt yediysende oda yaratmıştır bebeğine 

-Reklam-
0 oy
(229 puan)
yeniden gösterildi

Ic canim icebilirsen mumkun oldukca peynir falanda tuket. Bende normalde sevmezdim ama masallah hamileligimin basindan beri litre litre cok severek iciyorum arada dalga gciyoruz sut sisesiyle cikcak bizim ki diye :))

0 oy
(349 puan)

Tabi ki olur ama illa süt içcen diye biş yok yoğurt ye peynir ye bi bardak süt yerine iki kase yoğurt iki kase yoğurt yerine beş bardak ayran içebilirsin canım her sabah bolca peynir ye bunları böyle yapınca sütü karşılıyo :)) 

0 oy
(135 puan)

Cnm ben de içemiyorum ve 2bucuk yaşında bir oğlum var o da hiç içmiyor doktorumuzun dediğine göre sütün fermente hali daha faydalı yani yoğurt ve peynir yesen de olur. 

0 oy
(304 puan)

Zorlama kendini bende içemedim onun yerine bol bol ayran peynir yumurta onlardan al bende 27 haftalığım mide bulantım oldu halada oluyor ve çok afedersin son bir aydır balgam çıkartıyorum hormonlardan herhalde artık boğazım tahriş oldu kuru öğürmelerden ve balgam çıkarmaktan sigarayı bıraktım 4 ay oldu bırakalı 

0 oy
(244 puan)

Sut saet deglki.bnde en bastan beri peynir.yumurta yigurt tuketiyorum.sute gore bnce daha faydali.sindirim icinde daha iyi.sut bazi bunyeleri kotu etkiliyo

İlgili sorular

649,148 soru

3,420,106 cevap

4,251,415 yorum

183,474 üye

...