0 oy
1,245 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (553 puan)

Yarın eşimin doğum günü kızlar ve ben eşime bebeğimin ağzından mektup yazmak istiyorum. Biz minik mucizemizi çok bekledik 5 yıl sonra geldi bize neler yaşadık bu sürede kimse bilemez rabbim kimseye yaşatmasın. Sizden ricam bana biraz yardım eder misiniz? 9 haftalık hamileyim bu arada

3 Cevap

0 oy
(1,917 puan)

Ben babalar gününde mavi bebek patiklerri ve uzerine kalpli kağıda babalar  günün  kutlu olsun babacığım seneye yaninda olacağım inşallah yazmistim gozleri dolmuştu eşimin :)

Allah hayirlica kucaginiza aldirsin canim 

(553 puan)
Amin canım benim Allah razı olsun çok tşk ederim
-Reklam-
0 oy
(244 puan)

Sevgili babacigim sen bu satırları okurken ben hala annemin karninda olacagim yani seninle henüz tanışmadık  ama annemin karninin uzerine koyduğun o sıcacık ellerini hissedebiliyorum artik sana mutlulukla tekmelerimle arada cevap versemde nazliyim çünkü Annem surekli seni bana anlatsada benim sana iliskim merakim ve heycanim her gecen gun daha fazla artıyor bir an once seninle tanismak istiyorum artik babacigim Annemin ellerinden kendi duygularimdan ilk dogum gunumuz ve ne yazikki ben sana istedigin gibi bir hediye bulamadim annem cok kararsiz cok çektiriyor bu kadin sana babacigim  he birde baba annemin cok begendigi benimde cok istedigim bir besik var bunca seyden sonra alirsin dimi  Beni boylesine sabirsizlikla mutlulukla bekledigin icin sana bu karanlik yerden cok tesekkur ederim  ....... Ben bu sekilde kutlamistim ilk bebegimizin sana yazmak istedim insallah faydam dokunmustur saglikla kicagina almayi nasip etsin rabbim 

(184 puan)
Ayyy beşik isteme fikride çok iyi olmuş. Ben de dondurucu istiyorum bi türlü aldıramadım hemen bebişimin ağzından bi mektup yazıp dondurucu isteyeyim belki insafa gelir de alır :))))
(553 puan)
Çok hoş bana zaman ayırıp yazdığınız için çok teşekkür ederimmmm
0 oy
(1,440 puan)

Ben 20 haftalik falandim karnima iyi ki dogdun babacim yazmistim. Hediyelerimi verdikten sonra birinin daha suprizi var dedim ne dedi. Geri cekil diyip karnimi actim gozleri dolmustu.. Tavsiye ederim :)

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 405 göst.
0 oy
8 cevap 679 göst.
20 Eylül 2019 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Gülümsemekguzel (457 puan) sordu
0 oy
20 cevap 1,620 göst.

648,976 soru

3,419,496 cevap

4,250,688 yorum

183,438 üye

...