0 oy
429 göst.
Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde (478 puan)
Merhaba 4 gün önce kanamam var demiştim  düşük yaptım.6.haftalıkken bebek ve  kese görülmemişti..doktorum boş gebelik yada dış gebelik dedi.BETA hah 566 dan 76 ya düştü bugün sabah batırdım.cuma günü kanamayla  acile gitmiştim .3 gebeliğini.

6 Cevap

0 oy
(1,130 puan)
Geçmiş olsun canim. Bende dusuk yaptiktan sonra bi daha adet gormedim hemen kaldim tekrar. Rabbim gonlune göre versin
-Reklam-
0 oy
(54 puan)
Geçmiş olsun canım çok Zor bir durum
0 oy
(885 puan)
Ayy canimm cok gecmis olsun  . Bende bitanr yasadim zorlugunu bilirim  . Ikincideyim simdi kprkuyla bekliyorum canim  3. Olduysa bi problem vardir illahi canim sen de biseu yoksa esinde baktirsin ..sagliksiz spermdede bebek buyumuyo olusmuyo .  Yada kan pihtilasmasi falan mi var ..cok cok gecmis olsun . Alalhim yardimcin olsun . Guzel bi evlat sahibi olursun insallah rabbimin mucizesi cok
(478 puan)
Çok sağol cnn.3.hebeliğim derkemçn 2 tane kızım var.bu 3.gebeliğim böyle oldu. Doktor dış gebelik dedi.
0 oy
(5,249 puan)
Hayırlısı  olsun canım vardir herşeyde  bir hayır kan sulandırıcı kullanmismiydin ?
0 oy
(3 puan)
Cok gecmis olsun benimde bir dusugum oldu ve bu ikincisinden cok korkuyorun rabbim yardimcin olsun rabbim insallah en kisa surede tekrar ayni duyguyu yasatir saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip eder 
(19 puan)
Çok geçmiş olsun.Allah en kısa zamanda sağlıklı gebelik nasip etsin.Bende 6 haftalık gebeyim 1 haftadir kahverengi kanamam var yarin doktora gidicem nasipse.Bugün siyah kahverengi karisik kanamam oldu.Sizin kanamaniz nasildi.Bende de bir sorun var ama doktora gidince belli olacak.
(478 puan)
Aslında kahve rengi kanama tehlikeli değilmiş.benim 2.kızımda bendede kahve rengi kanamam oldu 2.3 gün ama yerleşme kanmasaymış.saglıklı kızım oldu çok şükür.ama bu başkaydı.açık bembe olarak başladı sümüksü bir yapışkan bişey  vardı hani doğum yapınca nişan geliyor ya önceden onun gibidir. Zaten sonrada kanamam devam etti hâlada var.sen korkma yerleşme kanamasıdır.
0 oy
(519 puan)
Gecmis olsun Rabbim bundan snr saglikli hayirli evlatlar versin 

İlgili bir soru bulunamadı

651,035 soru

3,427,308 cevap

4,259,857 yorum

184,007 üye

...