0 oy
744 göst.
Hamilelikte Testler kategorisinde (12 puan)
Iyı aksamlar arkadaslar bugun ayrıntılı ultsyona grdım. Bebegımde kıtle kist gıbı bısey gordugunu soyledı akcıgerle kalbın arakasında tam soyleyemedıde gerızekalı benim içime korkuyu  koydu. Doktora bsıey soruyorum bana kendı dılıyle konusuyor tıp terımlerını nerden bıleyım .mr cektrmem gerekıyormuş  bebek için allahım . Korkudan öluyorum kendı cabamla sonucları googleye yazıp yok solunum da sıkıntı olabilir dogumda bılmem ne aranızda boyle bısey yasayan varsa yardımcı olup içimi bi nebze rahatlatabilirmı lutfen 

6 Cevap

0 oy
(541 puan)
Öncelikle sakin ol ve gogleede yazılanlari unut boyle birsey yasamadim ama baska doktora gitmeni tavsiye ederim korkma allah buyuk
(12 puan)
Teşekkür ederım yorum için canm
(541 puan)
Rica ederim canim en kisa surede baska doktora git icinide ferah tut
-Reklam-
0 oy
(73 puan)
Tek doktora  bagli kalma ozel hastane ise bazen renkli ultrosyona gitsin diyede yapabiliyorlar canım.efam yapma olurmu.bazen korkuttuklari gibi sonuç vermiyor hiç birşey.kac haftaloksiniz
(12 puan)
Normalde ozele gdııyordum. Baska sehırde oldugum ıcın devlete sıra almıstım . Kendı doktoruma attım onu da arıyorum cevap vermıyor içim içimi yiyor sonra diyorum sakın ol kendı kendıme ama 5 dakıka sonra yıne aynı korku
0 oy
(11 puan)
Öncelikle geçmiş olsun benim bebiş sol akciğer de kist var denildi kalbi itip itmediğini takip altına aldılar. Geçen çapaya gittim kitle aynı duruyor dediler. 31 tekrar randevu verdiler. Teşekküllü bir hastanede doğum yap dediler. Çocuk cerrahisinde randevu alıp gidicem. Yaş 35 olduğu için benden amniyosentez yapmamı istediler onuda ben kabul etmedim. 3lü test iyi çıkmıştı ense ve burun iyi görünüyordu ultrason da. O yüzden istemedim. Ama bir çok doktor ile fikir alışverişi yaptım. Pulmoner sekestrasyon denildi bize. 
(12 puan)
Allah yardımcımız olsun ınsallh cok zor bı surecmıs
(11 puan)
Canım kalbini ferah tut dediğim gibi kötü bir süreç. Ama emin olki sağlıklı bebekler getirecez dünyaya. İlk duyduğumda çok ağlamıştım sabaha kadar sonra dedim karnımda bebeğim hissediyor. Onu üzmeye hakkım yok. Genetik bir hastalık varmı diye bakmak istediler amniyosentez ile. Kabul etmem mümkün değildi Çünkü onunda risk var.
0 oy
(1,858 puan)
Canım sakinol ve bol bol dua et. 

Bak bebeklerde anne karnında böyle durumlar yaşayabiliyorlar.

Arkadaşımın bebeğide ayrıntılı ultrasonda beyninde 4 tane kist bağırsakların parlaklık var dediler bebek kesinlikle otizmli dediler kadının hamileliği zehir olmuştu resmen ama aldırmadı bebeğini ve aradan baya zaman geçti tekrar ayrıntılı ulrtasona girdi bebeğin beynindeki kistler yok olmuştu oarlaklıkta yok olmuştu.

Ve Bi arkadaşımın da bebeğinde kalbinde delik çıkmıştı ama aradan biraz zaman geçti oda tekrar ulrtasona girdi bebeğin kalbindeki delik yok olmuştu. 

Anlatmak istediğim şey anne karnında bebek gelişimini tamamlıyor canım ve bu tarz şeyler olup sonradan kendi kendine kayboluyor bol bol dua et bu kadar sıkıntı yapma kendine. Sonradan düzelir o kendi kendine yok olur. 
(12 puan)
Aminn insallh duzelır kndı kndıne baska bısey ıstemıyorum saglıklı olsun yetrr bna. Cnm tesekkur ederım destegın ıcın
(11 puan)
Canım zaten doktor yanıldığını burdan anlıyabiliriz otizm anne karnında gelişmez ve tanısı koyulmaz.sonradan gelişen bir rahatsızlık.
(12 puan)
Perınatoloji  uzmymış cnm bu
(11 puan)
Başka doktor göster sonuçlarını ama dediğim gibi kalbini ferah tut. Ben kalbi delik dünyaya gelmişim şuan 35 yaşındayım öldürmeyen Allah öldürmez. O yüzden fazla takılma sonuçlara hiç birşey olmuyacak.
Ben şuan 26+2 günlük gebeyim. Tadını çıkar hamilesin. Üzme kendini
(1,858 puan)
Rica ederim canım.
Ama çok üzme kendini çok dua et anne duası çok iyidir.
Peygamberimiz sav. Demiş ki..
Anneler evlatlarına dua ettiklerinde evlatlarının üzerindeki zırhı korumayı gözleriyle görselerdi dua etmeyi hiç bırakmazlardı..
0 oy
(736 puan)
Kacinci haftadasin canim
(12 puan)
21+5 cnm
(736 puan)
Keske baska bir doktora daha gidebilsen
(12 puan)
Paxattesı olsun  ılk ısım o cnm v
0 oy
(5,600 puan)
Devlette perinatolojiyemi randevu aldn cnm bu bolummu bkti sana
(5,600 puan)
Ne guzel direk yonlendirmesi. Hangi sehirdesin?
Bende perinatolojiye girdim bende öldüm resmen karnimi dövdü bastira bastira bakti
(12 puan)
Valla cnm sıkıntı cıkmadysa sukur et keske benım canım yansaydı onda bısey cıkmasaydı.  . Elazga gttım
(5,600 puan)
Bendede cikti sikinti :(  rahmim kalp.seklindeymis asla kilo.alma dedi ilaclar yazdi 2 tane.. allah yardimcimiz olsun
(12 puan)
Aminn allah yardımcmz olsun saglıkla sag salim kucagıma alalım cnm gcms olsun sana da
(5,600 puan)
Saol balım amin cumlemzn

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 530 göst.
22 Mart 2022 Doğum kategorisinde Msra (3 puan) sordu
0 oy
3 cevap 917 göst.
0 oy
112 cevap 4,666 göst.

644,236 soru

3,402,508 cevap

4,230,060 yorum

182,195 üye

...