0 oy
379 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (261 puan)

Merhaba arkadaslar 4 yil olucak evleneli esimle hep korunuyoduk istemiyoduk cocuk cunku ailesi ile hic anlasamiyordum halada oyle oda oyuzden hep istemiyodu bende oyle ama 2 yil sonrasinda gordukce heves ediyodum bende istiyodum ama o pek orali olmadi hep erken daha dedi en son ayri ciktik yine yanimiza geldiler problemler aynen devam kac kez ayrildik neler oldu yazsam roman olur. Sonunda ya bebek sahibi oluruz yada kesin ayriliriz artik dedim her gun agliyodum denemeye basladik gecen yil nisandan ama tabi tam bilmiyoduk nezaman denenmesi gerektigini 1 kez iliskiye girip bekliyoduk tum ay sonrasinda arastirdik filan neyse oyle 3 4 kez denedik olmadi arastirdiktan sonra aralik ayinda 2 gun ara ile 5 6 kez iliskiye girdik ve hemen 2 3 hafta sonra oldu ama maalesef 7+6 da kalbi durmus :'( cok uzulduk hamileyken doktorum bana su cicegi ve benzeri seylere karsi asim olmadigini soylemisti o yuzden 9 ay cocuklara dokunmam opmem yasakti kurtaj olduktan sonra bu asiyi yapti bana ve 3 ay korun yoksa bebegin sagliksiz olur ondan once olursa dedi bu 3 ay bana cok uzun geliyo yine hemen olsun istiyorum hergun agliyorum burda okuyorum ne guzel hamileler paylasiyor soruyor daha 2 hafta oncesine kadar bende oyleydim ama benim bebegim vazgecti :'( piskolojim alt ust oldu cok uzuluyorum 22 yasindayim ve sanki gec kalmisim gibi hissediyorum oysa yasimin daha kucuk oldugunun farkindayim k.bakmayin uzun oldu sadece icimden gecenleri paylasmak istedim hakkinizi helal edin..:(

Gebelik haftası 7+6 kalbi durmus ben 10+4 te normal kontrole gidince ogrendim

4 Cevap

0 oy
(423 puan)
Oy Rabbim bu gecenin hürmetine yardimcin olsun canim yuvana huzur sizde bir sagliklı evlat nasip etsin üzülme takma kafanaki olabilsin Allah'a birak o en güzel zmanda en hayirlisini verir sana Allaha emanet ..
(261 puan)
Cok sagol cnm inşAllah Amin.
-Reklam-
0 oy
(739 puan)
Çok geçmiş olsun canımm ama hiç üzülme dünyanın haline bak bencede bekle demek hayrlısı buymuş bu kötü günler geçsin yine olur üzülme şükret bu sıkıntılı dönemde emin ol daha zor
(261 puan)
Tesekkur ederim sagol
0 oy
(355 puan)
Bak tatlım nasihat vermek istemiyorum ne var ki yetişkinlerde bu iç güdü car sanırım.bazi cevapları kendin vermişsin.16  17 yaşlarında evlenmişsin önce kadın olmayı yaşa.esinle aile ol canım.bunca sorunda Gebeliğin de stresli geçer.ben şun 2.gebeliğini yaşıyorum ve 42 yaşındayım.bebek için eşimden boşanacaktım.stresli bir hamilelik geçirmek istemediğimden.ailesiyle hiç alakası yok. Sizde arada aile sorunsa o bitmiyor.önce sen stresi kontrol etmeyi öğren tatlım.

Bebek isteğine gelince,doğru zamanda mutlu bir dönemde gelmesi güzel olmaz mı?eşinle yaşayacağım romantik anlarda bu mucize gelse nasıl olur prenses.çok şükür bebeğinin olmasında tıbbı bir engelin yok.doktor 3 ay demişse bekle.ne demişler geç olsun güç olmasın.

Bu süren bitince eşinin seveceği gönlüne hoş varan bir ortam hazırlarsın özel anlar seni de mutlu eder eminim.oluruna bırak prenses.bebek cennet meyvesi kesinlikle.ona mutlu bir başlangıç yapmak istemezmisin?

Süren ne zaman bitiyor bilmiyorum ama folik asit kullanmaya başla.hamile kalmadan önce başlaman bebeğin sağlığı içinde çok faydalı.eczaneden reçetesiz alabiliyorsun.gebelik planlayanların en az 3 ay önceden almaları tavsiye eder bir çok doktor.

Senden değerli değil hiç birşey bunu unutma.
(261 puan)
Cok sagol ablacim haklisin ama cok takintili biriyim elbette Rabbim hayirli zamanda hayirli saglikli olani versin insallah evet kullanmaya basladim folikasit daha 15 gun oldu kurtaj olali sanirim o yuzden bukadar takiyorum zamanla alisicam insallah Allah bana ve benim gibilere sabir ihsan eylesin cok tesekkur ederim icime su serptin valla Allah razi olsun senden
(355 puan)
Rabbim senden de razi gelsin tatlım.
(355 puan)
Sanirim asıl olan yaşadıklarından ders alabilmek.ben her zaman derim yaşının adamı olmak en önemlisi.sende yaşın ne hissettiriyorsa onu yasa prenses.inan zamanın telafisi yok.nasil 60 yaşında biri 20 yaş hareketi yaptığında olmuyorsa senin yaşlarında da fazla olgunluk yıpratır tatlım.nadil mutlu oluyorsan öyle yaşa.seni seven olduğun gibi sevmeli malum. Böcük sen kaç haftalık hamilesin.
17 haftalık olacagiz yarin :)
(261 puan)
Teşekkür ederim sağol❤❤
0 oy
(1,858 puan)
Canım üzülme her şerde vardır bir hayır. Canı verende Allah alanda Allah. Eğer rabbim bebeğini yaşatacak olsaydı sen onu iki taşın arasında ezsende o yaşamaya devam ederdi. 

Lütfen sakin ol üzülme. 

Anladığım kadarıyla hiç Bi aşıların yapılmamış. 

Mesela sen hamileyken kızamık geçiren Bi çocuğun yanında dursan farkında olmadan onun solduğu havayı solusan o kızamık gene sana geçerdi ve anne karnında bebeği müthiş etkileyen Bi hastalık. Ve sen 9 ay boyunca bunun tedirginliğiyle yaşıycaktın.

Üzlme her şerde vardır bir hayır. Ölen bebeğine isim koy ve onu ismiyle an hep onunda ruhu vardı çünkü.
(261 puan)
Cok tesekku ederim hep aklimda kalbimde olucak Mira'm cinsiyetini bilmiyordum ama icimden hep kiz olarak geciyordu Cennet meleğim benim :'(

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 784 göst.
0 oy
3 cevap 699 göst.
17 Ağustos 2019 Hamile Kalamama kategorisinde NazNazo2021 (1,311 puan) sordu
0 oy
6 cevap 385 göst.
28 Aralık 2018 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Öznurrr (9 puan) sordu

649,836 soru

3,422,757 cevap

4,254,587 yorum

183,667 üye

...