0 oy
586 göst.
Hamilelik Alışveriş kategorisinde (215 puan)
Hanımlar yakın zaman da alacağız inşallah. Şampuan olarak Sebamed düşündüm. Ama sizlerin de fikirlerini almak isterim. Şampuan ? Çamaşır deterjanı ? Islak mendil ? Tavsiyelerinizi bekliyorum özellikle alıp kullanıp memnun kalan hanımlar :)

11 Cevap

0 oy
(92 puan)
Hepsini Dalin al derim , 
(215 puan)
Teşekkür ederim. Kullandınız mı yoksa sizde etraftan iyi diye mi tercih ettiniz acaba :)
(92 puan)
Tabikide kullandım , bitek ben değil bizim aile ablamlar yani bebeslerine kullandı ,bir tek bu markayı kullanıyoruz
-Reklam-
0 oy
(462 puan)

Şampuan uni baby kullanıyom dalin de kullandım alerji vs bşy olmadı ikisinde de bebek yağı kullanma gözenekleri tıkıyormuş hindistan cevzi yağı sürüyorum ben poposuna da aynı şekilde pişik kremi fln kullanmadım hiç bez olarak en iyi prima gerçekten ama durumun yoksa molfix ve sleppy idare eder diğerlerini deneme bile bence ıslak mendil kullanma alt temizleme pamuğu var onları sıcak suyla ıslatıp sil deterjan değil de sabun tozu kullanıyom sormak istediğin varsa yardımcı olurum :P

(215 puan)
Teşekkür ederim :)
0 oy
(450 puan)
Valla deterjan da unibaby tek geçerim 
(215 puan)
Sağolun :)
0 oy
(1,544 puan)

Ben şampuan olarak Mustela öneririm en doğala yakın içerik o. Bübchen de iyi bir marka. Çamaşır deterjanı olarak granül iyi. Islak mendil olaraksa ilk birkaç ay ciltleri aşırı hassas olacağı için alt temizleme pamuğu çok kullanışlı ve sağlıklı. Ama kullanılacaksa prima pure en iyisi. İçerik çok araştırıyorum en zararsız şeyleri almak için. Çok meşhur olan dalin uni baby vs. İçerik olarak temiz değil ben önermem. Sizin tercihiniz tabii:)

0 oy
(3,461 puan)
Doğduğundan beri mustelanin setini kullaniyorum çok memnunum canım ıslak mendil ve bez de slepy natural onlardan da memnunum 8 aydır kullanıyorum değiştirmedim ilk bir ay pamukla temizledim altını sonra slepy natural kullandım oda aynı doğal güzel  deterjan da sabun tozu kullaniyorum duru granül ve dalan roxy ikiside güzel sadece dalan roxy duru ya göre daha yoğun kokuyor duru daha güzel o yüzden
0 oy
(2,074 puan)
Ben doktora sormuytum ne kullanıyım diye bana dalin falan olur demişti. Ben ilk iki belki üç ay hiç şampuan falan kullanmadım hep duru su kullandım hastanede böyle demişti sohra şampuana başladım. Islak mendilde sleppy alırsan eğer sehsitive olanlardan alma çok parfüm kokuyor ve iyi temizlemiyor. Ben uni baby kullanıyorum. Yenidoğana kullanacaksa ilk yeniroğana uygun ibaresi olandan başla sonra diğerine geçersin. Bez olarak ebebek bezi baby me kullanıyorum iki paket aydığılda ikincisi yüzde otuz indirimli oluyor. Yenidoğumda küvöze girmişti benil ikizlerim oradaki doktora sıfır falan mı alsak hangisi olsun diye sorduğumda da markası farketmez 1 alın demişti. Baby me 1 de göbek oyuntusu varmydı hatırlayamadım. Birde yeni çıkan baby turcoya bak içeriğinde heredeyse birşey yok kimyasal sleppy gibi. Hesaplıysa buhu da kullanabilirsin. Bu arada şampuan uni baby kuylanıyorum. Uni eczacıbaşının ürünü o yüzden güveniyorum. Deterjan olarak sabun tozu. Ben ebebek kendi ürünü aldım bunda da ikili paket indirimlydi.
0 oy
(100 puan)
Ben herseyi dalinden almistim
0 oy
(1,025 puan)
Detarjan duru granül aldım 

Islak mendil ve şampuan uni baby aldım canım 
0 oy
(629 puan)
Şampuan hipp sensitiv deterjanda e bebekteki baby me
0 oy
(211 puan)
Ben dalinin  ıslak mendilini aldım şampuan da uni beyby detarjan almadım gerek yok bence 
0 oy
(158 puan)
Hepsini Dalin aldım ıslak mendil hariç onu da molfix izotonik suludan aldım canım

İlgili sorular

649,324 soru

3,420,818 cevap

4,252,438 yorum

183,520 üye

...