0 oy
414 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (142 puan)
Merhaba arkadaşlar bilindiği gibi 30 nisana kadar eğitime ara verildi ben 2 nisanda 32.hafta raporu alacaktım ama zaten tatil olduğu için yazın telafi eğitimi olması ihtimali ile 37.haftaya kadar çalışabilir raporu alsam olur mu sizce, birde bu raporu okul müdürüne veriyoruz değil mi 
Gebelik haftası 31

3 Cevap

0 oy
Canım ogretmen değilim ama bende devlette çalışıyorum normal zamanda çalışabilir raporu alındığında mesela o beş haftalık dönem içinde hastalık raporu veya yıllık izin aldığında veya kar tatili vs olduğunda o gün ler doğum sonrasına aktarilmiyordu.simdi buda idari izin niteliğinde olduğu için acaba çalışır alsan bilr calisamayacksin acaba o süre doğum sonrasına aktarilacakmi bunu sorup ogren istersen belki bu durum farklıdır 
(1,544 puan)
Bu idari izinli olduğumuz süre zaten eklenmeyecek. 32 haftadan sonrası idari izinli olsak dahi hakkımız saklıdır aktarılacak 32den sonrası. Resmi gazetede aksini söyleyen yayınlanmış bir şey bulamadım.
(142 puan)
Ay hocam inşallah dediğin gibidir bencede yönetmelik ne derse o ben alabilirsem alayım çalışır raporunu sonrası Allah kerim :)
(1,544 puan)
İnşallah sonrasında bir değişiklik olmazsa şu anda öyle. Ben de 2 hafta sonra alcam inşallah. En kısa zamanda da şu süreci atlatırız inşallah.
Şu an ki dönemden bahsetmiyorum ki ben zaten 32den sonraki dönemden bahsettim bende yaşadığım için 32den sonra kar tatili oldu ve idari izinli diye geçti ve idari iznini doğum sonrasına aktaramiyorum çalışır göründüğü için bu verdikleri de idari izin adı altında geçtiği için aynı durum olabilir diyorum bunu iyi bir şekilde arastirin.
(1,544 puan)
Yani 32den sonraki 5 haftayı zaten her türlü doğumdan sonraya aktarıyoruz çalışmaya devam ediyorsak. Ama bu durumda da mağduriyet yaşatacaklarını sanmıyorum. Yine 5 haftamız devreder diye düşünüyorum. Olasılıklarla konuştuğumuz için şu anda yürürlükte olan durumu göz önünde bulunduruyorum. Neyse hayırlısı olsun inşallah bir şey bulurlar ona da belki.
-Reklam-
0 oy
(155 puan)
İzinli sayıldığın için aktarilamaz diye biliyorum ama en doğrusu bakanlığı arayıp sorman olur bence. Benim de tatile geliyor  bir kısmı sonraya aktarilamiyor dediler.
(142 puan)
Aynen canm en iyisi arayıp öğreneyim yarın olsun da
0 oy
(70 puan)
Hocam bence rapor alman gerekmiyor. Zaten tatil, evde olacaksın. Sonra doğum olacak. Doğum sonrası iznin yaz tatiline gelip yaniyor anladığım kadarıyla. Eylüle kadar izinli olacaksın yani. Telafi eğitimi yapilacak olsa dahi doğum sonrası iznin kapsamında gitmen gerekmiyor. Sıkıntı yok yani.
(142 puan)
Çok teşekkür ediyorum hocam

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 342 göst.
0 oy
0 cevap 81 göst.
18 Ocak 2023 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Sanaztz (5 puan) sordu

654,599 soru

3,441,189 cevap

4,274,956 yorum

184,939 üye

...