0 oy
6,462 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (32 puan)
Merhabalar. Gebeliğimin ilk aylarından itibaren idrar yolu enfeksiyonum var.1 ay önce hastanede yattım antibiyotik tedavisi uygulandı fakat enfeksiyon geçmiyor. Bugün de enfexia yazıldı.Prospektüsünde hamilelik kullanımındaki açıklama kafamı karıştırdı bu tip ilaçlar bebeğe zarar verir mi? Ya da enfeksiyon tedavi edilmezse bebeğe geçer mi? İlk gebeliğim olduğu için pek bilgim yok. Tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olabilirse mutlu olurum :) Her şeye tedirgin oluyorum.Şimdiden teşekkürler. 
Gebelik haftası 30+2

3 Cevap

0 oy
(1,010 puan)
Benimde idrar yolu enfeksiyonum var ve eşim bebeğe bir zararı olur diye ilacı almıyor ne yapacağımı şaşırdım valla sürekli tuvalete gidiyorum ve Minik minik kaçırıyorum çamaşırına sende de bu sıkıntılar  var mı canım 
(1,010 puan)
Iyi o zaman ya benim  birde daha çok küçük 18 haftalık o yüzden korkuyorum sagolasin ilgin için Allah razı olsun sana da Rabbim hayırlı şifanı versin sapa sağlam bebeğini kucağına almayı nasip etsin Rabbim çok teşekkür ederim ilgin için
(32 puan)
Amin cümlemize inşallah.İnşallah hepimiz kucağımızda görmenin sevincini yaşarız. Allah senden de razı olsun asıl ben teşekkür ederim.
(1,010 puan)
Aminnn Allah razı olsun Anne olmak çok zor ya bi hayırlısıyla kucağımiza alsak ;)
(32 puan)
Aynen valla. Alırız inşallah sabredelim biraz daha :)
(1,010 puan)
Hayırlısı olsun inşallah:)
-Reklam-
0 oy
(136 puan)
Bana da doğumdan sonra verdi. Kullandım bitti. Doktorun verdiyse bir bildiği vardır. Enfeksiyonunun geçmesi için ve bebeğine bir şey olmaması için kullan bence.
(32 puan)
Gebeliğimi takip eden doktorun verdiklerini kullandım hep. Bugün acilde yazılana tereddüt ettim. Bebeğinize verebileceği zarar kıyaslanarak verilecektir yazıyor diğerlerinde gebelikte kullanılabilir yazıyordu sadece.O yüzden bir tedirginlik oluştu.
(136 puan)
İçiniz rahat ermeyecekse tanıdık bir kadındoğumcu varsa ona da sorun sonra kullanın derim
(32 puan)
Tanıdık yok ama takip eden doktoruma ulaşmaya çalışayım.Teşekkür ederim.
0 oy
(44 puan)
Bende 4 aylikkken yazmıştı doktor Kullandım ve geçti tekrarlamadi tabi uc günde hastanede yattim antibiyotik tedavisi gördüm bol su için derim bide yogurdun suyunu için iyu geliyor geçmiş olsun 
(32 puan)
Su içmeye dikkat ediyorum ama yoğurt suyu hiç duymamıştım. Yoğurt da pek tüketmiyorum. Onu deniyim o zaman. Teşekkür ederim.

648,158 soru

3,416,433 cevap

4,246,934 yorum

183,203 üye

...