0 oy
381 göst.
Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde (50 puan)
düzenledi
Merhaba. 14 haftalık hamileyim. Hamileliğimin ilk aylarından beridir ilk defa koyu renkli akıntım geldi, sabahtan beridir var ama az önce daha koyu ve sanki adetin son zamanlarında gelen koyu renkli lekelenme gibi akıntım geldi. İki üç gündür de fazlasıyla kasık ağrım vardı hemen gitmeli miyim doktora bu tarz şeyler normal mi? 

6 Cevap

0 oy
(194 puan)
Bencede git yani biz son aylardayiz okuduğumda o tarz durumlarda hemen doktorunuza danisin diyorlardi sende git bence
-Reklam-
0 oy
(764 puan)
Kesinlikle normal degil, burda sorarak asla vakit kaybetmeyin hemen doktorunuza gidin beklemeden
0 oy
(265 puan)
Canım ben de başlarda kanamam vardı. 20 haftalık olduk bu sabah pembe renk kanama oldu hafif batışma vardı doktoru aradım gel bakalım dedi. Gittim progestana tekrar başlattı. Bence gitmelisin canım. 
(84 puan)
9 haftalikken kanamam olmustu evden nasil disari ciktigimizi bilmiyorum cok panik yapmistim yani boyle durumlarda buraya soru sormayin kizlar doktorunuzu arayin veya acile gidin biz size yardimci olamayiz
(50 puan)
Ben çok pimpirikliyimdir, bazen kanamaların normal olduğunu okumuştum, malum bu virüslü dönemlerde pimpiriğimden dolayı hastaneye gitmektense sormayı düşündüm. İlk defa da olunca acaba yine benim paniğim mi diye düşündüm.  Yine de teşekkür ederim.
(265 puan)
Bana sağlık ocağındaki ebe en ufak kanamayı bile göz ardı etme hemen doktoruna sor dedi. Ben de hemen soruyorum o da gel diyor zaten
0 oy
(428 puan)
bekleme gıt canım benımde dun oldu doktora gıttık saglıklı sıkıntı yok dedı progestan verdı ve gectı suan
0 oy
(23 puan)
Ay durum bende yaşandı beklemeden git acilden giriş yaparsın size iğne veya kapsül verilecektir. Hamilelikte bu tarz kanamalar lake normal değil geçmiş olsun..
0 oy
(1,272 puan)
Bu haftada normal degil hemen gitmelisin cnm 

İlgili sorular

649,494 soru

3,421,590 cevap

4,253,215 yorum

183,574 üye

...